Adamour - za erekciju kao nekada

Vrača muškost i pretvara vas u pravog ljubavnika
  • Čvrsta i dugotrajna erekcija nakon 10 minuta
  • Eksplozivno zadovoljstvo od intimnih milovanja
  • Povećanje osjetljivosti erogenih zona 3-4 puta
  • U 3 puta povećajte broj spermija tijekom ejakulacije
  • Opet ste na vrhuncu seksualne aktivnosti

Adamour – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Adamour - što je i kako djeluje

Adamour je namijenjen onima koji imaju poremećaje potencije

Poremećaji potencije kao što su erektilna disfunkcija, slabljenje libida ili preuranjena ejakulacija pogađaju mnogo veći broj muškaraca nego to mislimo. I dok je u društvu uvaženo mišljenje da su poremećaji potencije rezervirani za starije muškarce, realnost je drugačija te problemi te vrste zahvaćaju muškarce svih životnih dobi. Kod muškaraca starije dobi najčešći uzročnici erektilne disfunkcije jesu oni zdravstvene prirode, no mlađe muškarce te muškarce srednje životne dobi do poremećaja potencije najčešće dovede stres. Stres u kombinaciji sa nezdravim načinom života može ostaviti cijeli niz negativnih posljedica na spolno zdravlje pojedinca te tako osim poremećaja potencije može doći i do smanjenja prirodne proizvodnje testosterona, pa čak i do pada plodnosti. Srećom, postoji način kako riješiti takve probleme te za to potreban tek dobar proizvod za jačanje potencije kao što je adamour. Proizvodi za jačanje potencije preplavili su tržište kako bi pomogli muškarcima koje muči taj problem, no rijetko koji je djelotvoran kao adamour.

Adamour dolazi u obliku kapsula

Adamour je proizvod namijenjen jačanju potencije koji dolazi u obliku kapsula. Napravljen je od kombinacije biljnih sastojaka koji pozitivno utječu na muško spolno zdravlje te ta kombinacija sastojaka jača potenciju i osigurava dugotrajnost iste. Osim toga, potiče tijelo na prirodnu proizvodnju testosterona što rezultira pojačanjem libida, no isto tako utječe na plodnost muškarca. Adamour također pomaže s postizanjem erekcije koja je čvršća i dugotrajnija, dok spolni organ postaje osjetljiviji što može rezultirati osjećajem intenzivnijeg orgazma kada do njega dođe. Proizvod se koristi na način da se kapsula pije otprilike sat vremena prije planiranog odnosa. Neki korisnici kažu da su zamijetili pojavu erekcije već desetak minuta od uzimanja kapsule, no svakako je dobro kapsulu uzeti nešto ranije nego što su se planirali odnosi kako bi proizvodu dali dovoljno vremena za djelovanje jer ipak se radi o prirodnom proizvodu. Važno je držati se uputa i ne prekoračivati preporučene dnevne doze kako ne bi došlo do potencijalnih nuspojava.

Adamour se bazira na prirodnim sastojcima

Adamour kapsule su proizvod napravljen od prirodnih sastojaka. Iako prirodni sastojci generalno nemaju nuspojava, važno je pridržavati se uputa i ne pretjerivati s količinom proizvoda. Adamour se sastoji od 4 glavna sastojka koji su redom catuaba, muira puama, amla i peruanska maca. Uloga catuabe je ta da poboljšava protok krvi u žilama koje se nalaze na intimnom području, što rezultira jačanjem erekcije. Muira puama utječe na proizvodnju testosterona što rezultira jačim libidom, no isto tako pomaže održati erekciju, dok amla ima ulogu prirodnog afrodizijaka te povećava plodnost muškarca zbog čega je dobar odabir za one koji žele povećati šanse za stvaranje potomstva. I za kraj, tu je peruanska maca koja stimulira protok krvi na intimnom području te pomaže povećati izdržljivost za vrijeme seksualnih odnosa. S obzirom na to da se radi o prirodnom proizvodu, kapsule su dobar odabir za punoljetne muškarce koji su se susreli s bilo kojim od poremećaja potencije.

Tagovi:

Adamour - za erekciju kao nekada

Vrača muškost i pretvara vas u pravog ljubavnika
  • Čvrsta i dugotrajna erekcija nakon 10 minuta
  • Eksplozivno zadovoljstvo od intimnih milovanja
  • Povećanje osjetljivosti erogenih zona 3-4 puta
  • U 3 puta povećajte broj spermija tijekom ejakulacije
  • Opet ste na vrhuncu seksualne aktivnosti