Fitness narukvice

Tech

fitness narukvice

Fitness narukvice, pametna narukvica

Kako postoje pametni satovi, isto tako postoje i pametne narukvice koje većinom zovemo fitness narukvice. One osim što prikazuju vrijeme, imaju i niz drugih mogućnosti poput praćenje sportova, prikaz poruka ili poziva s mobilnog uređaja i sl. Prilikom odabira fitness narukvice najvažnije je uzeti u obzir za što vam ona treba. Iskorištavanje njenih mogućnosti bi bilo poželjno, no one isto tako mogu poslužiti i kao modni dodatak. Pametne narukvice koje imaju veliki broj mogućnosti su naravno nešto skuplje od onih običnijih, ali naravno da postoje i iznimke poput Xiaomi narukvica koje donose elegantni izgled i imaju hrpu funkcija koje su podosta korisne. Tržište je trenutno preplavljeno s hrpom brendova koji donose pametne narukvice i pametne satove ali moramo nabrojati gigante u ovome svijetu a oni su: Samsung, Huawei i Xiaomi. Narukvice navedenih proizvođača nude eleganciju i veliki broj funkcija i mogućnosti koje vam omogućavaju praćenje velikog broja aktivnosti s dosta velikom preciznošću.

Fitness narukvice, odabir pametne narukvice

Ako razmatrate uzeti fitness narukvicu, puno je faktora koje morate uzeti u obzir prije nego se odlučite na samu kupnju. Neki od bitnijih faktora pri odabiru fitness narukvice su: Veličina samog zaslona, vidljivost na suncu, dizajn, broj aktivnosti koje može pratiti, dodatne funkcije mjerenja, trajanje baterije, preciznost brojanja koraka, vodootpornost, praćenje kvalitete spavanja, senzor otkucaja srca, pregled obavijesti, kvaliteta i preglednost aplikacija i za kraj cijena. Veličina narukvica dolazi u raznim dimenzijama, tako da one odgovaraju i muškarcima i ženama. Dizajn fitness narukvice je važan, a danas nam se nudi pregršt boja narukvica koje možemo i mijenjati ovisno o modelu narukvice. Kada pričamo o praćenju aktivnosti ili sporta, broj sportova koje narukvica može pratiti je ograničen u odnosu na recimo pametne satove. Danas na pametnim narukvicama najčešće nalazimo na najpopularnije sportove poput hodanja, trčanja, plivanja i bicikliranja. Dodatne funkcije fitness narukvica mogu biti mjerenje zasićenosti krvi kisikom i mjerenje krvnog tlaka, no narukvice s ovakvim funkcijama naravno i više koštaju i pokazuju se nepreciznima i ne mjerodavnima. Zaslon je veliki faktor u odabiru pametne narukvice, on je bitan ako se osoba bavi određenim vanjskim sportom i želi pratiti svoj napredak. Baterija ovisi o mnogo stvari a traje najčešće od 7 do 20 dana ovisno o korištenju. Brojač koraka je funkcija koju ima svaka pametna narukvica i neke od njih čak automatski računaju i kilometražu koju ste prošli tijekom dana. Ukratko, pri odabiru pametnih narukvica je bitno obratiti pažnju na navedene faktore kako bi znali da dobivate ono što vam je potrebno.

Fitness narukvice, cijene i korištenje

Danas se fitness narukvice mogu pronaći po jako povoljnim cijenama koje kreću od 150 kn pa sve do više od 1000 kuna. Kvalitetnije narukvice se nalaze u cjenovnom rangu od 400 kn na više. Fitness narukvice su danas definitivno najisplativiji fitness gadget. Ako ste se našli u potrebi za pametnom narukvicom koja će vam pomoći pri obavljanju svakodnevnih poslova, tada vam savjetujemo da prvo napravite istraživanje ponude i da procijenite sami u koju svrhu ćete ju najviše koristiti. Ako narukvicu planirate nositi samo kao modni dodatak onda će vam one najpovoljnije itekako biti najbolje za to, ali ako vam je funkcionalnost ipak na prvome mjestu tada vam savjetujemo da pogledate sadašnju ponudu najkvalitetnijih i najboljih narukvica na tržištu. Tržište je danas puno fitness narukvica ili narukvica za praćenje aktivnosti i fitness satova koji nam pomažu u praćenju naših svakodnevnih aktivnosti. Pametne narukvice ili satove također možete kupiti u bilo kojem dućanu s tehnikom, gdje također možete i prodavače pitati koja je najbolja opcija za vas.

Tagovi:

Tražiš pametni sat?

Provjerite našu ponudu pametnih satova, fitness narukvica i slušalica.