motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka

 

Cardio Life – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Cardio Life - što je i kako djeluje

Cardio Life što je

Cardio Life je dodatak prehrani u kapsulama koji pomaže u čišćenju krvnih žila, arterija i vena od toksičnih naslaga, masnoća i kolesterola. Ukoliko osjećate bol u prsima, uz glavobolje i vrtoglavice, te vam zuji u ušima trebali biste se zabrinuti i potražiti liječničku pomoć.

Ako pri tome imate i visoki krvni tlak, te ste stalno umorni, javljaju vam se mušice pred očima, krvarenje iz nosa vam nije strano to su dodatni simptomi da je vaše srce u opasnosti za srčani udar. Kada se uz sve navedeno pojavi i otežano disanje i trnci u lijevom ramenu i grlu krajnje je vrijeme da potražite liječničku pomoć.

Potrebno je posavjetovati se sa liječnikom specijalistom kardiologom, te obaviti sve potrebne pretrage i dogovoriti sa specijalistom konzumiranje Cardio Life dodatka prehrani koji će očistiti krvožilni sustav od teških naslaga koje ste skupljali godinama i zbog kojih vaše srce radi pod opterećenjem jer mora pojačano pumpati krv kako bi ona došla do mozga i drugih dijelova tijela za normalno funkcioniranje.

Cardio Life kako djeluje

Hipertenzija, visoki krvni tlak je vrlo opasna kronična bolest koja može dovesti do srčanog udara koji može biti opasan po život. Stoga ukoliko imate simptome koji upućuju na srčane tegobe svakako se što prije obratite specijalistu kardiologu koji će vam preporučiti ovaj proizvod.

Cardio Life dodatak prehrani nije agresivan svojim djelovanjem, već on svojim prirodnim sastojcima djeluje blagotvorno. Cardio Life će regulirati visoki krvni tlak i očistiti krvožilni sustav od kolesterola i štetnih masnoća. Glavobolje koje ste imali i bolove u prsima, otežano disanje i ostali simptomi će nakon mjesec dana konzumacije ovog dodatka prehrani nestati.

Kako bi ovaj dodatak prehrani bio još više učinkovit bit će potrebno promijeniti životne navike, od prehrambenih navika, do fizičkih aktivnosti. Preporučuje se smanjiti unos soli i šećera, te odreći se alkohola i pušenja. Ukoliko imate prekomjernu tjelesnu težinu ili ste pretili svakako trebate poraditi na reguliranju normalne tjelesne težine za vašu visinu i dob. Redovito kontrolirajte krvne pretrage i posebno obratite pažnju na kolesterol, kreatinin, elektrolite i mokraćne kiseline, kao i hemoglobin.

Cardio Life kako nabaviti

Cardio Life nećete moći nabaviti niti u jednoj ljekarni, već ćete ga trebati naručiti online putem službene stranice proizvođača. Prvo pronađite originalnu stranicu proizvođača i provjerite da je to doista original, jer ne želite kupovati lažne proizvode koji vam mogu naštetiti.

Za nabavu Cardio Life ćete ispuniti online narudžbenicu u kojoj ćete ostaviti svoje podatke i kontakt telefon. Nakon što pošaljete narudžbenicu ubrzo će vas kontaktirati korisnička služba sa kojima ćete izmijeniti ostale podatke i koji će vam postaviti par zdravstvenih pitanja. Time ćete potvrditi svoju narudžbu. Plaćanje može biti unaprijed ili prilikom preuzimanja proizvoda.

Po cijeni od 299 kuna možete svoj proizvod naručiti vrlo brzo i jednostavno, te ćete već kroz par dana početi sa konzumacijom ovog dodatka prehrani. No, napominjemo prije naručivanja obavezno se posavjetujte sa specijalistom i upoznajte ga sa proizvodom koji želite nabaviti kako biste pomogli svom srcu i krvožilnom sustavu, te općem stanju vašeg organizma i prevenirali srčani udar.

Tagovi:

motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka