Zarada na tiktoku

Financije

Zarada na tiktoku

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 04.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li je moguća zarada na tiktoku?

TikTok je najbrže rastuća društvena mreža po popularnosti. Ne morate ni biti mladi a postoje dobre šanse da ste čuli za tik tok. Aplikaciju TikTok razvila je Kina i oborila je rekord Facebooka, Instagrama i Snapchata po brzini rasta popularnosti. Ako ova društvena mreža nastavi ekspanziju ovim tokom, postat će najpopularnija društvena mreža svijeta.

Korisnici ove društvene mreže pretežito su starosne dobi od 16 do 24 godina. Glavno obilježje ove društvene mreže su kratki videozapisi, u obliku raznih plesnih koreografija, šaljivog sadržaja te raznih specijalnih efekata. Postavlja se pitanje da li je moguća zarada na tiktoku? Kao što znamo, preko Instagrama, YouTube-a i Facebooka se može itekako dobro zaraditi. Da li je isto i s TikTokom? Odgovor je: itekako da! Zarada na tiktoku ima svoju podlogu kao i sve druge društvene mreže: osnova zarade popularnih korisnika je u reklamama. Najpopularniji “tiktokeri” su tako pravi milijunaši. Ipak, takvo što je jako teško postići.

Koliko je moguća zarada na tiktoku?

Ako gledate kako da povećate svoj budžet a ujedno ste ljubitelj društvenih mreža, točnije, TikToka, imamo dobru vijest za vas! Možete raditi ono što volite, dakle bivati na tiktoku i ujedno zarađivati! Zarada na tiktoku itekako je moguća. Put do toga doduše nije jednostavan, ali je moguć. Motivirat će vas podatak da najveći Influenceri na tik toku sa preko sto milijuna sljedbenika zaradi preko milijun dolara.

Većina njihovih prihoda generirana je preko sponzoriranog sadržaja i sličnih radnji, a ne od samih oglasa. Drugim riječima, zarada na tiktoku je ponajprije moguća preko raznih neizravnih opcija, dakle raznih marki koje biste reklamirali preko vaših TikTok videa. Firme koje se na taj način žele reklamirati spremne su itekako puno novaca ponuditi da ih upravo vi kao uspješni TikTok korisnih promovirate. Na taj način obje strane dobivaju: firma je preko vašeg oglasa doprinijela do budućih kupaca, a vi ste s druge strane nešto zaradili!

Na koji način je moguća zarada na tiktoku?

Kao i na svim društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i sl. zarada na tiktoku je također itekako moguća stvar. Ono što vas sada vjerojatno zanima jest kako zaraditi na tiktoku i koliko se uopće može zaraditi. Ako želite živjeti isključivo od TikToka morate znati da vaši video zapisi moraju biti veoma viralni, tj. mora ih gledati veliki broj ljudi kako bi zaista nešto zaradili.

Vjerojatno vas zanimaju konkretne brojke, stoga nećemo okolišati nego vam ih ponuditi. Tako vrlo uspješni u objavljivanju mogu zaraditi oko 100 pa i do 200 tisuća američkih dolara godišnje. Ako pak imate npr. 10.000 pratitelja, firme će vam biti spremne ponuditi iznos do 100 i više dolara kako bi objavili sadržaj na vašim videozapisima. Što vam se broj sljedbenika povećava, to će firme biti spremne više ponuditi za oglas na vašem profilu. Naravno, zarada na tiktoku je moguća jedino ako vam je sadržaj videozapisa dovoljno zanimljiv da ga gleda toliki broj ljudi.

Tagovi: