KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt codes

Hrana i piće

Wolt codes

Wolt codes i što je Wolt?

Gotovo da ne postoji osoba koja danas nije čula za Wolt. Kako opisati Wolt i što su Wolt codes? Wolt je danas jedna od najpoznatijih i najpouzdanijih aplikacija za narudžbu hrane i drugih potrepština u bilo kojem trenutku. S instaliranjem Wolt aplikacije otkrivanje i naručivanje željene hrane nikada nije bilo jednostavnije. Što god želite možete naručiti i dobiti dostavu na vrata u što kraćem roku. Bitno je jedino odabrati željeni restoran, odlučiti se za željeno jelo, kreirati narudžbu, a Wolt će se pobrinuti za sve ostalo. Nemate vremena za kuhanje?

Nema potrebe za stresom i živciranjem, Wolt je primarno napravljen kako bi u svakom trenutku ponudio najbolje restorane u vašem okrugu i dostavio vam najbolja jela. Osim jednostavne narudžbe, aplikacija također omogućuje i praćenje naručene narudžbe u bilo kojem trenutku, što znači da možete pratiti proces pripreme i dostave. U slučaju da imate kakva dodatna pitanja vezana za samu narudžbu i korištenje aplikacije, možete se obratiti Wolt službi za korisnike. Ono što mnoge najviše privlači za korištenje aplikacije su sami Wolt codes.

Wolt codes i kako ih koristiti?

Prilikom instaliranja aplikacije prvi put, kao novog korisnika dočekat će vas Wolt promo kod. Nakon uspješne registracije u aplikaciju koja je dostupna preko Google Play-a ili Apple App Store-a potrebno je unijeti Wolt promo kod i tako automatski dobivate bonus od 30 kuna koji se nadodaje na vaš račun i može se koristiti već prilikom prve narudžbe. Sama svrha prvog promo koda je da ga podijelite s prijateljima i da se tako širi sama usluga Wolt-a. Što kada se on iskoristi? Jednom iskorišten kod se ne može obnoviti, što postavlja pitanje da li se mogu pronaći Wolt codes?

Odgovor je da. Wolt codes su danas dostupni u mnogim ponudama određenih web stranica, restorana, preko raznih foruma gdje ih ljudi dijele. Niti jedan kod nije isti, što znači da je nemoguće da više osoba koristi jedan kod za više narudžbi. Ako se možda pitate koji je smisao navedenih kodova, imajte na umu da su oni osmišljeni na pametan način kako bi se sve više pirila mreža korisnika i kako bi se sve više restorana pridružilo ovakvoj vrsti narudžbe i dostave. Kodovi su osmišljeni kako bi pružili korisnicima veću zainteresiranost za samu aplikaciju i omogućili određenim restoranima što bolje poslovanje.

Wolt codes i kako funkcioniraju dostave?

Wolt se svakako hvali svojom brzom dostavom. Hrana vam može biti dostavljena s autom, motorom, biciklom, romobilom i drugim prijevoznim sredstvima, ali ono što je najbitnije je da hrana stiže topla i svježe pripremljena. Kada koristite Wolt codes imajte na umu da se hrana može naručiti svaki dan u tjednu najčešće od 11.00 do 22.30 ili prema radnom vremenu restorana. Ponekad je moguće da će određeni restoran koji ste odabrali biti nedostupan za narudžbe, u tom slučaju Wolt će vam preporučiti slične restorane u blizini. Wolt codes ne vrijede samo za hranu, oni također vrijede i za dostavu hrane.

Kada aktivirate plaćanje putem koda, možete odabrati da li želite platiti naručenu hranu i piće ili dostavu. Po odabiru vam se automatski umanjuje narudžba za 30 kuna. Ono na što morate obratiti pozornost je da određeni kod iskoristite u roku od 30 dana, jer nakon njegovog isteka on postaje nevažeći. Isto tako sama dostava hrane se plaća 5 kuna ako je restoran u blizini jednog kilometra prema zračnoj udaljenosti od vas. Svakih dodatnih pola kilometra se naplaćuje dodatno 2 kune, a maksimalno dopuštena udaljenost dostave je 5 kilometara same zračne udaljenosti. Udaljenost mora biti ograničena kako bi se mogla ispoštivati dostava tople hrane.

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.