Brzi krediti

Brzi krediti

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:50
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti, potreba za brzim novcem

Internet bankarstvo je svakako promijenilo način na koji danas gledamo kreditiranje. Prema istraživanjima oko trećine Hrvata koristi neki oblik usluge internet bankarstva, dok je u EU taj broj itekako znatno veći. Ovo nam pokazuje da se sve više Hrvata okreće online kreditiranju, što je sasvim normalno u današnjem dobu kada većinu stvari radimo upravo preko interneta. Brzi krediti, brzi zajmovi, brze pozajmice, sve su ovo online ponude koje nude brzi novac onda kada nam je najpotrebnije. Brzi krediti tako nude jednostavnu proceduru njegovog ostvarivanja, sve što vam je potrebno je dobra internet veza i par minuta vašeg vremena. Brzi kredit danas možete pronaći i u ponudi banaka i kreditnih kuća, no razlike naravno postoje. Iako banke nude brze online kredite, riječ je samo o ispunjavanju online obrasca za kredit, odlazak u banku je potreban kao i razgovor s osobnim bankarom. S druge strane bankarske kuće nude svoje kredite online poput online zajmodavaca i cijela procedura od slanja ponude do realizacije kredita se odvija dok ste vi u vašem domu, ne postoji nikakva potreba za odlaskom u poslovnicu.

Brzi krediti, kako ostvariti brzi kredit

Sigurno se pitate kako do brzog kredita što prije moguće? Naglasili smo kako se procedura od zahtjeva do odobravanja radi online, ali pitanje je kako? Prvo morate dobro istražiti koji brzi krediti vas zanimaju, i zatim napraviti usporedbu ponude. Ovo možete napraviti sami, ili putem specijaliziranih web stranica koje će vam automatski izbaciti najbolje ponude. Kada odaberete zajmodavca koji va se sviđa, bit će potreban odlazak i registracija na njihovu web stranicu. Jednom kada se registrirate pred vama će stajati opis daljnje procedure. Procedura kod većine online zajmodavca je više manje ista, tj. odvija se na isti način. Prvo se od vas traži da odaberete iznos kredita i rok otplate pomoću kreditnog kalkulatora, zatim ispunjavate online obrazac s osnovnim podacima i za kraj prilažete osnovnu dokumentaciju u vidu preslike osobne iskaznice i tekućeg računa kao i zadnje platne liste. Ponudu zatim šaljete zajmodavcu i svoj odgovor dobivate u roku 15 ak minuta. Ono što je važno naglasiti je da je riječ o kratkoročnim kreditima. Brzi krediti se tako mogu otplatiti u roku mjesec dana ili godinu dana, ovisno o vašim mogućnostima otplate.

Brzi krediti, tko sve može ostvariti navedeni kredit

Brzi krediti su krediti koji su dostupni svim građanima Hrvatske koji su stariji od 18 godina i koji imaju redovita mjesečna primanja. Kod navedenog kredita ne morate imati strah da morate priložiti vrstu zaposlenja, jedino je bitno da imate redovita mjesečna primanja. Zašto online krediti nisu popularniji? Brzi krediti su blagu popularnost stekli upravo za vrijeme krize i pandemije, a glavni razlog zašto se ljudi boje ovakvog vida financiranja je online procedura poslovanja. Važno je naglasiti da kreditne kuće iznimno paze na sigurnost svojih klijenata, cijela procedura od vaše prijave do odobrenja je maksimalno zaštićena. Ovakav način kreditiranja je namijenjen svima onima koji su se našli u hitnoj potrebi za novcem, a u nemogućnosti su ostvariti kredit u banci ili ne žele posuditi novac od svojih bližnjih. S brzim kreditima nemate strah od toga da će vas se pitati za što ćete iskoristiti posuđeni novac. Brzi kredit, brza pozajmica, brzi zajam, sve su ovo ponude koje nude brzi novac koji vam može pomoći onda kada vam je najpotrebnije.
Tagovi: