Slučajno se javio punici tijekom seksa – ovo nije trebala čuti

Ljubav i veze

Slučajno se javio punici tijekom seksa - ovo nije trebala čuti

Punica to nije trebala čuti

Muškarac je podijelio sa javnošću svoju priču o tome kako se tokom seksa sa ženom javio punici misleći da je poziv odbio. Zašto se neko uopće javlja tokom seksa na telefon, je l’ smeta to što zvoni ili impulzivna reakcija da se javi? Tko će ga znati što je bilo u glavi muškarca kada je usred seksualnog žara zazvonio telefon.

Žena se spremala na operaciju zuba u bolnicu, pomislio je ovo je zadnja prilika za oralnim seksom jer narednih tjedan dva ne samo da oralnog seksa neće biti, nisu se seksali već dobrih 6 dana. Treba iskoristiti situaciju, a žena je bila više nego voljna za oralni seks i ne samo oralni. Usred žara zazvoni telefon i muškarac posegne za telefonom, ne gledajući tko je, tko zove, otkloni zvuk misleći da je odbio poziv, ali linija je otvorena. Najgora noćna mora, sa druge strane linije ni više ni manje nego punica.

Linija je ostala otvorena, uzdasi i zvukovi strasti su odjekivali sobom, ali ne samo sobom već i kilometrima dalje jer punica nije poklopila.

Zašto punica nije poklopila

Ha ha ha, a zašto punica nije poklopila? Muškarac je siguran da je punica sve čula. Kroz glavu mu prolazi kako će stati pred oči punice kad je sve čula, uzdahe i stenjanje i sve riječi izgovorene. Što će si ona misliti, muškarac je na sto muka. Užitak je podijeljen sa osobom koja je zadnja osoba koja je to trebala čuti.

No, doista zašto majka žene nije poklopila, nego je nastavila slušati? Možda je mislila, aha sad sam ga ulovila ili se samo željela uvjeriti da je žena koja se seksa sa njenim zetom doista njena kćer. Može li majka prepoznati glas svoje kćeri dok ova uzdiše tokom seksa? A možda je bila samo vrckasta i radoznala pa nastavila slušati seksualne igrice svog zeta i kćeri.

Punici se možda svidjelo, ali možda se i ona nije snašla kad je čula urlikanje i uzdahe sa druge strane linije u pozivu svom zetu. Zapravo, možda se žena samo htjela uvjeriti da se radi o seksu, a ne o nekom obliku nasilja. A možda je samo uživala prisjećajući se vlastitih seksualnih iskustava ili je htjela nešto naučiti?

Zašto se ne javiti kad punica zove

Muškarac koji je svoj događaj podijelio sa javnosti na sto je muka, tražeći savjete nepoznatih ljudi. Njegovu je objavu komentiralo tisuće ljudi od kojih su neki bili u istoj ili sličnoj situaciji. Kako je izjavio da od srama ne može pred punicu i da ne zna šta će, brojni su se čitatelji javili sa različitim komentarima.

Da je punica htjela prekinuti poziv to bi učinila, ali zašto nije? Moja najgora noćna mora. Stari, drugi put pusti da zvoni, punica će to zaboraviti. Najbolje je da se praviš kao da nemaš poima da je linija bila otvorena, poklopi se ušima i pravi se da se to nije dogodilo. Ako te i pita, ne priznaj, znaš onaj savjet Nikad ne priznaj, pa čak i kad te ulove na djelu.

Nakon brojnih savjeta koje je dobio ipak će susret sa punicom odgoditi za neko vrijeme dok se prašina ne slegne, a mobitel baciti van iz spavaće sobe da ponovo ne dođe u napast javljati se ako telefon zazvoni tokom seksa. U svakom slučaju bio mu je ovo seks za pamćenje koji će pamtiti cijeli život, ali i ne samo zet, već će i punici ostati za dugo sjećanje.

Tagovi: