Što je revolut kartica

motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.
 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme
Što je revolut kartica

Što je Revolut kartica i kako funkcionira?

Revolut kartica je vrlo popularna prepaid Mastercard kartica koja pruža brojne pogodnosti i olakšice prilikom obavljanja financijskih transakcija. Ova kartica omogućuje korisnicima da brzo, jednostavno i sigurno obavljaju plaćanja i novčane transfere, bez obzira na to gdje se nalaze i u kojoj valuti žele obaviti transakciju.Revolut kartica funkcionira na način da se prvo mora otvoriti Revolut račun putem mobilne aplikacije, a zatim se na taj račun može povezati i naručiti karticu.

Nakon što kartica stigne na adresu korisnika, potrebno ju je aktivirati putem mobilne aplikacije, te je nakon toga moguće koristiti za obavljanje plaćanja i novčanih transfera.Prednost Revolut kartice je u tome što omogućuje korisnicima da bez naknade obavljaju plaćanja u inozemstvu, te da koriste različite valute bez dodatnih troškova. Također, Revolut kartica omogućuje korisnicima da brzo i jednostavno obavljaju plaćanja putem mobilne aplikacije, bez potrebe za unošenjem podataka o kartici ili bankovnom računu.Uz to, Revolut kartica omogućuje korisnicima da prate svoje troškove i upravljaju svojim financijama putem mobilne aplikacije, te da koriste različite sigurnosne značajke kako bi zaštitili svoj račun od neovlaštenog pristupa i prijevare.Sve u svemu, Revolut kartica je vrlo korisna i praktična prepaid Mastercard kartica koja pruža brojne pogodnosti i olakšice prilikom obavljanja financijskih transakcija. Zbog svoje jednostavnosti i sigurnosti, te bez naknade za plaćanja u inozemstvu i korištenje različitih valuta, Revolut kartica je postala vrlo popularan način plaćanja među korisnicima diljem svijeta.

Kako se može dobiti Revolut kartica i koje su njezine prednosti?

Revolut kartica je vrlo jednostavna za dobivanje, a korisnicima pruža brojne prednosti i olakšice prilikom obavljanja financijskih transakcija. Da bi se dobila Revolut kartica, potrebno je otvoriti Revolut račun putem mobilne aplikacije, a zatim se na taj račun može povezati i naručiti karticu. Revolut kartica se može dobiti u nekoliko različitih verzija, ovisno o potrebama i željama korisnika.Standardna verzija Revolut kartice omogućuje korisnicima da bez naknade obavljaju plaćanja u inozemstvu i koriste različite valute bez dodatnih troškova, te da brzo i jednostavno obavljaju plaćanja putem mobilne aplikacije. Također, korisnici mogu pratiti svoje troškove i upravljati svojim financijama putem mobilne aplikacije, te koristiti različite sigurnosne značajke za zaštitu svojih financija.Revolut kartica također ima i Premium verziju koja pruža dodatne pogodnosti i olakšice.

Premium verzija uključuje besplatne međunarodne transfere, besplatno podizanje gotovine na bankomatima diljem svijeta, te mogućnost korištenja kartice u offline načinu rada. Osim toga, korisnici Premium verzije imaju pristup ekskluzivnim ponudama i popustima, te imaju mogućnost personaliziranja svoje Revolut kartice.Prednosti Revolut kartice su brojne, a među njima su brzo i jednostavno otvaranje računa i naručivanje kartice, besplatna upotreba u inozemstvu i korištenje različitih valuta bez dodatnih troškova, te mogućnost praćenja troškova i upravljanja financijama putem mobilne aplikacije. Također, Premium verzija pruža dodatne pogodnosti i olakšice, te je idealna za korisnike koji putuju često ili imaju posebne potrebe i želje.Sve u svemu, Revolut kartica je vrlo praktična i korisna prepaid Mastercard kartica koja pruža brojne prednosti i olakšice korisnicima diljem svijeta. Bez obzira na to koju verziju kartice korisnici odaberu, Revolut kartica je odličan način za brzo, jednostavno i sigurno obavljanje financijskih transakcija.

Što je Revolut Premium kartica i koje su njezine dodatne mogućnosti?

Revolut Premium kartica je naprednija verzija standardne Revolut kartice koja pruža dodatne mogućnosti i pogodnosti korisnicima. Ova kartica je idealna za korisnike koji putuju često ili imaju posebne potrebe i želje, te žele maksimalnu fleksibilnost i kontrolu nad svojim financijama.Jedna od glavnih prednosti Revolut Premium kartice je mogućnost besplatnih međunarodnih transfera u više od 30 valuta, što je idealno za korisnike koji često obavljaju transakcije u inozemstvu. Također, korisnici Premium verzije mogu besplatno podizati gotovinu na bankomatima diljem svijeta, te koristiti karticu u offline načinu rada.Osim toga, Revolut Premium kartica pruža i ekskluzivne pogodnosti i olakšice, uključujući personaliziranje kartice, pristup ekskluzivnim ponudama i popustima, te mogućnost korištenja VIP podrške koja je dostupna 24/7.Korisnici Revolut Premium kartice također imaju pristup Revolut Metal kartici, koja je napravljena od metala i ima elegantan i moderni dizajn.

Ova kartica je dostupna samo za korisnike Premium verzije, te pruža dodatnu ekskluzivnost i prestiž.Revolut Premium kartica je idealna za korisnike koji žele maksimalnu fleksibilnost i kontrolu nad svojim financijama, te žele pristup ekskluzivnim pogodnostima i olakšicama. Premium verzija je dostupna uz mjesečnu pretplatu, koja se može otkazati u bilo kojem trenutku, te je idealna za korisnike koji žele prilagoditi svoje financije svojim potrebama i željama.Sve u svemu, Revolut Premium kartica je naprednija verzija standardne Revolut kartice koja pruža dodatne mogućnosti i pogodnosti korisnicima. Bez obzira na to koju verziju kartice korisnici odaberu, Revolut kartica je odličan način za brzo, jednostavno i sigurno obavljanje financijskih transakcija.
Tagovi:
motion free

Revolut - upravljaj financijama s jednom karticom

Uz Revolut živjeti je lakše.
 • vaš novac je potpuno siguran
 • šaljite i primajte uplate bez gnjavaže
 • koristite karticu u Hrvatskoj i inozemstvu
 • preko 20 milijuna korisnika
 • rezervirajte hotele, restorane i mnoge sadržaje
 • štedite novac i vrijeme