Sanjarica pauk

Sanjarica pauk

Asirsko-babilonska sanjarica pauk

Ukoliko se u vašem snu pojave pauci, asirsko-babilonska sanjarica to tumači kao upozorenje. Sanjarica pauk pojašnjava da je to upozorenje za moguću izdaju. Pauci koji se pojavljuju u snu nose vam poruku da ćete se posvađati sa nekim prijateljima i da postoji mogućnost da će vas i izdati. Sa nekim prijateljima u bliskoj budućnosti nećete biti u dobrim odnosima pa pripazite u zbilji u kakvim ste odnosima sa nekim ljudima. Pauci u snu vas upozoravaju na moguće sukobe i izdaju.

Asirsko-babilonska sanjarica pauk tumači kao konkretnu poruku da će neki vaši prijatelji spletkariti nešto protiv vas, te će upravo to biti razlog zbog kojeg ćete se posvađati sa nekim prijateljima. San koji najavljuje izdaju može vas prilično uzdrmati i trebate u zbilji stvarno pripaziti kako se vaši prijatelji odnose prema vama, što pričaju vama i drugima o vama, te kako se općenito ponašaju.

Ako ste sanjali pauka ili više paukova, budite spremni i obratite pažnju na situacije i moguće rasprave kada komunicirate sa prijateljima ili možda poslovnim suradnicima. Snovi su tu da nas upozore na neku moguću situaciju, a na nama je da budemo oprezni pa možda i spriječimo eskalacije u stvarnom životu.

Rimska sanjarica pauk

Poznata je stara narodna poslovica da ubijanje pauka donosi nesreću, rimska sanjarica pauk o takvom snu gdje ubijate pauka daje sasvim drugačije značenje. Rimsko tumačenje snova o paucima ne tumači općenito pojavljivanje pauka ili više paukova u snu, već konkretno san o ubijanju pauka. Ukoliko ste u snu ubijali pauka, san vam poručuje da vas čeka novčani dobitak.

Ovisno o veličini pauka kojeg ste u snu ubili, to će dobitak biti manji ili veći. Rimska sanjarica pauk kaže da što većeg pauka u snu ubijete, to će vaš dobitak biti veći. Prema rimskom tradicionalnom tumačenju ovog sna ovo za vas nosi pozitivne stvari. Svakome dobro dođe novčani dobitak čak i ljudima koji puno ne drže do materijalnih stvari.

Kad se probudite sjetite se koliko je pauk bio velik u snu, te u bliskoj budućnosti očekujte dobitak koji će vas možda ugodno iznenaditi pogotovo ako ste ljubitelj igara na sreću, a ako i niste možda je vrijeme da pokušate. San vam poručuje dobitak.

Tradicionalna sanjarica pauk

Tradicionalna sanjarica pauk svjedoči o glavnim karakteristikama pauka, iako se pauci smatraju mračnim s obzirom da se vole zavlačiti po mračnim dijelovima kuće i predstavljeni su kao neki misterij, pauci su vrlo radišni i produktivni. Vrlo su vješti što je vidljivo i u izradi njihove mreže koja je u neku ruku umjetnost i vrsta kreativnosti. Ljudi se bezrazložno boje pauka i smatraju ga opasnima, a zapravo trebali bi uvidjeti gracioznost kretanja pauka kroz prostor i paukove kreacije mreža koje pauk može vrlo brzo napraviti.

Prema psihoanalitičkom promatranju snova ukoliko ste sanjali pauka znači da vam vaša podsvijest ukazuje na neki strah koji je bio u vama i kroz san izašao na vidjelo. Ipak tradicionalna sanjarica pauk ukazuje da pauk donosi sreću. Sanjati pauka znači da će se dogoditi neko stvaranje i razvoj u vašem životu, ova pozitivna poruka vam može biti poticaj za neki veliki napredak.

Zapravo prema tradicionalnom tumačenju sanjati pauka je iznimno dobra stvar jer budućnost vam nosi neki događaj ili situaciju kojom biste mogli napredovati, posvetiti se svom vlastitom razvoju i biti uspješniji nego što ste do sada bili.


Tagovi: