motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka

 

Čaj za snižavanje kolesterola

Sponzorirano

Čaj za snižavanje kolesterola

Zeleni čaj za snižavanje kolesterola

Zeleni čaj za snižavanje kolesterola je od davnina poznat kao čaj koji uvelike utječe na snižavanje kolesterola i djeluje kao antioksidans koji sprječava skupljanje slobodnih radikala u ljudskom organizmu. dovoljno je konzumirati dnevno dvije šalice ovog čudotvornog napitka. Razlikujemo dvije vrste kolesterola dobri HDL kolesterol i LDL loši kolesterol koji uzrokuje zakrčivanje krvnih žila koje može dovesti do kardiovaskularnih bolesti i hipertenzije, visokog krvnog tlaka.

Zeleni čaj za snižavanje kolesterola, neće utjecati samo na snižavanje kolesterola već će utjecati i na cirkulaciju krvi te time uvelike smanjiti rizik od bolesti krvožilnog sustava. Redovnom konzumacijom zelenog čaja smanjuje se i visoki krvni tlak, te se time preveniraju kardiovaskularne bolesti i smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara. Ujedno će zeleni čaj djelovati na smanjivanje rizika od skupljanja plaka na mozgu koji utječe na pojavu Alzheimerove bolesti i Parkinsonove bolesti. Pomaže kod poboljšanja kognitivnih sposobnosti i poboljšava koncentraciju i pamćenje jer diže razinu energije.

Čaj za snižavanje kolesterola mješavina

Mješavina više vrsta biljaka koje zajedno djeluju kao čaj za snižavanje kolesterola koja učinkovito snižava loši kolesterol. Mješavina čaja koja sadrži koprivu, mentu, te listove kupine, stolisnika i dalmatinske kadulje tradicionalna su lijek za liječenje kolesterola u krvnim žilama.

Današnji stil života i loše prehrambena navike mogu i kod mlade osobe stvoriti značajno velike razine kolesterola u krvi. Brza hrana bogata nezdravim mastima, previše slatkog ne dovodi samo do prekomjerne tjelesne težine i pretilosti, već zakrčuje krvne žile u starijih ali i kod mlađih osoba.

Čaj za snižavanje kolesterola, mješavina ovih biljaka se može kombinirati sa drugim lijekovima i prirodnim preparatima, a utjecat će na snižavanje kolesterola i triglicerida koji uzrokuju bolesti krvožilnog sustava i hipertenzije, visokog krvnog tlaka, te prevenira srčane, odnosno kardiološke bolesti, kao i rizik od moždanog udara. S obzirom da ova mješavina sadrži i mentu ona će očistiti i ojačati jetru koja je glavni pročišćivač toksina u ljudskom organizmu.

Đumbir čaj za snižavanje kolesterola

Đumbir čaj za snižavanje kolesterola vrlo je učinkovito sredstvo koji se smanjuje kolesterol i masnoće u krvnim žilama. Đumbir je namirnica koja smiruje oksidativni stres koji predstavlja stanično starenje. Također, đumbir u bilo kojem obliku ima i protuupalna svojstva te utječe na reguliranje visokog krvnog tlaka.

Ne samo da će otkloniti kolesterol i masnoće, đumbir će utjecati i na proces mršavljenja i topljenje kalorija i masnoća u tijelu. Ujedno će utjecati na razinu šećera u krvi pa se preporučuje i dijabetičarima. Đumbir čaj za snižavanje kolesterola će utjecati i na probavni sustav jer svojim protuupalnim djelovanjem liječi svaku upalu u tijelu i prvenstveno se brine o zdravlju jetre. Uspješan je u borbi sa refluksom i pojačava metabolizam, odnosno ubrzava proces probavljanja hrane u želucu te na taj način sprečava pojavu žgaravica i štucanja, mučnina. Ukoliko se borite sa bakterijama poput E. coli đumbir je vrlo učinkovit u liječenju protiv ovih bakterija. Također pomaže i kod menstrualnih bolova, a još najviše pomaže imunitetu da ojača čime će se cijeli organizam oporaviti.

Tagovi:

motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka