Veza sa starijom ženom

Veza sa starijom ženom

Veza sa starijom ženom zna naići na predrasude

Naše je društvo prepuno predrasuda kada su u pitanju ljubavne veze ili općenito seksualni život. Iako veze starijih muškaraca i mlađih žena također nailaze na predrasude, te su predrasude daleko manje nego kada je u pitanju veza sa starijom ženom. Iz nekog razloga, ljudima je prihvatljivija veza starijeg muškarca i mlađe žene nego li je to slučaj sa mlađim muškarcem i starijom ženom.

Kada se spomene veza sa starijom ženom, to ne moraju nužno biti razlike od 20 godina i više, mogu to biti razlike od nekih 5-10 i više godina te takve veze mogu odlično funkcionirati, a ponekad funkcioniraju čak i bolje nego veze s vršnjakinjama. Svaka veza ima svojih dobrih i loših strana, pa tako nisu iznimke ni veze u kojima je veća razlika u godinama među partnerima, bilo da je riječ o starijem muškarcu i mlađoj ženi ili pak je riječ o starijoj ženi i mlađem muškarcu.

Veza sa starijom ženom ima svojih dobrih i loših strana

Kao što smo već ranije naveli, svaka veza ima svojih dobrih i loših strana, pa tako ni veza sa starijom ženom nije imuna na to. Veza sa starijom ženom ima podosta dobrih strana od kojih se najviše ističu iskustvo, neovisnost i zrelost žene. Iskustvo starijih žena je najčešće ono što privlači mlađe muškarce. I ne, ne misli se nužno na seksualno iskustvo, već se misli na sveopće životno iskustvo zbog čega mlađi muškarci mogu naučiti neku stvar od njih. Seksualno iskustvo također nije naodmet jer starije žene često točno znaju što žele od svog partnera i što im se sviđa ili ne.

Starije žene su također već postigle neku karijeru te je manja šansa da ju se mora uzdržavati. Najčešća negativna strana veze sa starijom ženom je biološki sat. Ukoliko planirate imati djecu s njom, trebate o tome razgovarati s njom. Starija žena možda ne želi djecu, a ukoliko i želi, vremenski period za osnivanje obitelji je kraći.

Veza sa starijom ženom i sponzorstva

Veza sa starijom ženom može doći u raznim oblicima, od onih u kojima žena želi mlađeg partnera za zabavljanje i dobar seksualni život pa kada ga se zasiti, promijeni partnera, pa sve do veza koje će rezultirati brakom i potrajati dugi niz godina. Dakle, takve veze mogu funkcionirati kao i apsolutno sve druge veze. Veza sa starijom ženom može funkcionirati na još jedan način, a to su veze nalik vezama kada je u pitanju sugar daddy. Kako u današnjem društvu postoje veze u kojima stariji, imućni muškarac bude u ulozi sugar daddyja, tako postoje i starije imućne žene koje budu u ulozi sugar mame.

Riječ je o odnosima kada stariji partner financijski podupire mlađeg partnera, a da se pri tome uzdržavana osoba drži dogovora koji je sklopljen prije ulaska u takav oblik veze. Najčešće je riječ o raznim pratnjama na neke događaje i slično, dok neki dogovori zahtijevaju i intimne odnose.


Tagovi: