Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Aloe vera herbalife

Sponzorirano

Aloe vera herbalife

Aloe vera herbalife cijeli je niz proizvoda

Herbalife je jedna od najvećih i najpoznatijih svjetskih tvrtki s područja prehrane, bilo da se radi o proizvodima pomoću kojih se kontrolira tjelesna težina ili proizvodima koji pomažu smanjivanju tjelesne težine. Osim takvih proizvoda, nude i cijeli niz dodataka prehrani, ali isto tako i higijenske potrepštine kako bi ljudsko tijelo imalo zadovoljene sve potrebe. Herbalife proizvodi prodaju se preko distributera koji ostvaruju poslovne odnose s klijentima te ih oni usmjeravaju na proizvode s obzirom na to što je kupcima potrebno. Aloe vera je biljka koja ima cijeli niz dobrih svojstava za ljudsko tijelo, kako ljekovitih svojstva za kožu, tako i za konzumaciju te stoga ne čudi što je aloe vera herbalife cijeli niz proizvoda koji se temelji na toj biljci. Aloe vera herbalife linija sadrži proizvode koji se koriste u kozmetičke svrhe, no isto tako postoje i neki proizvodi iz te linije koji su namjereni ljudskoj konzumaciji i vode se kao dodatak prehrani.

Aloe vera herbalife kozmetički proizvodi

Aloe vera koristi se učestalo u kozmetičkoj industriji te je herbalife krenuo također tim stopama. Aloe vera herbalife stoga u svojoj ponudi sadrži cijeli niz proizvoda namijenjenih kozmetičkoj upotrebi pa se tako kod njih mogu kupiti kreme za ruke s aloe verom, umirujući gel, gel za tuširanje i mnogi drugi. Aloe vera u kombinaciji sa sastojcima kao što je shea maslac brzo se upija u kožu i omogućuje cjelodnevnu hidrataciju, što je odličan odabir za sve one koje muče suha i ispucala koža. Aloe vera također je poznata po svojim umirujućim svojstvima te pomaže regenerirati kožu zbog čega postoji aloe vera herbalife umirujući gel koji se preporučuje za korištenje ukoliko dođe do opekotina. Opekotine nastale pretjeranim izlaganjem na suncu ili nastale utjecajem visokih temperatura mogu biti neugodne te stoga umirujući gelovi na bazi aloe vere mogu pomoći smanjiti neugodan osjećaj peckanja i boli te pri tome pomažu koži bržu regeneraciju.

Aloe vera herbalife dodatci prehrani

Osim cijelog niza ranije spomenutih aloe vera herbalife kozmetičkih proizvoda postoje i mnogi drugi. Osim kozmetike, postoje i prehrambeni proizvodi koji spadaju pod dodatke prehrani. Aloe vera herbalife dodatci prehrani su biljni koncentrati aloe vere, koji dolaze u verzijama bez okusa ili sa voćnim okusom kao što je mango. Aloe vera koncentrati sadrže 40% soka aloe vere koji se dobivaju iz listova biljke, a dobivaju se ekstrahiranjem hladnim postupkom zbog čega taj koncentrat ima najveću kvalitetu sastojaka i ljekovitih svojstava iz te biljke. Dodatak prehrani se koristi na način da se koncentrat dodaje u vodu te se na taj način dobiva ukusan napitak koji može biti zamjena za razne sokove i ostala nezdrava pića. Koncentrat aloe vere ne sadrži umjetna bojila ni šećere, a pri tome ima izrazito nisku energetsku vrijednost, tako da je moguće dobiti ukusno piće koje ne deblja, a da pritom sadrži cijeli niz blagotvornih svojstava za ljudsko tijelo.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!