Što muškarci vole

Što muškarci vole

Što muškarci vole na ženama?

Generalno nemaju svi muškarci isti ukus, no postoje određene stvari koje su većini muškaraca prema istraživanjima privlačne. Većina cura misli kako muškarci padaju na žene koje su samo fizički privlačne, no navedeno je daleko od istine. Što muškarci vole na ženama? Ljubaznost se vodi kao prva karakteristika koju muškarci vole kod žena. Slijedi ju spontanost za koju su muškarci rekli da je iznimno privlačna osobina.

Kada pričamo o fizičkom izgledu muškarci vole dobro njegovane žene. Žena koja ima uređene nokte, lijepu kosu, lijep osmijeh. Većina misli kako muškarci samo vide određene adute, prema istraživanjima ova teorija nije istinita i muškarci zapravo najviše obraćaju pažnju na one stvari za koje žene nikada ne bi pomislile da su u fokusu. Osim određenih osobina i određenih karakteristika u izgledu, muškarci također vole i žene koje su emocionalno zrele.

Žena koja ima pozitivan pogled na život i koja je spremna razgovarati o problemima je poželjna prema istraživanjima. Financijsko stanje je također bitna stavka muškarcima. Zašto? Kada je žena financijski stabilna ona odaje dojam da joj muškarac nije potreban, na određeni način ovo muškarcu pokazuje da se mora potruditi oko nje.

Što muškarci vole na ženama? Osim navedenog na listi su se pronašle i sljedeće stvari: Samopoštovanje, jedinstveni stil, broj prijatelja, osmijeh, smisao za humor i seksualnost. Muškarci primjećuju mnoge stvari na ženama, no one ovise od muškarca do muškarca. Izgled je svakako prva stavka koju mnogi primijete, zatim slijedi osobnost i druge sitnice.

Što muškarci vole u vezama?

Bez obzira da li je muškarac tek ušao u vezu ili je već u dugoročnoj vezi, postoje određene stvari koje žene rade a muškarcima su one neodoljive. Često su žene nesvjesne da male sitnice u muškarcima bude određeni osjećaj ljubavi i pripadnosti. Što muškarci vole u vezama? Muškarci su baš poput žena bića koja vole intimu. Vole se osjećati poželjnima i voljenima. Prema istraživanjima muškarci ozbiljnije shvaćaju veze nego žene.

Jedan od najintimnijih trenutaka muškarcu je kada žena polegne svoju glavu na njegova prsa. Ovdje se muškarac osjeća kao zaštitnik i kao jastuk svojoj partnerici. Obožavaju kada partnerica prva pošalje poruku, ovo im daje do znanja da su voljeni i cijenjeni. Isto tako vole kada im se direktno kaže da ih cijenite, mnogi muškarci su svjesni truda kojeg ulažu u odnos i ponekad vole čuti kako partnerica to primjećuje.

Mnogi muškarci su naveli da vole kada im se partnerica igra s kosom, osobito dok voze ili dok leže u krilu svoje partnerice. Kao i žene, i muškarci vole kada se partnerica hvali s njima pred drugima ili preko društvenih mreža. Na odgovor što muškarci vole u vezama odgovor je jednostavno sitnice. Male stvari muškarcima puno znače.

Što muškarci vole u krevetu?

Nije tajna da muškarci vole strastvene djevojke koje nije strah pokazati što i kako žele. Što muškarci vole u krevetu? Često postoji mišljenje kako su muškarci ti koji vole brz i intenzivan seks, no oni isto tako žele voditi ljubav i pokazati svoju strast. Istina je da su muškarci ti koji većinom iniciraju seks, zato vole kada žena preuzme tu ulogu i krene prva zavoditi.

Muškarci vole vokalne žene u krevetu, točnije vole čuti da žene uživaju prilikom seksa. Kada pričamo o seksu muškarci također vole aktivnije žene u krevetu, vole kada se žene opuste i prepuste ritmu uživanja. Također vole kada ih partnerica usmjerava što i kako dirati tijekom seksa. Isprobavanje različitih položaja i mijenjanje ritma je također nešto što muškarci vole u krevetu.

Kod žena vole da one ponekad preuzmu odgovornost, da su izravne, da govore "zločeste stvari", i da pričaju o tome kako im je bilo i što bi htjele isprobati. Muškarci gledaju na seks kao "posao" za dvoje i ne vole kada je sve na njima. Postoji mišljenje kako je svaki seks muškarcu dobar seks, no ova teorija se razbija kako se odvijaju određena istraživanja vezana za muško ženske odnose.


Tagovi: