Krema za podočnjake

motion free

Beauty Derm - brzi preparat za podmlađivanje

Mladalački izgled i nakon četvrtog desetljeća života
  • crte lica postaju jasnije, bore se smanjuju
  • nestaje opuštenost obraza i podbratka
  • koža postaje snježnobijela i sjajna
  • bez ubrizgavanja injekcijom
  • skinite s lica 10-20 godina
  • hrani i regenerira kožu
  • rezultati već nakon tjedan dana
  • razvija kolagen i regenerira "matrice" među stanicama
Krema za podočnjake

Krema za podočnjake kod muškaraca

Muškarci jednako kao i žene mogu primijetiti tamne kolutove oko svojih očiju popraćene sitnim borama i boricama. S obzirom da je muška koža lica nešto drugačijeg sastava nego u žena poglavito u predjelu brade gdje se muškarci ili briju ili puštaju razne oblike brade, ipak područje oko očiju je jednak kao i u žena.

Danas muškarci u nastojanju da održe zdravu kožu su puno svjesniji načina održavanja i njege svoje kože lica, te na njihovom popisu je svakako krema za muškarce. Krema za podočnjake namijenjena muškarcima jednako kao i za žene u svom sastavu treba sadržavati vitamin C, te vitamin A. Nećete pogriješiti ako ćete nabaviti kremu za podočnjake rađenoj na bazi avokada koji će kožu oko očiju muškarca nahraniti potrebnim vitaminima i učiniti je elastičnijom i svježom.

Danas muškarci kao i žene imaju u parfumerijama, drogerijama te u velikim trgovinama imaju posebne dijelove namijenjene njezi muške kože, pa se tamo može pronaći i krema za podočnjake koju muškarci mogu koristiti za uklanjanje ove neugodne pojave. Krema za muškarce za bilo koji dio muškog tijela sve je češće u muškom dijelu kupaone.

Krema za podočnjake kod žena

Kada su u pitanju kreme, žene su pravi stručnjaci i za odabir i za primjenu raznih krema za razne dijelove svog tijela. Krema za podočnjake u ženskom ormariću kupaone je obavezan dio asortimana krema koje posjeduje. Žene su davno prije muškaraca zbog održavanja ljepote i mladolikog izgleda upotrebljavale kreme za žene koje su im u tom pothvatu uvijek vjerno pomagale.

Krema za žene pažljivo je birana i dobro isprobana uz preporuku prijateljice, svaka žena će poslušati savjet kako bi doskočila zubu vremena. Krema za podočnjake će svakako imati i namjenu rješavanje sitnih bora oko očiju, jer žena razmišlja unaprijed, danas nema boru oko očiju, ali kroz tjedan ili dva bora bi se mogla pojaviti.

Krema za žene svakako treba biti obogaćena vitaminima C, B12, A i E, te beta-karotenom jer to su osnovni sastojci koje svaka žene želi na svojoj koži. Krema za žene može biti i prirodnog sastava, čak su u nekih žena takve kreme više vrednovane jer su na bazi prirodnih sastojaka, priroda je bogata biljkama koje pomažu ljudskom tijelu u liječenjima, ali i u pomaganju oko estetskog izgleda. Podočnjaci i bore su nešto što će svaka žena uspješno riješiti.

Krema za podočnjake kod starijih osoba

Kako ljudsko tijelo stari, najprije se starenje uočava u području oko očiju. Sitne bore i borice, podočnjaci, opušteni kapak na jednom ili oba oka, natečenost ispod očiju samo su neki od prvih znakova starenja. Bez obzira jeste li žena ili muškarac, kad dođete u neke starije godine primijetit ćete prvo promjene na koži oko očiju.

Genetske predispozicije i naslijeđe tu igraju veliku ulogu, jer ono što ste naslijedili od svojih predaka putem gena to će se i manifestirati kako starite. Krema za starije za bilo koji dio tijela, na primjer ruke će uključivati sastojke koji će dodatno hraniti kožu i davati joj potrebnu hidrataciju koja je potrebna zbog starenja kože. Krema za podočnjake za starije uključivati će sve potrebne vitamine kako bi kožu oko očiju starijih osoba nahranila i učinila je čvršćom.

Krema za podočnjake za starije dakle treba kožu nahraniti i vratiti joj potrebnu vlagu, te će se time koža zategnuti i ojačati. Svaka krema za starije treba imati sastojke koji dodatno hidratiziraju kožu jer starija koža je suha koža koju treba dodatno navlažiti. S obzirom da je koža najveći organ ljudskog tijela bit će potrebno i puno krema za starije kako bi se vratio mladenački i svjež izgled u kombinaciji sa zdravim navikama.


Tagovi:

motion free

Beauty Derm - brzi preparat za podmlađivanje

Mladalački izgled i nakon četvrtog desetljeća života
  • crte lica postaju jasnije, bore se smanjuju
  • nestaje opuštenost obraza i podbratka
  • koža postaje snježnobijela i sjajna
  • bez ubrizgavanja injekcijom
  • skinite s lica 10-20 godina
  • hrani i regenerira kožu
  • rezultati već nakon tjedan dana
  • razvija kolagen i regenerira "matrice" među stanicama