Kredit za uređenje stana

Kredit za uređenje stana

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:02
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za uređenje stana, izmjena vodovodnih, plinskih i elektroinstalacija u stanu

Stan vam je na lokaciji koja vam odgovara, zadovoljni ste veličinom stana i rasporedom prostorija i nikako se ne bi željeli seliti, ali instalacije u stanu su zastarjele i znate da ih morate mijenjati, ali nikako ne uspijevate složiti financijsku slagalicu za taj poduhvat. Kredit za uređenje stana može jedinim potezom pokriti sve što morate napraviti u prvoj fazi., a to su izmjena vodovodnih, plinskih i elektroinstalacija u stanu. Ne trebate za to hipoteku, brzi krediti, namjenski pokrivaju ovakve radove pod vrlo povoljnim uvjetima i sa prihvatljivim kamatama. Postoji više načina osiguranja ovakvih stambenih kredita, a vi ćete, naravno izabrati ono što vama najviše odgovara. Kredit za uređenje stana je zapravo ulaganje u sretniju budućnost vaše obitelji i način da podignete tržišnu vrijednost svoga stana, ako ga ipak jednog dana odlučite prodati. Osiguranje, sudužnik, jamci ili neka druga vrsta zaloga, o tome odlučujete vi. Posao će biti obavljen u komadu, a otplaćivat ćete na prihvatljive mjesečne rate.

Kredit za uređenje stana, unutarnji radovi, pregrađivanje, dograđivanje

Prošle godine ste promijenili instalacije, ostalo je još malo za otplatu, možete refinancirati kredit i zatvoriti preostali dug iz novog kredita kojim ćete dovršiti kompletno uređenje svog stana. Unutarnji ne bi trebali skupi ako uređujete postojeće stanje, nešto su skuplji ako rušite ili pregrađujete unutarnje zidove, a još malo skuplji ako nešto dograđujete ili zatvarate lođu ili balkon. Kredit za uređenje stana, dobro isplanirajtte koliko vam treba novca za predviđene radove da vam iz kredita dotekne dovoljno sredstava za kompletno unutarnje uređenje. Na službenim web stranicama proučite sve uvjete oko novog kredita i posavjetujte se ako je potrebno i sa svojim kreditnim savjetnikom prije predaje zahtjeva za kredit. Kredit za uređenje stana su kratkoročni namjenski krediti i možete tempirati pojedine faze uređenja koje svaka za sebe ipak traju duže vremena jer su to poslovi koji se odvijaju u fazama, a svaku fazu možete posebno kratkoročno financirati iz kredita. Posebno instalacije, posebno zidovi, pregrade i dogradnje.

Kredit za uređenje stana, izmjena stolarije, pločica, podova i parketa

Kada ste lijepo doveli u red instalacije, zidove, pregrade, zatvaranje lođe, možda i malu dogradnju, zaključit ćete da trebate još samo stolariju, pločice, podove i parkete promijeniti i imat ćete kompletno obnovljen stan. Da ste na početku mislili da ćete to sve uspjeti izvesti, ne biste vjerovali sami sebi. Kredit za uređenje stana su vam pomogli da bezbolno prođete kroz sve adaptacijske faze i da na kraju budete ponosni na sebe kako ste to mudro izveli, fazu po fazu. Kratkoročni krediti su uvijek bolja opcija od velikih hipotekarnih kredita ili drugih vrsta velikih stambenih kredita, manje vas opterećuju, manje koštaju, brže ih otplaćujete i obzirom da sve faze uređenja traju dovoljno dugo, možete ih parcijalno i kreditirati. Kredit za uređenje stana služe svojoj svrsi, ali ako i opremanje novoobnovljenog stana želite financirati iz kredita i to će biti moguće. Ako ste ažurni platiša, nema razloga da i za to ne dobijete kredit.


Tagovi: