ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta

Idealan kada su u pitanju:

 • Česte prehlade
 • Povišena razina stresa
 • Inflamacija unutarnjih organa
 • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
 • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
 • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
 • Kronični umor

Tablete za jačanje imuniteta – cijena, nuspojave, gdje kupiti

Ljepota i zdravlje

Tablete za jačanje imuniteta - cijena, nuspojave, gdje kupiti

Tablete za jačanje imuniteta – što je imunitet i kako on funkcionira

Naš imunološki sustav radi 24 sata dnevno, svaki dan u godini. On održava prirodnu barijeru kako strana tijela poput bakterija, virusa, gljivica i parazita ne bi mogli ući u naš organizam i razboljeti nas. Normalni imunološki sustav funkcionira na način da održava barijeru kako ne bi ni jedno strano tijelo mogli ući u naš organizam. Ukoliko se neko strano tijelo i približi, tada imunološki sustav započinje proizvodnju bijeli stanica odnosno leukocita kako bi mogli uništiti to strano tijelo. U slučaju da nam imunitet opadne, tada opadne i prirodna barijera, i strana tijela poput virusa i bakterija mogu slobodno ušetati u naš organizam. Do trenutka kada imunološki započne proizvodnju leukocita, do tada se strano proširilo i razmnožilo da se tijelo ne može samostalno obraniti, i tada bivamo bolesni. Kako biste spriječili ovaj drugi scenarij, bitno je održavati dobro zdravlje imunološkog sustava, tablete za jačanje imuniteta su dobra stvar za takvo što. Tablete za jačanje imuniteta ima ih na pretek, a kroz članak ćemo vam reći koji su najbitniji i kako još možete poboljšati svoj imunitet.

Tablete za jačanje imuniteta – kako se uzimaju

Tablete za jačanje imuniteta dolaze u raznim formatima, a sastoji se od bitnih vitamina, minerala i ostalih bitnih stavki koje će vam pomoći da poboljšate i ojačate svoj imunološki sustav. To su vitamin A, D i E, vitamin B kompleks, omega 3 masne kiseline, probiotici te antioksidansi. Nekada je teško svaki dan konzumirati namirnice koje sadrže ove sve vitamine i druge stvari, te su zato tablete za jačanje imuniteta odlična stvar jer vam omogućuju da svaki dan unesete upravo ono što je vašem tijelu potrebno kako bi normalno funkcionirali i kako bi vaš imunološki sustav radio bez problema i zaostajanja. Bitno je da svaki dan uzimate tablete. Najčešće trebate svaki dan po jednu od svakog suplementa popiti, no najbolje je provjeriti što piše na pakovanju kako biste znali koliko čega trebate popiti kako biste postigli svoj željeni cilj. Bitno je da ne pretjerati s konzumacijom jer se možete predozirati s nekim vitaminom.

Tablete za jačanje imuniteta – gdje možete naručiti

Tablete za jačanje imuniteta se mogu pronaći za kupiti u svakog dobroj ljekarni i drogeriji te i u nekim trgovačkim lancima, te ih isto tako možete naručiti preko online trgovina koje možete pronaći na internetu. Tablete za jačanje imuniteta nisu kao klasični lijekovi gdje za neke od njih vam treba recept od doktora. Kod kupovine vam ne treba nikakav recept te ih možete najnormalnije kupiti u maloprodaji. Osim što je bitno da uzimate tablete za poboljšanje imuniteta, također je bitno da malo promijenite neke od svojih životnih navika. Nije dovoljno da svaki dan uzimate suplemente, već je isto bitno da održavate dobre navike svaki dan. Na taj način je bitno da se svakodnevno krećete i da redovito vježbate, barem na pola sata. Također je bitno da pijete dovoljno tekućine i da ne pušite i ne pijete puno alkohola. Uz to, bitno je imati balansiranu prehranu i da smanjite razinu stresa.

Tagovi:

ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta

Idealan kada su u pitanju:

 • Česte prehlade
 • Povišena razina stresa
 • Inflamacija unutarnjih organa
 • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
 • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
 • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
 • Kronični umor