10 oboljenja koje možete izliječiti vođenjem ljubavi, broj 6 će vas iznenaditi

Zanimljivosti

10 oboljenja koje možete izliječiti vođenjem ljubavi, broj 6 će vas iznenaditi

Kako vođenje ljubavi može vas izliječiti?

Vođenje ljubavi je jedan od sastavnih dijelova svake veze, braka i slično. Osim što vam pruža određenu dozu zadovoljstva i zbližava vas s vašim partnerom, ujedno vam može pomoći kod liječenja određenih bolesti. Mnogi nisu čuli za to da vam vođenje ljubavi može pomoći kod liječenje bolesti, posebice ako često s vašim partnerom vodite ljubav. U nastavku ovog članka ćemo vam otkriti koje to bolesti se mogu izliječiti i kod kojih zdravstvenih stanja vam može pomoći kod smanjenja njihovih simptoma.

1. SRCE I SRČANE BOLESTI

Ukoliko često provodite intimno vrijeme sa svojim partnerom, to vam može pomoći kod poboljšanja i jačanja vašeg srca i njegove funkcije. Kao što su rekli i stručnjaci, dokazano se smanjuje rizik od srčanog udara kao i od drugih srčanih problema.

2. GLAVOBOLJA

Ukoliko imate glavobolju, uz prakticiranje intimnog odnosa, osloboditi će se oksitocin te će se povećati razina endorfina, i ovi hormoni mogu pomoći tijelu, a i umu, da se na prirodan način opusti.

Koje bolesti vođenje ljubavi može izliječiti?

3. VOĐENJE LJUBAVI KAO PRIRODNI ANTIDEPRESIV

Ukoliko patite od depresije, ili uđete u sezonsku depresiju, provođenje intimnog odnosa sa vašim partnerom vam može pomoći kod poboljšanja raspoloženja i podizanja samopouzdanja, te je ovo zaista efektivan antidepresiv.

4. NESANICA

Ako ne možete spavati, zamaraju vas razne brige po umu pod stresom ste i ne možete se skroz opustiti, vođenje ljubavi s vašim partnerom vas može osloboditi napetosti te vam dovesti do stanja opuštenosti.

5. URINARNA INKONTINENCIJA

Također, intimni odnos vam može pomoći u borbi s problemom urinarne inkontinencije, pojačava vam mokraći mjehuru, te sprječava buduća istjecanja mokraće. Iako se na prvi pogled čini čudno, ali zaista vam seks može pomoći kod poboljšanja sposobnosti zadržavanja mokraće u mokraćem mjehuru.

6. GRIPA

Iako je teško za povjerovati, no intimni odnos vam može zaista pomoći kod liječenje gripe. Stoga, sljedeći put kada zadobijete gripu, povišenu temperaturu i boli vas grlo, najbolji lijek vam je voditi ljubav s vašim partnerom.

Uz vođenje ljubavi riješite se ovih problema!

7. PREOPTEREĆENJE MIŠIĆA I ZGLOBOVA

Ukoliko vas zamara preopterećenost mišića i zglobova, osjećate zatezanje u njima ili vas bole nakon vježbi, najbolja što možete prakticirati kako biste se oslobodili osjećaja zatezanja i preopterećenosti je vođenje ljubavi koji je najbolji lijek za ovo stanje.

8. SJAJNA I ZATEGNUTA KOŽA

Tokom vođenja ljubavi s vašim partnerom osim što se znojite ujedno se otpuštaju kroz kožu razni toksini. Ova praksa djeluje kao neka vrsta vježbanja odnosno kao kardio, te ima jednaki efekt kao i klasično vježbanje. Zbog toga je dobro za bolje zdravlje, a ujedno i za zdraviji izgled koža, koja nakon toga će biti sjajna i zategnuta.

9. PROSTATA

Također, vođenje ljubavi vam može pomoći kod smanjenja rizika od razvoja raka prostate i bilo koji drugih bolesti povezanih s prostatom.

10. RAK DOJKE

Ujedno, s vođenjem ljubavi se može smanjiti rizik od razvoja raka dojke, te djeluje kao prirodna zaštitna barijera od toga. Kod žena se oslobađa hormon oksitocin koji prirodni štiti žene od razvoja ovog raka.

Tagovi: