Foreo Bear – iskustva, akcija, cijena, gdje kupiti

Foreo proizvodi - službeni web shop

Uhvati popuste na poznate i popularne Foreo proizvode
Preko 250 nagrada!!!
 • Anti-age i antistres
 • Čišćenje, detoksikacija, hidratacija
 • Lifting, njega i posvjetljivanje
 • Obnova gustoće
 • Protiv mitesera i tamnih krugova
 • Regeneracija i revitalizacija
 • Smanjivanje pora
 • Učvršćivanje i umirivanje
 • Zaštita od vanjskih utjecaja
 
Foreo Bear - iskustva, akcija, cijena, gdje kupiti

Što je Foreo Bear?

Švedski brend Foreo je već godinama poznat po svojem inovativnom pristupu u njezi koži kao i spajanju tehnologije sa svakodnevnom skincare rutinom. Što je Foreo Bear? Foreo Bear možemo opisati kao uređaj koji je namijenjen za učvršćivanje lica. Ovaj maleni uređaj koristi 5 različitih intenziteta mikrostruje i poznate Foreo T-sonic pulsacije kako bi se same konture lica vidljivo učvrstile i isto tako podigle. Namijenjen je korištenju u udobnosti doma i cilj mu je smanjiti vidljive bore na cijelome licu, ali ciljano djelovanje samog uređaja je fokusirano na linije čeljusti, obrate, vrat i naravno čelo di su bore najviše primijećene.

Navedeni uređaj za učvršćivanje lica isto tako mjeri električni otpor svake kože, dok ugrađeni Anti Shock system prilagođava podešavanje mikrostruje unutar intenziteta koji je odabran kako bi cijeli proces bio maksimalno siguran i ugodan. Radi se o malenom punjivom uređaju koji je isto tako prikladan za sve tipove kože bez obzira na njenu starost. Koristi se uz Foreo serum za lice kako bi njegovo korištenje dalo najbolje rezultate. Brojne su prednosti navedenog uređaja, a to pokazuju i brojne online recenzije korisnika.

Što kažu korisnici na Foreo Bear za učvršćivanje lica?

Recenzije kao i mišljenja korisnika na Foreo Bear uređaj za učvršćivanje lica su i više nego pozitivna. Mnoge žene primjećuju zategnutije lice u samo dva tjedna korištenja proizvoda, što se često može vidjeti na fotografijama koje služe kao dokaz. Koje su sve prednosti Foreo Bear uređaja za učvršćivanje lica? Glavne prednosti su svakako: Prepoznatljiva Foreo tehnologija mikrostruje i T-sonic pulsacija, nježno masiranje lica kako bi se potaknula prirodna proizvodnja kolagena te elastina, T-sonic pulsacije uvelike pomažu u upijanju proizvoda za kožu u lice, dolazi s 5 intenziteta mikrostruje, jedno USB punjenje traje do 90 dana.

Ono što korisnike maksimalno oduševljava je rutina koja traje 3 minute u danu, ergonomski i lagani dizajn, uređaj se povezuje pomoću aplikacije kako bi se odabrala najbolja rutina. Korisnici navode kako je njegovo korištenje sasvim jednostavno i mogu ga koristiti i sami početnici u njezi kože. Kako se Bear koristi? Na unaprijed očišćenu i suhu kožu se treba nanijeti proizvod koji je na bazi vode i uz pomoć aplikacije spojiti uređaj na mobitel kako bi odabrali najbolji program za vas. Radi se o pametnom uređaju koji će sam prepoznati potrebnu jačinu struje za vaš tip kože i tako odrediti najbolji tretman.

Gdje kupiti Foreo Bear za učvršćivanje lica i po kojoj cijeni?

Foreo Bear je danas jedan od najtraženijih Foreo proizvoda, jer u samo 3 minute dnevno i samo 2 tjedna možete primijetiti promjene na licu. Zategnuta koža bez vidljivih bora je san svake žene, ali nažalost većina skincare rutina je ne samo skupa već i naporna. S navedenim proizvodom dobivate praktičan uređaj za svakodnevnu kućnu upotrebu koji će vam pomoći u održavanju mladenačkog izgleda kože. Ako bi željeli postati jedan od na tisuću zadovoljnih korisnika, sigurno se pitate gdje kupiti Foreo Bear i po kojoj cijeni?

Isplati se uvijek prvo pogledati službenu Foreo stranicu jer znaju biti razne akcije pomoću kojih možete uštedjeti par kuna. Navedeni uređaj isto tako možete kupiti u raznim beauty dućanima kao i dućanima s osobnom njegom i bijelom tehnikom. Sama cijena uređaja je 2.299,00 kuna, ali cijena može varirati ovisno o tome da li je na akciji ili ne. Iako možda na prvu cijena proizvoda djeluje podosta visoko, imajte na umu samo koliko dođu kozmetički anti age tretmani i izračunajte koliko zapravo štedite s malenim aparatom koji vam može napraviti pravi pravcati tretman u samo 3 minute dnevno.


Tagovi:

Foreo proizvodi - službeni web shop

Uhvati popuste na poznate i popularne Foreo proizvode
Preko 250 nagrada!!!
 • Anti-age i antistres
 • Čišćenje, detoksikacija, hidratacija
 • Lifting, njega i posvjetljivanje
 • Obnova gustoće
 • Protiv mitesera i tamnih krugova
 • Regeneracija i revitalizacija
 • Smanjivanje pora
 • Učvršćivanje i umirivanje
 • Zaštita od vanjskih utjecaja