Slušao lupanje u wc školjki, a onda je zavukao ruku: Mnogi ne vjeruju da je našao ovo

Zanimljivosti

Slušao lupanje u wc školjki, a onda je zavukao ruku: Mnogi ne vjeruju da je našao ovo

Dugi niz godina su slušali lupanje u wc školjki

Ljudi mogu pronaći svakojake stvari na različitim mjestima, i to kada najmanje očekujete. Svakome od nas se dogodila situacija da tragate za nečime već jako dugo, i onda na kraju pronađete to na posve nasumičnom mjestu gdje inače ne biste niti u najluđim snovima pomislili da biste mogli pronaći tu stvar. Ovaj scenarij se upravo jednom bračnom paru, koji su dugi niz godina slušali nekovrsno lupanje koje je dolazilo iz wc školjke. Posve je normalno da ponekad iz toaleta mogu doprijeti neki zvukovi, pošto je ipak povezana s cijevima i vodom, no kod Beki i njenom supruga, zvukovi iz toaleta su dopirali već dugi niz godina, . Na prvu su pomislili da se to događa zbog starih cijevi, pošto je njihova kuća stara i nisu se cijevi mijenjale od kada je kuća bila sagrađena. No, onda kada je Bekin suprug posegnuo svoju ruku u wc, nije mogao vjerovati što je izvukao!

Napokon je zavukao ruku u wc školjku

Kada imate neki problem u kući, poput nekog kvara ili kada nešto proizvodi dosadan zvuk, to nas može početi s vremenom sve više i više nervirati. Tako je bilo i u slučaju kod Beki i njenoga supruga, koji su 10 godina trpjeli zvuk lupanja koji je dopirao iz njihove wc školjke. Svaki put kada bi se odazvao taj zvuk lupanja, sve više i više im je taj zvuk išao na živce. Ponajprije su se vodili teorijom da je razlog zvuka lupanja ležao u starim cijevima, pošto su i živjeli u staroj kući. No, zbog toga nisu mogli pronaći rješenje za otklanjanje tog iritantnog zvuka. Napokon je jednog dana je suprug od Beki odlučio preuzeti stvari u svoje ruke, te je zavukao svoju ruku u wc školjku kako bi otkrio zbog čega se javlja taj zvuk lupanja i zašto se još uvijek javlja taj zvuk. Malo tko bi pogodio koji je predmet izvukao iz toaleta!

Malo tko je očekivao to što je izvukao iz wc školjke

Čak i u najčudnijim mjestima čovjek može pronaći nekaj totalno neočekivano na što ne biste niti u sto godina pomislili. Tako se dogodilo suprugu od Beki, koji je napokon odlučio istražiti koji je točan izvor dosadnog zvuka lupanja koji je dolazio iz njihove wc školjke već zadnjih 10 godina. Kada je suprug od Beki zaronio svoju ruku u wc školjku, izvadio je jedan predmet, i čim je taj predmet izvadio van, istoga trena je prestalo lupanje. A predmet koji je izvadio njezin muž je bilo ni više ni manje nego telefon. U tom trenutku se Beki sjetila kako je prije 10 godina bila iznenadno izgubila svoj mobitel i nije ga mogla nigdje pronaći. Cijelo vrijeme su krivili staru kuću, cijevi i toalet za to lupanje, no zapravo je problem ležao u posve nečem drugome. Čim je objavila svoju objavu slike spomenutog mobitela uz opis situacije, odmah je postala viralna, te joj mnogi nisu mogli vjerovati, što je apsolutno razumljivo.

Tagovi: