Anticelulit vakum – cijena, iskustva

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.
  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku
Anticelulit vakum - cijena, iskustva

Anticelulit vakum djelovanje

Anticelulit vakum tretman ima djelovanje na način da poboljšava cirkulaciju i mikrocirkulaciju ispod kože te na taj način utječe na uklanjanje celulita. Uz pomoć vakuuma će se poboljšavati cirkulacija, ukloniti štetne tvari, opustiti napetost mišića, te će sa svim time i poboljšati izgled kože koja će ne samo izgledati zdravije nego i biti zdrava.

Anticelulit vakum će poboljšanjem mikrocirkulacije pomoći tkivu da se regenerira, te na taj način pomoći koži da se oporavi i od manjih ožiljaka. Vakum tretman pomaže i u stimuliranju protoka limfe, te takva limfna drenaža otklanja štetne tvari iz organizma, kao i višak tekućina koje su nepotrebne u tijelu.

Celulitom su najčešće zahvaćena bedra, stražnjica, nadlaktice, trbuh i ostali dijelovi tijela, te će se na tim dijelovima prvo nanijeti krema i ulje za masažu pa postaviti čašice za vakum, te principom usisavanja razdvajat će se vezivno i masno tkivo, te tako potaknuti cirkulaciju i mikrocirkulaciju. Ovaj postupak se ne preporučuje osobama sa upalnim kožnim bolestima, tuberkulozom, bolesti tromboze, ako imate probleme sa zgrušavanjem krvi, proširene vene ili pucanje kapilara, te ako imate benigni ili maligni tumor.

Anticelulit vakum iskustva

Anticelulit vakum iskustva možete saznati na forumima i u grupama društvenih mreža gdje korisnici i korisnice ovih tretmana iznose svoja iskustva. Neki se žale da je postupak bolan, drugima je postupak ugodan, što je sve individualno. Netko ima veći prag tolerancije na bol, dok druge osobe imaju vrlo nizak prag tolerancije na bol.

Jednako je tako je i sa efektima djelovanja anticelulit vakum tretmana, kod nekih će se osoba učinkovitost vidjeti nakon par tretmana, dok će kod drugih biti potrebno više tretmana da bi se učinak vidio. Kako smo svi različiti tako i naše tijelo različito reagira na ovakve tretmane i učinci su različiti. No, to trebamo biti spremni i naravno ukoliko se pridržavamo zdrave prehrane i uvedemo više tjelesne aktivnosti rezultati po iskustvima korisnika su vidljiviji u kraćem periodu.

S obzirom da je ovaj tretman čista mehanika bol ćete svakako osjetiti, no intenzitet boli ovisi o vašem pragu tolerancije na bol, te koliko želite pretrpjeti za svoj izgled.

Anticelulit vakum cijena

Anticelulit vakum cijena ovisi koji dio tijela tretirate te da li uzimate paket od desetak tretmana ili ćete koristiti svega nekoliko tretmana dok se ne naviknete na postupak i vidite da li je anticelulit vakum tretman pravo rješenje za vas.

Ukoliko tretirate samo leđa na 20 tak minuta platit ćete oko 100 kuna (oko 13 eura), ako kombinirate vakum leđa sa masažom leđa cijena će biti dupla. Vakum tretman bedara i stražnjice na pola sata će vas stajati 170 kuna ( oko 22,5 eura), no možete dogovoriti paket u kojem ćete unaprijed platiti i dobiti popust.

Cijene variraju od salona do salona, pa prije nego odaberete salon raspitajte se o iskustvima klijenata salona ili poslušajte savjet prijateljice koja vam može preporučiti kozmetički salon koji je sa cijenama pristupačan vašem kućnom budgetu, te prilagodite paket svojim potrebama jer masaže uz vakum imaju još veći učinak na otklanjanje celulita i masnih naslaga iz vašeg tijela.


Tagovi:

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.
  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku