Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Čaj herbalife

Sponzorirano

Čaj herbalife

Čaj herbalife popularan je proizvod te tvrtke

Herbalife jedna je od najpoznatijih tvrtki na svijetu koja se bavi plasiranjem proizvoda namijenjenih gubitku kilograma ili kontrole tjelesne težine. Proširili su se po cijelom svijetu pa ih se tako može naći i u Hrvatskoj gdje njihove proizvode možete kupiti ukoliko stupite u kontakt s nekim od njihovih distributera od kojih možete saznati sve relevantne informacije o proizvodima koji vas interesiraju ili dobiti preporuku koji proizvod uzeti s obzirom na vaše ciljeve. Herbalife u svojoj ponudi ima mnogobrojne proizvode koji su dodatci prehrani, no isto tako nude i neke kozmetičke proizvode. No kako su prvenstveno poznati po dodatcima prehrani, to su ipak njihovi glavni proizvodi. Osim raznih shakeova, čaj herbalife je vrlo popularan proizvod koji nabavljaju oni koji žele napraviti promjenu u svom životu. Čaj herbalife dolazi u raznim okusima te su namijenjeni za postizanje različitih ciljeva te se stoga biraju s obzirom na to što želite postići i koji je vaš cilj.

Čaj herbalife kombinacija je crnog i zelenog čaja

Čaj herbalife pomaže uravnotežiti svakodnevni život pojedinca koji je u današnje vrijeme najčešće poprilično stresan i pretrpan raznim obvezama. Čaj može biti odlična zamjena za kavu kada vam se ona ne pije, no također može biti zdrava zamjena za razne sokove i ostala visokokalorična pića. Čaj herbalife se za razliku od klasičnih čajeva koje možete pronaći u klasičnim trgovinama razlikuje po tome da se radi o kombinaciji zelenog i crnog čaja zbog čega taj čaj ima 85 mg kofeina po šalici. Takva količina kofeina može biti zamjena za klasičnu kavu, no isto tako pomaže razbuditi osobu zbog čega se možete osjećati više energično nego što bi to bilo bez njega. Taj čaj može se raditi s vrućom vodom, no isto tako se može raditi i s hladnom vodom ukoliko preferirate pića kao što je ledeni čaj. Ukoliko se radi s hladnom vodom, važno je ostaviti čaj malo dulje kako bi se okus čaja ravnomjerno rasporedio u tekućini.

Čaj herbalife dolazi s okusom limuna i breskve

Mnogi ljudi ne vole okus zelenog ili crnog čaja te im možda kombinacija ta dva okusa neće zvučati primamljivo. Čaj herbalife je stoga osim te bazne mješavine napravljen i u varijantama s okusom limuna te okusom breskve kako bi bio primamljiviji onima koji ne vole bazne okuse. Iako su crni i zeleni čaj baza tog čaja, čaj herbalife sadrži i ekstrakte naranče pekoe te cvjetove sljeza, hibiskusa i sjemenki kardamoma. Iako sadrži mnoge sastojke, taj čaj je izrazito siromašan kalorijama te šalica čaja sadrži svega 6 kalorija. Ukoliko ga pijete bez šećera, čaj je odlična zamjena za kavu ili razne sokove te nećete morati brinuti o tome da ćete se debljati ukoliko ga konzumirate. Imajte na umu da čaj nije zamjena za obroke te da on nema magično djelovanje od kojeg ćete gubiti kilograme, no pomoći će vam kontrolirati tjelesnu težinu ukoliko se pridržavate raznovrsne i uravnotežene prehrane u svom svakodnevnom životu.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!