Ferratum

Financije

Ferratum

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Ferratum

Gledajući TV, u reklamnim blokovima možda ste u nekom trenutku naletjeli na reklamu za Ferratum, što je možda slučaj i sa surfanjem po internetu. Ukoliko ste čuli za njih, vjerojatno ste ih povezali s kreditima jer se time najviše reklamiraju. Ukoliko želite znati više o Ferratum grupaciji, na pravom ste mjestu. Riječ je o online bankama, odnosno, pružateljima mobilnih financijskih usluga koje su se na tržištu pojavile 2005. godine u Finskoj te su u međuvremenu postali međunarodni pružatelji financijskih usluga pa ih se danas može pronaći ne samo u Europi, već su prisutni i na oba američka kontinenta kao i u Aziji. Jedna su od vodećih, ako ne i vodeća kompanija pružatelja ovakve vrste financijskih kredita kako za privatne korisnike, tako i za manje tvrtke te sa svojim licencama omogućuju rad u mnogim zemljama diljem svijeta. Dodatan porast digitalizacije omogućio im je jaču prisutnost na tržištu kao i sve veću popularnost.

Ferratum grupacija i online usluge

Svakodnevno svjedočimo ubrzanom rastu tehnologije i prisutnost iste u našim životima. Mobilni i slični uređaji postaju sve dostupniji ljudima što je rezultiralo i porastom korištenja mobilnog bankarstva diljem svijeta, no kako su klasične banke često postale poprilično skupe sa svojim ponudama, kamatama i naknadama, mnogi ljudi traže alternativne načine bankarenja, a da je to legalno i transparentno. Ferratum grupacija je to prepoznala i proširila se na tržište mobilnog bankarstva. I dok su banke poprilično određene kome će pružati svoje usluge, klasične banke također postavljaju mnoge uvjete prije nego nekome omoguće neke usluge, dok je Ferratum banka mnogo fleksibilnija što se uvjeta tiče. Oni tako svoje usluge pružaju i ljudima koji imaju manja primanja ili tek račune s nekim ograničenim mogućnostima kao što je samo primanje plaće bez omogućavanja odlaska u minuse i slično. Na taj način klasičnim bankama daju ozbiljnu konkurenciju i prisiljavaju ih na neke promjene u poslovanju dok sebi u međuvremenu stalno dižu popularnost.

Ferratum i usluge koje nude

Za razliku od klasičnih banaka, Ferratum djeluje isključivao kao mobilna banka, odnosno, njeno djelovanje je 100% digitalno i nemaju fizičke poslovnice. Svojim korisnicima nude usluge 24 sata dnevno i to kroz svih 365 dana godišnje, a sve informacije mogu se dobiti uz pomoć telefona, chata ili e-maila. Otvaranje računa iznimno je jednostavno i brzo, a kako zaobilaze nepotrebnu birokraciju, potrebna je tek osnovna papirologija. Ferratum banka svoje poslovanje najviše bazira na brzim online kreditima i pozajmicama koje se mogu ostvariti unutar svega nekoliko minuta pa kroz maksimum 24 sata ukoliko ispunjavate sve njihove uvjete te su poprilično fleksibilni i maksimalno se prilagođavaju vašim potrebama. Sami birate broj rata kao i iznose istih, a poslovanje je u potpunosti transparentno i bez skrivenih troškova ili promjena u poslovanju. Postoji nekoliko vrsti kredita koji se razlikuju ovisno o tome jeste li privatna osoba ili ste neka manja tvrtka, no za svakog postoji ponešto.

Tagovi: