motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka

 

Čišćenje krvnih žila i crijeva

Sponzorirano

Čišćenje krvnih žila i crijeva

Čišćenje krvnih žila i crijeva i detoks organizma

Za zdrav život i zdrav organizam neophodno je čišćenje organizma i to najbolje je pri tome koristiti prirodne sastojke koji su stoljećima poznati i upotrebljavani u te svrhe. Čudesno narodno sredstvo za čišćenje krvnih žila i crijeva kojima se u krvnim žilama i probavnom sustavu čiste toksini i štetne tvari poznato je iz ruske medicine koje se od davnina koristi u ove svrhe.

Pomoći će vam da se osjećate puni energije i snage. Čim se očiste krvne žile od toksina i kolesterola vaše će srce normalno funkcionirati i neće više biti opterećeno visokim krvnim tlakom koji ga je tjerao da pretjerano pumpa kako bi krv mogla kolati krvožilnim sustavom do mozga i ostalih organa.

Probavni sustav je ukoliko se nezdravo hranimo prvi na udaru štetnih tvari i toksina koji se dalje šire organizmom i u krvotok jer jetra kao pročišćivač u organizmu ne može provariti toliko loših stvari koliko ih mi sami možemo unijeti u svoj organizam. Stoga je detoksikacija organizma nužna barem dva puta godišnje.

Kako očistiti krvne žile i crijeva

Ne znate koje je to prirodno sredstvo za čišćenje krvnih žila i crijeva ili ste možda već čitali o tome? Odat ćemo vam tajnu koje je to čudesno narodno sredstvo za čišćenje krvnih žila i crijeva. Radi se o dva sastojka za koja ste sigurno čuli, a to su kefir i heljdino brašno.

Ova dva sastojka će vam pomoći u jačanju organizma, pročistit će krvne žile, a time će se poboljšati cirkulacija u cijelom tijelu, a naročito u nogama i rukama. Ujedno će pomoći kod reguliranja urednog mokrenja, te će normalizirati metabolizam kroz probavni sustav i rad gušterače. Snizit će visoki krvni tlak, utjecati na liječenje opstipacije i arterioskleroze.

Regulirat će se šećer u krvi te je zbog toga pogodno za dijabetičare, a utjecat će i na hemoglobin u krvi i normalizirati ga. Ova kombinacija prirodnih sastojaka kefira i heljdinog brašna je doista dobitna kombinacija za vaše zdravlje i za vaš organizam.

Kako pripremiti sredstvo za čišćenje krvnih žila i crijeva

Kako pripremiti čudesno narodno sredstvo za čišćenje krvnih žila i crijeva? Jednostavno, nabavite 1 žlicu heljdinog brašna i 180 ml kefira, a možete dodati i malo deda bilo koje vrste, glavno da je prirodan med domaće proizvodnje, a ne kupovni.

Sama priprema je vrlo jednostavna da jednostavnija ne može biti. Heljdino brašno prelijte sa kefirom i ako vam odgovara dodajete žlicu meda te sve zajedno dobro promiješajte i navečer ostavite u hladnjaku. Ujutro prije doručka izvadite iz hladnjaka, promiješajte i pojedite mješavinu heljde i kefira. Doručak vam nakon takvog obroka neće biti ni potreban jer će vas heljda i kefir zasititi.

Nakon konzumacije ovakvog doručka nemojte ništa jesti barem tri sata kako bi heljda i kefir odradili kuru čišćenja probavnog sustava koji će čišćenje dalje pogurati i u krvožilni sustav. Ukoliko ćete primjenjivati sredstvo za čišćenje krvnih žila i crijeva dva tjedna osjetit ćete razliku u svom tijelu jer ćete biti puni energije i vaše će vam tijelo biti zahvalno. Preporučuje se ovo prakticirati dva puta godišnje.

Tagovi:

motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka