Upoznavanje roditelja od dečka

Ljubav i veze

Upoznavanje roditelja od dečka

Zašto je upoznavanje roditelja od dečka važan korak u vezi?

Upoznavanje roditelja od dečka je prva velika stvar u napretku svake veze. Navedeni korak je znak da je vašem partneru stalo do vas i želi vas predstaviti ljudima koji mu najviše znače. Ovakav korak kod mnogih djevojaka može uzrokovati osjećaj blage panike i stresa, zato je važno odabrati pravi trenutak za upoznavanje. Ukoliko ste već bili u vezama znate sve što trebate, ali nikada nije na odmet par savjeta.

Prije svega potrebno je da ste oboje sigurni u navedeni korak, forsiranje upoznavanja samo kako bi to riješili nema smisla. Kada dođe trenutak odluke za upoznavanje roditelja od dečka, tada svakako sa sobom ponesite mali poklon poput kave ili butelje vina kako bi iskazali poštovanje i zahvalili se što su vas ugostili. Tijekom samog upoznavanja, točnije razgovora bitno je da ste nasmiješeni i pozitivni, zato je bitno da odaberete dan kada se osjećate dobro.

Kod predstavljanja budite svoja, nemojte biti nešto što niste samo kako bi stekli simpatije. Odgovarajte na sva pitanja, pokažite interes kada njegovi roditelji pričaju, ovime dajete do znanja da slušate i da ih poštujete. Isto tako kod prvog upoznavanja se lijepo obucite, nije potrebno ništa svečano, već casual lijepo kako bi se vidjelo da se znate obući za određenu prigodu.

Što je potrebno izbjeći dok traje upoznavanje roditelja od dečka?

Kao što je bitno znati pravilni pristup kod upoznavanja, bitno je znati i što je potrebno izbjeći dok traje upoznavanje roditelja od dečka. Prvi korak je svakako staviti mobitel sa strane i staviti ga na vibraciju ili bez zvuka, ovako nećete imati distrakciju i izbjeći ćete gledanje u ekran mobitela ukoliko razgovor krene nekim drugim tokom koji vas pretjerano ne zanima.

Isto tako kod upoznavanja poželjno je da vaš dečko i vi ne izmjenjujete pretjeranu nježnost, povremeni poljubac ili držanje za ruke je u redu kako bi pokazali kako vam je stalo do njihovog sina, ali sve iznad toga je previše. Tokom razgovora pazite kako se izražavate, čak i kada je u pitanju neka zezancija. Isto tako nemojte odgovarati potvrdno na stvari o kojima ništa ne znate, nitko nije sveznalica i to je u redu.

Kada se razgovor krene fokusirati na vas izbjegavajte pričanje o svojim vlastitim problemima i odnosima s određenim ljudima, imajte na umu da roditelji od dečka žele čuti sve najbolje. Što je još potrebno izbjeći dok traje upoznavanje roditelja od dečka? Pripazite na konzumaciju alkohola. Čašica do dvije je sasvim ok, no nemojte si dozvoliti stanje pripitosti ili da se napijete.

Kako se pokazati u najboljem svjetlu dok traje upoznavanje roditelja od dečka?

Iskazivanje interesa tijekom razgovora je važna stavka, no ono što svakako želite je pobliže upoznati majku dečka jer je ona zasigurno najvažnija osoba u njegovom životu. Dar koji ste ponijeli sa sobom dajete majci, isto tako ako ste došli na ručak ili večeru bitno je ponuditi se kao pomoć. Ovim korakom odmah dajete do znanja da vam nije problem primiti se posla i da uvijek stojite na raspolaganju.

Ako je upoznavanje bilo za ručkom ili večerom u domu roditelja isto tako se ponudite kao pomoć u raspremanju i pospremanju. Na prvom upoznavanju je normalno da se od vas ništa neće očekivati, no ovakvim korakom možete zaraditi odmah kompliment kako ste vrijedna, što je svakako plus. Ponudite se da vi skuhate kavu nakon svega, ili servirate desert.

Upoznavanje roditelja od dečka će tražiti od vas da budete najbolja verzija sebe, ali isto tako bitno je ovdje ne pretjerivati. Ponudite se za pomoć, ali ukoliko majka ili otac kaže da stvarno nije potrebno nemojte se gurati već samo recite da ste tu ako ikako možete pomoći. Upoznavanje roditelja od dečka će vam dati bolji uvid u njegov odnos s roditeljima i moći ćete stvoriti dojam kako to izgleda kod njih na zajedničkim ručkovima, što je svakako bitno za budući odnos.

Tagovi: