Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife čaj za mršavljenje

Sponzorirano

Herbalife čaj za mršavljenje

Započnite dan s čašom čiste energije herbalife čaj za mršavljenje

Ako dan ne možete započeti bez kave, ako su vam jutra bez kave mamurna a spremate se na disciplinirano mršavljenje, nađite dobru zamjenu za kavu. Narodna izreka kaže “po jutru se dan poznaje” ili kakvo vam je jutro, takav će vam biti cijeli dan, onda započnite dan s čašom čiste energije herbalife čaj za mršavljenje je upravo to, koncentrirana energija koja će vas osvježiti pokrenuti i nositi cijeli dan. Kada na poslu osjetite zamor, popijte još jednu čašu čaja.

Herbalife čaj za mršavljenje ima u sebi tu razbuđujuću i okrepljujuću komponentu zato vam se ne preporučuje piti ga iza 15 h jer bi mogli imati problema sa spavanjem. Nakon 15 h za žeđ pijte običnu vodu, nikako alkohol ili gazirana pića, to je u svim programima mršavljenja zabranjeno. Ako se uz čaj odlučite za kompletan paket za mršavljenje brže ćete postići željenu kilažu, ali i samo sa čajem uz zdravu prehranu bez prejedanja ćete mršavjeti.

Herbalife čaj za mršavljenje budi metabolizam i potiče probavu

Formula idealne tjelesne težine je jednostavna i bez nepoznanica. Koliko kalorija unesete, toliko ih morate i potrošiti, ako ih ne potrošite, taložit će se u masnim tkivima i stvarati višak tjelesne težine. Ako imate usporen metabolizam i lijenu probavu, ma koliko malo jeli, debljat ćete se, a ne morate, herbalife čaj za mršavljenje budi metabolizam i potiče probavu, pa se masnoće počinju prirodno topiti. Ako međuobroke zamijenite čajem rezultati će brzo postati vidljivi.

Herbalife čaj za mršavljenje naročito pomaže osobama koje pate od emocionalnog prejedanja ili tješenja hranom kako ga još zovu. Dovoljno je disciplinirano se držati glavnih, ne preobilnih obroka, a u svim drugim trenucima u danu osjećaj gladi zalijte čajem koji će vam vratiti snagu, dati osjećaj sitosti i tako kontrolirati vaš apetit. Emocionalno hranjenje je veći i češći problem nego što se misli i prisutan je kod oba spola, u svim dobnim skupinama, pa čak i kod djece.

Prejedanje zbog stresa herbalife čaj za mršavljenje

Stres je okidač za mnoge bolesti, ali često i glavni krivac za pretilost. Žene se češće prejedaju zbog tuge i emocionalnih razočarenja, a muškarci češće zbog stresa, a kod djece i starijih osoba uzroci pretilosti su pomiješani. No, može se se prevenirati prejedanje zbog stresa herbalife čaj za mršavljenje svojim aktivnim komponentama smanjuje i stres i žudnju za hranom. Čaj se može piti prije obroka, između obroka i uz obroke, samo ga nemojte piti iza 15 h.

Dakle, herbalife čaj za mršavljenje vas može “izliječiti” i od prejedanja, od neizdržive potrebe da stalno nešto grickate, jer prejedanje je isto vrsta ovisnosti zbog koje moderna civilizacija postaje civilizacija pretilih ljudi. Ljudi se prejedaju zbog osjećaja da ako opet nešto ne natrpaju u sebe neće imati snage za ništa, a ovaj čaj vam prvo vrati snagu, onu pogonsku energiju koja vam pomaže da prebrodite dan. Samo jedna čaša čaja momentalno razbudi cijelo tijelo.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!