Brze pozajmice

Financije

Brze pozajmice

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:02
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što su brze pozajmice

Svakome od nas je barem jednom u životu ponestalo novaca ili smo imali neki izvanredni trošak koji nas je iznenadio. Brze pozajmice su pravo rješenje za takve situacije. Bez obzira radi li se o kvaru automobila, kvaru perilice rublja, plaćanju školarine ili možda ostvarenju nekog putovanja u inozemstvo, ove pozajmice vam mogu pomoći jer na vrlo lak, jednostavan i brz način možete doći do određene sume novaca.

Iako danas preko kartica sve se može otplaćivati na rate, odlučili ste se na brze pozajmice jer ste dosegli limit po kreditnim karticama ili ste uvidjeli da su ove pozajmice povoljnije rješenje.

Ovaj oblik pozajmica se trenutno odobrava uobičajeno za iznose do 25000 kuna, nisu potrebne silne papirologije, međutim jedan uvjet mora biti zadovoljen, a to je da ste državljanin Hrvatske. Bez obzira gdje ćete realizirati svoju pozajmicu, u banci ili preko tvrtki koje se bave pozajmicama takvog tipa uvjet je državljanstvo da biste dobili pozajmicu.

Kako do brze pozajmice

Brze pozajmice možete realizirati na nekoliko načina. Ukoliko se služite internetom vrlo jednostavno možete pronaći na webu razne ponude kojima se nude ovakve pozajmice. Dovoljno je da u tražilicu unesete Brze pozajmice i izlistati će vam se veliki izbor i banaka i tvrtki koje odobravaju pozajmice.

Odaberite nekoliko ponuda i usporedite uvjete koji su vam ponuđeni, svakako obratite pažnju ukoliko se traži neka dokumentacija kojom će se utvrditi vaša kreditna sposobnost. Postoje ponude koje imaju vrlo niski prag kad je kreditna sposobnost u pitanju i ne traže se silne dokumentacije. Internetski možete odabrati ili banke i sve dogovoriti online, ali jednako tako možete online dogovoriti i sa tvrtkama koje se bave pozajmljivanjem novaca.

Ukoliko vam se varijanta online dobivanja pozajmice ne sviđa ili niste u mogućnosti služiti se internetom, uvijek možete osobno otići do poslovnice banke, bilo svoje matične banke ili neke druge banke koja vam je u blizini. Također možete otići i do poslovnice kompanije koja daje pozajmice.

Uvjeti za brze pozajmice

Uvjeti za brze pozajmice su na tržištu vrlo slični ukoliko uspoređujete nekoliko različitih ponuda. Ovisno o iznosu pozajmice definirat ćete rok otplate sa svojim kreditorom, na primjer treba vam 1000 kuna, rok otplate sigurno nećete dogovoriti na 5 godina. Međutim, ukoliko dižete neki veći iznos možete dogovoriti i rok koji je kraći nego uobičajeni ili predloženi ako ste sigurni da možete u kraćem roku otplatiti pozajmicu.

Uvjeti osim iznosa ovise i o valuti u kojoj se pozajmica diže, možete dogovoriti pozajmicu u kunama, ali i u eurima. Ukoliko dogovorite u eurima, to ne znači da ćete dobiti eure nego se pozajmica utvrđuje prema stranoj valuti, a vama će biti isplaćene hrvatske kune na račun.

Kamate za brze pozajmice su prilagođene tržišnim uvjetima, ali postoji mogućnost da dobijete povoljnije kamate ukoliko ste novi klijent ili imate reputaciju redovnog klijenta s obzirom da ste otplatili već nekoliko pozajmica pa ste dobili status VIP klijenta. Svakako prije odluke dobro istražite koje su mogućnosti i odaberite uvjetima najpovoljniju pozajmicu za vas.
Tagovi: