Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu

Bore oko usana – kako ih smanjiti

Sponzorirano

Bore oko usana - kako ih smanjiti

Bore oko usana ili bore smijalice

Bore oko usana mogu biti znak čestog smijanja i uživanja u životu, ali i znak starenja. Ispred ogledala nas navedene bore čine ozbiljnijima, ali one nikako ne bi trebale biti razlog da izgubimo osmijeh. Kaže se da tko se zadnji smije da se najslađe smije, pa zašto se onda ne biste upoznali s načinima kako riješiti bore oko usana. Naš osmijeh je znak da imamo neki trenutak sreće, no opet on je isto tako i uzrok nastanka izraženijih bora, osobito oko usana i očiju.

Kako možemo utjecati na navedeni problem? Stručnjaci i dermatolozi savjetuju dobar režim hidratacije lica kako bi svakodnevno popunjavali našu kožu. Koja praksa je ovdje najbolja? Učinkovita strategija je svakako odabir krema s hijaluronskom kiselinom. Navedeni sastojak popunjava i hidratizira kožu. Anti age kreme su danas nadahnute i prirodnim sastojcima, što znači da možemo pronaći kreme koje u sebi sadržavaju sastojke ramnoze ili biljnog šećera koji se dobiva od srebrne breze.

Zašto nastaju bore oko usana i kako ih se riješiti?

Glavni krivci za nastanak bora oko usana su: Sunce ljeti, hladnoća po zimi, zagađenje koje je prisutno cijele godine, pušenje, stres, i ostali brojni razlozi koji mogu narušiti naš osmijeh. Normalno je da koža gubi svoju elastičnost iz dana u dan i da će ono rezultirati pojavom bora. Dermatolozi tako često preporučuju ženama da kada napune 40 godina da ulože u određenu anti age njegu jer dobar san više nema isti utjecaj kao u 20-im godinama. Prema znanstvenim ispitivanjima, koža koja je ušla u svoj proces staranje zahtjeva 5 puta više brige kada pričamo o obnovi nego mlada koža.

Kako možemo utjecati na bore oko usana? Bore oko usana krenu biti jasno vidljive tek nakon 40-te godine života, i tada je potrebno uložiti vrijeme u snažnu anti age svakodnevnu rutinu. Primjer: Serum i dnevna krema za ujutro i naravno serum i noćna krema za navečer prije spavanja. Važno je namazati osjetljivo područje i oko očiju. Kreme s hijaluronskom kiselinom zaglađuju kožu, daju punoću, polako popunjavaju bore i toniraju kožu.

Saznajte kako možete ublažiti bore oko usana

Da li možemo raditi na prevenciji nastanka bora oko usana? Naravno! Bore oko usana su jasni znak da je došlo do promjena na koži, i njeni uzroci mogu biti različiti. Kako bi spriječili njihovo daljnje razvijanje, možemo ih spriječiti uz pomoć jednostavnih koraka. Kako ublažiti bore oko usana? Uvođenjem redovitog pilinga koji uklanja površinski sloj naše kože koji sadrži mrtve stanice. Sljedeća stavka je ona koju smo već naveli, a to je ulaganje u dobru i kvalitetnu kremu protiv bora.

Birajte kreme s kolagenom ili po preporuci vašeg dermatologa ili ljekarnika, imajte na umu da pri odaberu kreme morate obratiti pozornost na vaš tip kože. Ako ste pušač bilo bi dobro da kažete ne pušenju! Znamo kako pušenje isušuje našu kožu i kako potencira brži nastanak bora, osobito oko usana. Osim kreme za bore, preporučuje se upotreba kreme sa zaštitnim faktorom protiv sunca i njegovih zraka. Za kraj bitno je konzumirati hranu koja je prirodno bogata antioksidansima jer oni hrane i jačaju našu kožu. Prepustite se uživanju u rajčicama, bobičastom voću, češnjaku, cjelovitim žitaricama.

Tagovi:

Interskin - za genetsko pomlađivanje

Riješite se bora i izgledajte mladoliko

 • Sadrži različite komponente UV zaštite
 • Biološki aktivne elemente za obnavljanje stanica kože
 • Pomaže u spriječavanju ponovne pojave bora
 • Obogaćuje kožu lica i vrata
 • Aktivira prirodnu proizvodnju kolagena
 • Koža dobiva elastičnost i mladost u rekordno kratkom vremenu