Cyto forte – što je i kako djeluje

Cystonette - prirodna medicina protiv cistitisa

Započnite zdrav život bez cistitisa.
  • učinkovito i sigurno uklanja uzrok cistitisa
  • 100% prirodan i siguran sastav
  • tvori prirodnu barijeru protiv upalnih procesa
  • inovativna formula, nema analoga
Cyto forte - što je i kako djeluje

Cyto forte što je

Cyto forte je preparat proizveden isključivo od prirodnih sastojaka brusnice, kamilice sa vrlo važnim mineralom cinkom. Ovaj preparat je prehrambeni dodatak koji pomaže u borbi protiv cistitisa. Osobe koje se mjesecima pa čak i godinama pate od kroničnog cistitisa jako dobro poznaju učinak ovog prirodnog preparata koji im je pomogao u samo par tjedana korištenja.

Cistitis koji se ne liječi može dovesti do sepse mokraćnih organa, te također cistitis koji se ponavlja nakon liječenja antibioticima znači da nije izliječen, a antibiotici štetno djeluju na želudac i cijeli probavni sustav. Učinkovitost brusnice u mokraćnom sustavu poznata je od davnina i mnogi su narodi kojima je brusnica bila dostupna iz prirode liječili urinarne probleme upravo plodovima i lišćem ove biljke.

Cyto forte je prirodni lijek koj će vam preporučiti svaka osoba koja ga je koristila i patila od cistitisa, ali još važnije preporuku ćete dobiti i od urologa jer je proizvod patentiran i istraživan u znanstvenim istraživanjima najpoznatijih europskih i američkih farmaceutskih kuća. Ovaj preparat mogu koristiti osobe starije od 18 godina bez obzira na komplikacije koje imaju sa cistitisom, smo će dužina liječenja trajati kraće ili dulje ovisno o razvijenosti bolesti cistitisa.

Na koji način djeluje Cyto forte

Bakterija koja stvara cistitis nalazi se u ljudskom tijelu i postaje problem kada dođe do mokraćnog sustava, mjehura, bubrega, pa i do srca jer su bubrezi usko povezani sa srcem. Cyto forte i njegov glavni sastojak ekstrakt brusnice organskim kiselinama uništavat će bakterije koje su se nastanile i razmnožile u crijevima, mokraćnom mjehuru i cijelom mokraćnom sustavu, uključujući i bubrege. Ova bolest može biti izuzetno bolna i neugodna i otežavati svakodnevno funkcioniranje osobe.

Flavonoidi koji su sastavni dio ekstrakta brusnice će omogućavati bolju prokrvljenost, a triterpenoidi će svojim djelovanjem utjecati na ublažavanje upale. Organske kiseline su usmjerene na uništavanje bakterija koje uzrokuju cistitis u mokraćnom sustavu, a pektini će pomoći detoksikacijom cijelog sustava. Još je jedan važan sastojak Cyto forte preparata, a to je benzojeva kiselina koja svojim protuupalnim i protubakterijskim djelovanjem pomaže da se osoba što prije izliječi od cistitisa.

Ovaj preparat će svojim djelovanjem uništavati patogene bakterije, spriječiti daljnji prodor bakterija da se šire i razvijaju, te će ih prirodnim putem u urinu izbaciti iz ljudskog organizma. Na taj način će očistiti mokraćni sustav od postojećih bakterija, izbaciti ih i potpomoći tijelu da se regenerira i ojača, te spriječiti ponavljanje bolesti.

Cyto forte kako koristiti

Svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom kako koristiti Cyto forte preparat koji će na bazi nalaza odlučiti u kojim dozama i koliko dugo trebate konzumirati ovaj prirodni preparat umjesto klasičnih antibiotika koje ste već koristili i nisu vam pomogli. Ovisno o tome radi li se o kroničnoj ponavljajućoj bolesti cistitisa ili se bolest tek pojavila liječnik vam može propisati korištenje Cyto forte preparata u periodu od dva tjedna do dva mjeseca.

Liječnik će vam preporučiti da uzimate ovaj preparat nakon jela. Ukoliko je se ne radi o teškom obliku Cistitisa liječnik će preporučiti po jednu tabletu dva puta dnevno naredna dva tjedna. Međutim, ukoliko je bolest uznapredovala i komplikacije su teže bit će potrebno koristiti dvije tablete dva puta dnevno i dulji period od dva tjedna, u nekim slučajevima liječenje može trajati i do dva mjeseca.

Ako istovremeno koristite antibiotike liječnik će vam savjetovati 1,5 tabletu dva puta dnevno, a ukoliko se radi o preventivi bit će dovoljno jedna tableta dnevno ako ste skloni ovoj bakterijskoj bolesti.


Tagovi:

Cystonette - prirodna medicina protiv cistitisa

Započnite zdrav život bez cistitisa.
  • učinkovito i sigurno uklanja uzrok cistitisa
  • 100% prirodan i siguran sastav
  • tvori prirodnu barijeru protiv upalnih procesa
  • inovativna formula, nema analoga