Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Botox krema – cijena, gdje kupiti

Sponzorirano

Botox krema - cijena, gdje kupiti

Što je Botox krema?

Zašto biste trošili svoj novac na razne skupe tretmane i podvrgavali se raznim invazivnim estetskim zahvatima ako to ne trebate? Zaboravite na liftinge, filere i botox! Riječ je o skupim metoda koje ponekad sa sobom donose i razne rizike od zdravstvenih komplikacija. Navedene metode zahtijevaju pripremu i često se pretvore u bolno iskustvo koje zahtjeva određeno mirovanje. Botox krema je mogli bi reći inovacija u svijetu njege protiv bora. Botox krema pripada u skupinu anti-age krema i glavni zadatak joj je vratiti prirodni volumen kože, tonus, glatkoću i mladenački sjaj.

Navedene kreme imaju za zadatak “speglati bore” i ujednačiti vaš ten. Ovakve kreme su jedina rutina koja će vam biti potrebna ako želite zadržati mladoliki izgled. Botox kreme su multifunkcionalne, mogu se koristiti kao dnevna ili noćna krema, mogu biti odlična podloga za vaš make up. Koristi se na licu, vratu te dekolteu, a može se koristiti i oko usana i očiju. Imaju nevjerojatnu moć hidratacije i održavaju optimalnu vlagu u vašem licu. Namijenjene su svim tipovima kože.

Botox krema i njene prednosti

Botox krema je jedinstvena jer je prilagođena svim tipovima kože, što znači da navedenu kremu mogu koristiti i oni koji imaju nešto osjetljiviju kožu lica. Krema će spriječiti daljnje razvijanje bora, zaglađuje i poni mjesta gdje se nalaze bore i donosi potpunoj promjeni lica. Nakon samo 2 mjeseca primjene možete primijetiti kako vam je koža lica zategnutija, čišća, blistavija. Botox krema vidljivo smanjuje bore, čini kožu glatkom i mekom, pridodaje tonusu kože, i sprječava daljnji razvoj bora. Glavna prednost navedene kreme je hijaluronska kiselina.

Navedeni sastojak je već godinama popularan u kozmetičkoj industriji, a sve zahvaljujući efikasnosti u borbi protiv bora. Mnoge Botox kreme sadrže 4D hijaluronsku kiselinu, što znači da je ona reformulirana na sasvim nov način. Hijaluronska kiselina je razbijena na manje molekule, što znači da one mogu lakše prodrijeti u našu kožu i pružiti potpunu moć hidratacije. Tekstura navedenih krema je bogata i ugodna, i potrebna vam je samo mala količina kako bi pokrili cijelo lice i vrat. Nanosi se ravnomjerno i brzo se upija bez osjećaja težine. Nakon nanošenja koža je glatka, ujednačena i zdravog izgleda.

Gdje se može kupiti Botox krema?

Botox krema može smanjiti bore i do 80%, pa ne čudi da se mnogi pitaju gdje se može kupiti Botox krema? Odgovor će ovisiti o samom proizvođaču kreme i samom pakiranju. Navedene kreme je moguće kupiti u ljekarnama po cijeni od 300 do 700 kuna, ili u drogerijama po cijeni od 200 do 500 kuna. Botox kreme se također mogu naručiti online, a cijena se ovisiti o proizvođaču.

Mnoge kreme nude 30-dnevnu garanciju, što znači da ukoliko niste zadovoljni s kremom, možete zatražiti povrat svog novca. Ako razmatrate kupnju krema online putem, tada bi vas savjetovali da hvatate akcijske ponude koje mogu smanjiti cijenu od 30 do 50%. Kupnjom navedene kreme u svega par tjedana postižete mlađi izgled bez bora ili znakova umorne kože. Preporučuje se da se navedena krema koristi samo na zreloj koži, što podrazumijeva od 30 godina nadalje. Krema se može primjenjivati kao svakodnevna rutina u njezi kože.

Tagovi:

Intenskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu