Dr Merritz – što je i kako djeluje

Dr Merritz

Dr Merritz - HIT za gljivice na noktima

Koristite ga jednom i problem je riješen
 • Ubija 100 % gljivica koje napadaju nokte i kožu
 • Uklanja uvjete za rast gljiva
 • Poboljšava cirkulaciju
 • Regenerira nokte
 • Ubrzava rast zdravih noktiju
 • Štiti nokte od oštećenja i patogena
 
Dr Merritz - što je i kako djeluje

Dr Merritz pretparat za gljivice

Sram, ograničenja i nelagoda koju proživljava osoba sa gljivicama na noktima i koži neopisiva je. Ne sjećate se kada ste zadnji puta obuli sandale ili natikače? Uvijek skrivate prste na rukama i nelagodno vam je kad ih uopće morate pokazati jer su vaši nokti zaraženi gljivicama? Niti se ne sjećate kada ste zadnji put nalakirali nokte i ponosno ih pokazali svijetu? I poznate i nepoznate osobe vas izbjegavaju kao da ste kakav gubavac?

Gljivične infekcije, mikoza čiji uzročnici mogu biti gljivice, plijesan, dermatofiti uz Dr Merritz preparat došle su do svog kraja. Ovaj prirodni preparat djeluje kao mikoseptički bioaktivator i uništava gljivične infekcije koje mogu biti različitih vrsta i različitih uzročnika. Prošli ste brojne tretmane od laserskih tretmana do lijekova koje ste uzimali oralno, no rezultat kada se i pojavio nije dugo trajao, gljivična infekcija se ponovila. Djelovanjem na jednu vrstu gljivica jačate druge vrste koje će rezultirati dvostruko jače.

Dr Merritz je izum hrvatske liječnice Marije Hrustić-Merritz koja živi i radi u Švicarskoj i poznata je na svom području u cijelom svijetu. Ova je znanstvenica došla do izvanrednog otkrića kojim se uspješno bori protiv gljvičnih infekcija svih vrsta.

Kako djeluje preparat Dr Merritz

Nakon znanstvenih ispitavanja koja su provedena u 12 zemalja na kojima je sudjelovalo preko 70 tisuća osoba koje imaju gljivice na noktima dokazano je da je preparat Dr Merritz izuzetno učinkovit i djelotvoran.

Znanstvenim ispitivanjima je dokazano da ovaj preparat učinkovito djeluje na uklanjanje gljivica čiji su uzročnici raznih vrsta od dermatofita, plijesni i raznih vrsta gljivica. S obzirom da preparat uklanja vlagu time spriječava daljnji razvoj gljivica jer je vlaga potrebna gljivicama za rast i razmnožavanje, a umjesto oslobođene vlage ovaj preparat vlagu veže na osušena tkiva noktiju i kože te time vraća zdravi izgled.

Preparat Dr Merritz poboljšava cirkulaciju krvi te na taj način u oštećena tkiva dovodi hranjive tvari koje će obnoviti i regenerirati oštećena tkiva zbog napada mikoza. Noktima i koži koje su pravilno navlažene i nahranjene vrlo će se brzo vratiti zdrav izgled. Opskrbljuje nokte kalcijem, vitaminima B kompleksa i cinkom zbog čega će nokti brže rasti i postati čvršći, te stvoriti obrambenu barijeru za daljnje lomljenje noktiju, a time i nove napade gljivica.

Uz Dr Merritz preparat ne morate se sramiti

Zahvaljujući preparatu Dr Merritz bit ćete ponosni na svoje nokte koje ste prije skrivali jer je mikoza zavladala vašim noktima. Ovaj je preparat napravljen od prirodnih sastojaka i njegovo djelovanje nije štetno i nema učinke na prethodne tretmane laserom ili drugih preparata kojima ste bezuspješno nastojali ukloniti glivice.

Koristeći preparat Dr Merritz nakon 14 dana ovaj mikoseptički bioaktivator uklonit će svaki trag mikoza s vaših noktiju i kože oko noktiju, te će vaši nokti i koža djelovati zdravo i bez deformacija, bez smrada, bez svrbeži i bez bolova. Vaši će nokti biti zdravi, neće se lomiti, izgledat će prekrasno i moći ćete konačno promijeniti navike koje vam je mikoza diktirala.

Ovaj prirodni preparat možete nabaviti na službenoj web stranici proizvođača i vjerujte nećete ga moći pronaći u ljekarnama jer znanstvenica ne želi da farmaceutske kuće zarađuju na ovom preparatu i želi da preparat bude dostupan svima po proizvođačkim cijenama s ciljem da pomogne osobama koje se godinama bore s glivicama.


Tagovi:

Dr Merritz

Dr Merritz - HIT za gljivice na noktima

Koristite ga jednom i problem je riješen
 • Ubija 100 % gljivica koje napadaju nokte i kožu
 • Uklanja uvjete za rast gljiva
 • Poboljšava cirkulaciju
 • Regenerira nokte
 • Ubrzava rast zdravih noktiju
 • Štiti nokte od oštećenja i patogena