DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn

DealVision naočale – što su i kako djeluju na vid

Sponzorirano

DealVision naočale - što su i kako djeluju na vid

Što su DealVision naočale

DealVision naočale su naočale koje imaju prilagodljivu dioptriju prema vašim potrebama. Ove univerzalne naočale možete prilagoditi vašoj dioptriji i time izbjeći da imate dvoje ili više naočala, na primjer jedne za čitanje, jedne za vožnju i jedne za svakodnevne aktivnosti. Ove univerzalne naočale su vrlo jednostavne za korištenje, prikladne su cijene i vrlo su pouzdane.

Velikoj većini ljudi se vid sa godinama starenja pogoršava, te će vam možda već u kasnim tridesetima trebati naočale za čitanje, a možda čak i ranije. Kako organizam stari tako stare i naše oči. Vid se godinama pogoršava čak iako kao dijete ili u ranoj mladosti niste imali problema sa vidom, niti ste ikad nosili naočale, suočit ćete se kad tad sa problemom kod čitanja.

DealVision naočale su vrlo korisne kod progresivne kratkovidnosti kada se vid svake godine sve više pogoršava i dešava vam se da svake godine provjerom vida trebate jaču dioptriju ukoliko želite nešto pročitati ili nešto napisati.

DealVision naočale kako djeluju

DealVision naočale djeluju na način da možete podešavati dioptriju sami pomoću regulatora ovisno za koju priliku vam trebaju. Raspon dioptrije je od +3 do -6 i samo podešavanje je vrlo jednostavno na način da okrećete regulator dioptrije. Leće koje su ugrađene u DealVision naočale se individualno mogu prilagoditi svakom oku.

Također ove univerzalne naočale se mogu regulirati čak iako imate na oba oka različitu dioptriju, što znači da za svako oko možete regulirati različitu dioptriju koja je potrebna zasebno svakom oku.

Ove univerzalne naočale djeluju na način da uz pomoć regulatora možete samo sa jednim naočalama čitati knjigu, gledati filmove na televiziji ili u kinu, voziti automobil, otići u ribolov, raditi na računalu, ili se baviti sportom. Za svaku prigodu bit će dovoljno da prilagodite regulator vašoj dioptriji ovisno za koju priliku vam naočale trebaju. Sa ovim univerzalnim naočalama riješit ćete se svih ostalih naočala koje imate u svom arsenalu naočala, te će vam za sve prilike biti dovoljne samo jedne naočale.

DealVision naočale kako namjesiti dioptriju

Postupak za namještanje dioptrije za DealVision naočale je vrlo jednostavan. Ukoliko želite raditi na kompjuteru ili čitati knjigu namjestit ćete regulatorom dioptriju koja vam je potrebna za čitanje i rad na kompjuteru. Ono što ove univerzalne naočale pružaju je to da dioptriju naočala možete mijenjati ovisno za koju priliku su vam naočale potrebne.

Ukoliko prvo namještate dioptriju za lijevo oko, rukom pokrijte desno oko, te sa lijeve strane naočala regulatorom dioptrije mijenjajte dioptriju dok ne dobijete jasnu sliku. Isti postupak ponovite sa desnim okom, pokrivajući lijevo oko dok regulirate dioptriju za desno oko. Ukoliko vam naočale trebaju za vožnju postupak ćete ponoviti za oba oka kako biste jasno vidjeli voziti.

DealVision naočale su napravljene od dvostrukih leća koje su visokokvalitetne, a sam okvir je napravljen udobnim dizajnom, te je okvir lagan jer je napravljen od polikarbonata. Ove naočale mogu koristiti i žene i muškarci jer je dizajn univerzalan, a veličina je prilagođena svima za nošenje jer su tako dizajnirane da ih mogu nositi svi.

Tagovi:

DealVision - univerzalne naočale s prilagođenom dioptrijom

Jednostavne, prikladne, jeftine, pouzdane

  • podešavanje dioptrije
  • dvostruke leće
  • lagani okvir
  • udoban dizajn