Ferratum bank

Financije

Ferratum bank

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li što je Ferratum bank?

Ako vas zanimaju brze pozajmice i brzi zajmovi, moguće je da ste već ćuli za Ferratum bank. Kao odgovoran budući zajmoprimac vjerojatno želite naučiti što je više moguće o ovom zajmodavcu prije nego što se odlučite za taj uvijek nezgodan korak uzimanja kredita. Ferratum bank nije standardna banka na kakvu ste navikli. To je naime banka koja nema fizičke prostorije u koje možete ići kao u drugim bankama na koje ste naviknuli, već ova banka ima sjedište na Malti i posluje isključivo online putem. To također znači da nije pod kontrolom Hrvatske Narodne Banke kao ostale standardne banke. HNB naime ne treba biti obaviješten o njihovom poslovanju nit HNB provjerava da li je zaštita potrošača na dobroj razini. Upravo zato, kada god je riječ o takvom slučaju, na vama je uložite povećanu pažnju i kontrolu zajmodavca s kojim sklapate ugovor. To se prvenstveno odnosi na ugovorne odredbe koje morate temeljito proučiti i razumjeti. Nikada ne pristajte na visoke penale u slučaju zakašnjenja plaćanja ugovora o zajmu i sl.

Ferratum bank pruža online kredite

Internet je donio brojne pogodnosti u modernom načinu življenja a online krediti svakako su jedna od njih. Ferratum bank tako pruža jednostavno i brzo ugovaranje kredita online putem. Jedino što trebate je odabrati iznos koji vam je potreban i rok otplate, ispuniti kratku online prijavu gdje upisujete podatke poput IBAN računa, osobnih podataka i kontakta i već možete očekivati isplatu. Ovako brz mogućnost ugovaranja kredita zaista je zapanjujuć. Ipak, vrijedi napomenuti da standardne banke s razlogom imaju duži postupak ugovaranja kredita. Osim što će banka htjeti provjeriti vašu kreditnu sposobnost ( a svakog ozbiljnog zajmodavca koji nije lihvar treba zanimati da li ste sposobni vraćati novac ili ne), banka će također pokušati objasniti vam sve ugovorne odredbe ugovora o kreditu i dati vam mogućnost da pregovarate oko tih odredbi. Kod brzog online ugovaranja kredita, tomu nije slučaj. Stoga ako želite uzeti online kredit koji pruža Ferratum bank ili bilo koji drugi zajmodavac, detaljno i pažljivo proučite sve ugovorne obveze i budite sigurni da ne sklapate nepovoljan ugovor o kreditu.

Koje sve vrste kredita nudi Ferratum Bank?

Ako vas zanima koje sve kredite nudi Ferratum bank, na pravom ste mjestu. U nastavku ćemo navesti koje sve usluge kreditiranja možete dobiti i pod kojim uvjetima. Tako će Ferratum bank na svojim stranicama reći da nude mikro kredite do 3000 kn koji se mogu ugovoriti s rokom otplate od 30 dana. Takav kredit se prezentira kao brzi kredit koji možete dobiti odmah. Naravno, vodite računa o kreditnoj stopi po kojoj se taj kredit daje. Znajte koliko je maksimalno dopuštena kamatna stopa od HNB-a za godinu u kojoj mislite ugovoriti kredit i usporedite to s kamatnom stopom koja vam se nudi. Naravno, ne želite da je ponuđena kamatna stopa blizu maksimalno dopuštene, jer to je jako nepovoljan kredit. Isto tako, strogo vodite računa o svim ugovornim posljedicama nevraćanja kredita na vrijeme. Naravno da ne želite da do toga uopće dođe, ali morate i taj faktor uzet u obzir. Ne potpisujte ugovor o kreditu ako sadrži penale za nevraćanje kredita na vrijeme i druge nepovoljne odredbe.

Tagovi: