Tko proizvodi parkside

Tko proizvodi parkside

Što je parkside?

Parkside Tools je brend koji proizvodi DIY električne alate koje su dostupne u Lidlovim trgovinama širom svijeta. Neki od alata koje se nalaze u njihovoj bogatoj ponudi uključuje raznovrsne alate poput bušilica, pila te specijaliziranih alata za stolariju, vrtlarstvo i održavanje strojeva. Tvrtka je poznata po visokoj kvaliteti svojih proizvoda uz istovremeno pristupačne cijene koje su dostupne široj masi te si i svatko može priuštiti. Iako se Parkside Tools često povezuje s Lidlom, važno je napomenuti da sam brend ne proizvodi alate. Umjesto toga, oni su robna marka koja se primjenjuje na alate koje proizvode razni dobavljači. Ova praksa je česta u industriji opće alatke, gdje trgovci surađuju s različitim proizvođačima kako bi ponudili asortiman proizvoda pod svojim brendom. Stoga, iako ne postoji njihova proizvodna tvornica, ovaj pristup omogućuje Lidlu da ponudi kvalitetne alate pod svojim vlastitim brendom. U nastavku članka ćemo reći više o tome tko sve proizvodi alate za ovaj Lidl brend.

Tko uopće proizvodi parkside?

Kao što je ranije spomenuto, više tvrtki ima ulogu u proizvodnji Parkside alata koji se prodaju u Lidl prodavaonicam. Na pakiranjima ovih proizvoda koriste se opća imena koja ne otkrivaju izravno tko stoji iza proizvodnje tih alata. Stoga je teško saznati stvarne proizvođače. Identifikacija tvrtke koja proizvodi alat često je moguća putem oznaka na stražnjoj strani tih alata. Primjerice, jedan od takvih proizvođača je Grizzly Tools. Važno je napomenuti da se kroz opće nazive tvrtki i informacije na oznakama može dobiti uvid u podrijetlo alata te čak i pretpostaviti kvalitetu koju možete očekivati pri kupnji. Alati pod markom Parkside imaju renomiranu reputaciju zbog svoje visoke kvalitete i performansi, te dolaze po veoma povoljnim cijenama pristupačne velikoj masi ljudi. U okolnostima u kojima se nabava proizvoda ili čitavog niza proizvoda povjerava trećoj strani, normalno je da se tvrtke koje obavljaju taj posao mijenjaju tijekom godina kako se mijenjaju pregovori i ugovori. Ova dinamika je uobičajena praksa u mnogim industrijama koje se oslanjaju na vanjske izvore za proizvodnju. Primijetit ćete da tvrtke odgovorne za proizvodnju određenog brenda alata mogu varirati s vremenom, što može rezultirati promjenama u kvaliteti alata tijekom tog perioda.

Tko proizvodi parkside proizvode?

Parkside Tools je brend koji je poznat po izradi raznolikog asortimana DIY električnih alata koji su dostupni u Lidlovim trgovinama širom svijeta. Njihova ponuda uključuje širok spektar alata kao što su bušilice, pile te specijalizirani alati za stolariju, vrtlarstvo i održavanje strojeva. Prepoznati su kao tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne alate po pristupačnim cijenama. Parkside Tools je dobavljač Lidla od 1995. Međutim, važno je istaknuti kako oni zapravo ne proizvodi alate samostalno. Umjesto toga, oni su brend koji se primjenjuje na alate koji dolaze od različitih dobavljača. Ovaj pristup je uobičajen u industriji alata, omogućujući trgovcima poput Lidla da ponude raznovrstan asortiman alata pod vlastitim brendom. Kompanija Kompernass je jedan od prominentnih dobavljača koji se često spominje u kontekstu alata koji se prodaje u Lidlu. Iako ne proizvode alate, njihova usmjerenost na kvalitetu dizajna i standarda čini ih visoko ocijenjenim dobavljačem. Grizzly Tools također igra ključnu ulogu kao primarni dobavljač za ovaj brend. Oznake na alatima često ukazuju na tvrtku odgovornu za proizvodnju. Isto tako, Scheppach i Einhill su također spominjane tvrtke u kontekstu ovog brenda, doprinoseći asortimanu i kvaliteti proizvoda.


Tagovi: