Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Goji cream – broj 1 proizvod za pomlađivanje

Sponzorirano

Goji cream - broj 1 proizvod za pomlađivanje

Goji cream za pomađivanje

Vrhunska Goji cream je naziv proizvoda koji se sastoji od prirodnih sastojaka preko tisuću bobica koje pomažu u izglađivanju bora i pomlađivanju kože. Ova krema već nakon prve upotrebe daje vidljive rezultate, preporučena upotreba je 14 dana.

Sastojci Goji cream preparata su preko 20 aminokiselina, vitamin C u količini više od 500 puta nego što ih sadrže naranče, vitamin E, skupine vitamina B, te željezo kao mineral koji utječe na izgled kože. Ovo nije klasična krema protiv bora koja sadrži hijaluron i kolagen, već svojim sastojcima potiče kožu da sama proizvodi kolagen i na taj način se omogućava prirodno obnavljanje kože i izglađivanje bora.

Važno je napomenuti da ova krema djeluje nakon nanošenja sljedećih 24 sata, te da je potrebno lice pripremiti prije nanošenja kreme kako bi njezino djelovanje bilo cjelovito i učinkovito. Tokom tih 24 sata krema će poticati kožu i tijelo da proizvodi kolagen i u dubljim slojevima ispod kože, te će koža dobiti potrebnu vlagu, a time i elastičnost.

Kako djeluje Goji cream

Goji bobice od koji se Goji cream izrađuje svojim aminokiselinama djeluju kao vrlo snažan antioksidans, te će poput spužve sprečavati gubitak vlage iz kože i na taj način osigurati da koža bude dovoljno hidratizirana ne samo na površini već i ispod površine. Djelovanje aminokiselina hidratacijom će poravnati sitne bore, a nakon dvotjedne upotrebe će sitne bore nestati, a dublje bore će se poravnati.

Također, Goji cream u sabi sadrži sastojke koji daju UV zaštitu, te osnovne tvari da bi se koža obnavljala sama potičući stvaranje kolagena prirodnim putem.

Djelovanje ove kreme za pomlađivanje je prošlo znanstvena ispitivanja i dermatološke kontrole kojima je dokazano da vrlo učinkovito djeluje na smanjivanje sitnih bora i poravnanje dubljih bora, te na taj način djeluje na kožu tako da je pomlađuje i istovremeno hrani kožu svim potrebnim prirodnim sastojcima kako bi koža izgledala zdravo i mladoliko. Krema je učinkovita preko 93% jer otklanja sve sitne bore već nakon desetak dana djelovanja.

Kako koristiti Goji cream

Prije nego upotrijebite Goji cream kožu lica je potrebno pripremiti za nanošenje ove visoko učinkovite kreme za pomlađivanje. S obzirom da krema djeluje i do 24 sata nakon nanošenja potrebno je kožu lica dobro očistiti od šminke na uobičajeni način kako to inače radite, pritom pripazite posebno na njegu oko očiju.

Prije nanošenja je dobro i lice lagano oprati čistom vodom i osušiti ručnikom kako biste uklonili ostatke losiona ili ulja za čišćenje šminke. Nakon čišćenja lica nanesite Goji cream laganim kružnim pokretima, no pripazite da kremu ne nanosite na područje oko očiju. Koža oko očiju je posebno tanka i osjetljiva, a sastojci ove kreme nisu namijenjeni za kožu oko očiju.

Prve ćete rezultate primijetiti na koži svog lica već nakon 24 sata jer će vam koža biti nahranjena vlagom i postat će elastičnija. Mišići lica su mišići koje najviše upotrebljavamo iako to radimo nesvjesno, pa zbog stalne upotrebe mišića lica je potrebno vratiti koži lica njenu prirodnu elastičnost koju ona gubi prirodnim procesom starenja.

Tagovi:

Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu