Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Zašto muškarci brzo svrše

Znanost

Zašto muškarci brzo svrše

Zašto muškarci brzo svrše kad su mlađi

Brzo svršavanje kod muškaraca može bit sasvim normalna prirodna pojava, ali i može se pojaviti kao problem erektilne disfunkcije. I jedno i drugo se može pojaviti i kod mlađih, ali i kod muškaraca zrelijih godina. Međutim, kod mlađih je muškaraca češća pojava brzog svršavanja pa se mnoge partnerice mlađih muškaraca pitaju zašto muškarci brzo svrše.

Mlađi muškarci naročito ako imaju seksualnu partnericu koja ima više seksualnog iskustva uobičajeno neće odati svoje neiskustvo i svojski će se truditi da budu vješti i dobri u seksu, te to može biti uzrok zašto muškarci brže svrše. Također, prejaka seksualna želja ili preveliki strah da neće zadovoljiti partnericu mogu biti uzrok zašto muškarci brzo svrše, pogotovo mlađi muškarci bez prevelikog seksualnog iskustva.

Osim ovih psiholoških uzroka, uzrok prebrzog svršavanja može biti i zbog poremećaja erektilne funkcije koje čak i mlađi muškarci mogu imati. U tom slučaju erektilnog poremećaja bi bilo dobro da se muškarac obrati liječniku za pomoć, te će mu liječnik propisati lijekove koji mogu pomoći.

Zašto muškarci brzo svrše može biti i zbog preosjetljivosti penisa

Preosjetljivost penisa također može biti uzrok zašto muškarci brzo svrše u intimnim odnosima, bez obzira na intenzitet uzbuđenosti. Kod nekih muškaraca je penis preosjetljiv jer se u tijelu muškarca dešava neravnoteža hormona serotoninskih receptora koja će uzrokovati prijevremenu ejakulaciju koju muškarac ne može kontrolirati.

U slučaju da vrijeme od trenutka penetracije do ejakulacije traje prekratko, te muškarac ne može prepoznati trenutak kad će doći do ejakulacije, do nezadovoljstva koje će prerana ejakulacija izazvati kod oba partnera, radi se o uzroku koji je zapravo urođen i rijetko je izlječiv. Postoje određene metode vježbanja i tehnike stiskanja penisa koje mogu pomoći da sam penis postane manje osjetljiv, ali postoji i lijekovi koji mogu pomoći.

Tehniku stiskanja penisa muškarac bi trebao prvo uvježbati sam kod masturbacije kako bi naučio kontrolirati ejakulaciju, te tu tehniku primijeniti u seksualnom odnosu, ali naučiti i partnericu kako da to ona izvodi kao dio seksualnog čina. Druga tehnika koja može utjecati na uzroke zašto muškarci brzo svrše je tehnika stani-kreni koja će ovisiti o intenzitetu uzbuđenosti te na taj način utjecati i na čvrstoću erekcije i zapravo na taj način uspostaviti kontrolu nad ejakulacijom.

Zašto muškarci brzo svrše i što učiniti da svršavanje ne bude prebrzo

Uzroci zašto muškarci brzo svrše mogu biti različiti, od psihičkih do fizičkih uzroka. Muškarci u velikoj većini neće pričati o tome ako im se dogodilo tokom seksa da prebrzo svrše i ostave partnericu nezadovoljenu ili nisu ispunili očekivanja partnerice u duljini seksualnih igrica. Ukoliko su u nekoj duljoj vezi partnerica poznaje svog muškarca u seksualnoj intimi i dobro zna koji pokreti i radnje ga dovode do prebrzog svršavanja, pa će to i izbjegavati.

Muškarci sa svoje strane mogu sami sebi pomoći da ne dođe do prebrze ejakulacije na nekoliko načina. Jedan od načina je da ukoliko seks nije čest i da ne dođe do prebrzog svršavanja, često masturbiraju te na taj način otpuštaju seksualnu energiju da se ne kumulira. U trenutku kada osjete da će doći do prerane ejakulacije mogu zamisliti nešto što im nije nimalo seksi i što će smanjiti uzbuđenost.

Također, rješenje za problem zašto muškarci brzo svrše može biti i da promjene pozu tokom seksualnog čina u pozu koja im manje odgovara, te će se uzbuđenje smanjiti. Ukoliko muškarac voli grublji i strastveni seks, može preduhitriti prerano svršavanje na način da uspori sa akcijom. Ujedno, mogu i svoju partnericu prvo dugo i detaljno uzbuđivati predigrom ukoliko njoj treba više vremena da dođe do istog intenziteta uzbuđenosti, te se na taj način pobrinuti da nakon toga partnerica brže svrši kako bi se brzo svršavanje u muškarca izjednačilo sa svršavanjem partnerice.

Tagovi:

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega