Zajam bez kreditne sposobnosti

Financije

Zajam bez kreditne sposobnosti

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:43
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li što je zajam bez kreditne sposobnosti

Današnje vrijeme uz sve prednosti tehnologije iekonomskog rasta u svijetu, kao da nam nikada prije nije više falilo novc, slažete li se? . Ako se slažete s navedenim te ne pronalazite način kako doći do potrebnog novčanog kapitala, vjerojatno vam kroz glavu prolazi misao o uzimanju zajma. Prilikom gledanja na internetu koji oblici zajma postoje, vjerojatno ste naišli i zajam bez kreditne sposobnosti. Znate li o čemu je riječ? Zajam je ugovor kod kojeg osoba imena zajmodavac koja može biti bilo koja pravna ili fizička osoba daje u vlasništvo novac drugoj osobi koja se zove dužnik, a dužnik se obvezuje upravo taj novac koji je dobio vratiti nakon određenog roka. On će za tu uslugu platiti i naknadu u obliku kamate. Kreditna sposobnost je pak sposobnost da dužnik svoju obvezu vraća kroz ugovoreni rok. To sve zajedno predstavlja brzi zajam bez kreditne sposobnosti. On nosi sa sobom još neke zakonske specifičnosti u koje sad nećemo ulaziti nego vas pozivamo da ih proučite sami.

Sve što trebate znati ako uzimate zajam bez kreditne sposobnosti

Ako vas zanimajuzajmovi bez kreditne sposobnosti, morate imate na umu neke činjenice. Iako su takvi zajmovi lako dostupni putem interneta, ta lakoća sklapanja ugovora vas ne smije zavarati. Stoga, prilikom odabira koji zajam bez kreditne sposobnosti želite, svakako vodite računa o odabiru pouzdanog zajmodavca. Točnije, ako imate npr. stabilan postao i visoka mjesečna primanja. Međutim, no samo po sebi neće biti dovoljno, već će biti potrebno i ugovoriti određeni tzv. instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Jamstvo nije jedini oblik osiguranjatražbine već postoji i hipiteka, zadužnica i slično. Ferratum jamstvo, tj. jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Bitno je najprije da ste vi ti koji birate jamca. Ferratum postojeći korisnici su vjerojatno sami mogli izabrati jamca. U suprotnom, sklopili su po njih loš ugovor o kreditu. Isto tako, ferratum postojeći korisnici su vjerojatno platitili kredit na vrijeme, a u slučaju zakašnjenja nisu trebali plaćati nikakve penale, koji da su preračunati u kamatu bi bili nezakoniti. Nenamjenski krediti su krediti kod kojih namjena korištenja kredita poput izgradnje stana nije određena. Sve ovo imajte na umu kada je u pitanju zajam bez kreditne sposobnosti.

Trebate li imati visoka primanja ako vas zanima zajam bez kreditne sposobnosti?

Vaša primanja naravno neće biti odlučni faktor koji će utjecati nai vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i drugi faktori poput plaće koju imate, zatim vaše dužničko ponašane od prije (poput činjenice jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. Ako ga tako nešto ne zanima, moguće da je riječ o prijevari nemojte sklapati ugovor u tom slučaju. Najbolje bi bilo da potražite pomoć odvjetnika ili pak zadražite besplatno pravno mišljenje u pravnoj klinici u Zagrebu. Znajte da jamca morate birati samo i vi i nitko osim vas jer Jamac je osoba kojoj samo vi vjerujete i koja je spremna podmiriti vašu obvezu umjesto vas. Ako npr. Jamac treba biti neko društvo sa sjedištem u stranoj državi za koje nikada niste čuli, svakako nemojte sklopiti zajam bez kreditne sposobnosti. Zaključno, ako želite dobiti zajam bez kreditne sposobnosti, vašeg zajmodavca bi trebalo zanimati kako ćete vratiti taj kredit, jer u suprotnom je vjerojatno riječ o prijevari ili lihvaru.
Tagovi: