Brzi krediti za blokirane

Brzi krediti za blokirane

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za blokirane, što dovodi do blokiranog računa

Danas gotovo 30% stanovništva u Hrvatskoj živi na rubu siromaštva, i upravo ovaj dio stanovništva je taj koji najčešće ima potrebu za kreditom. Jedan od najuobičajenijih scenarija kod nas je svakako zaduženost i blokiran račun što je automatski odbijenica sa strane bake ako želite podići kredit. Prema istraživanjima više od 350 tisuća građana u Hrvatskoj je u blokadi računa, a scenarij koji dovodi do blokade je nemogućnost određenog građana da izvrši obvezu otplate prema dogovorenom planu. Što onda? Za takve situacije idealno su rješenje navedeni brzi krediti za blokirane. Brzi krediti su već dugi niz godina prisutni na Hrvatskom tržištu kredita, i dolaze sa strane kreditnih kuća koje posluju online kao online zajmodavci. Postoji mnogo vrsta brzih kredita, i važno je naglasiti kako upravo u većini brzih kredita se naglašava kako tekući račun ne smije biti pod ili pred blokadom. Brzi krediti za blokirane nastali su sa strane kreditnih kuća kako bi pomogli svim onim građanima koji traže spas i izlazak iz blokade.

Brzi krediti za blokirane, kako doći do kredita za blokirane

Prvo moramo odgovoriti na pitanje što su uopće brzi krediti za blokirane? Krediti za blokirane se nazivaju i krediti bez HROKA-a jer do njegovog ostvarenja može doći bez obzira na vaš kreditni rejting i kreditnu sposobnost. Ovo su nenamjenski krediti, iako je njihova glavna karakteristika da vas izvuče iz neugodne financijske situacije. Banke se danas koriste HUB sustavom (Hrvatska udruga banaka) kako bi provjerili vaš kreditni rejting i samu kreditnu sposobnost, ovdje se vidi svi vaši podaci vezano za same banke. Kreditne kuće s druge strane nije briga za vašu kreditnu sposobnost niti rejting, njima je jedino bitno da vi možete predočiti dokaz da imate redovita mjesečna primanja s kojim možete podmiriti svoju obvezu. Kako doći do brzog kredita za blokirane? Upravo preko kreditnih kuća koje posluju online kao online zajmodavci. Pretraživanje možete obaviti sami ili putem specijaliziranih web stranica koje vam automatski izbace najbolju i najpovoljniju ponudu navedenog brzog online kredita. Zatim je potrebna registracija na stranicu željenog online zajmodavca i tamo slijedite navedene upute koje su maksimalno pojednostavljene. Brzi krediti za blokirane se može dobiti u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR a njihov rok otplate može biti od 15 dana do 18 mjeseci, na vama je da sami skrojite željeni iznos kredita kao i rok otplate.

Brzi krediti za blokirane, ostvarivanje kredita

Nakon što ste podnijeli zahtjev za kredit, online zajmodavac vam se javlja s povratnom informacijom u svega 15 minuta, ili u roku 24 h, ovisno kada ste poslali zahtjev. Isto kao i kod banke vaš zahtjev može biti odbijen ili odobren, razlog odbijanja je često nepravilno popunjen obrazac s informacijama. Brzi krediti za blokirane prvenstveno služe kako bi vas izvukli iz pakla dugovanja, no isto tako oni se mogu iskoristiti u bilo koje svrhe. Za razliku od drugih brzih kredita, brzi krediti za blokirane ne navodi kako vaš tekući račun ne smije biti pod ili pred blokadom. Također je važno naglasiti kako je poželjno da razmotrite više online zajmodavaca. Razlog? Pojedini online zajmodavci postavljaju visoke kamatne stope na brze kredite, stoga je važno razmotriti više opcija i odabrati onu koja vam je najpovoljnija za trenutnu novčanu situaciju. Što ako se nađete u scenariju da ste u nemogućnosti vratiti uzeti kredit? Tada je poželjno da što prije kontaktirate svojeg online zajmodavca kako bi dogovorili drugačiji plan otplate kako se ne bi našli u još jednoj nezgodnoj situaciji.
Tagovi: