Sberbank Zadar

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:58
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Povijest Sberbank Zadar: od osnivanja do danas

Sberbank Zadar je financijska institucija koja pruža klijentima širok spektar usluga i proizvoda. Ova banka je dio međunarodne Sberbank grupe, jedne od najvećih financijskih organizacija u Rusiji i Istočnoj Europi. Sberbank Zadar je osnovan 2008.

godine, a u početku je poslovao pod imenom Volksbank Zadar. Godine 2012. Grupa Volksbank je prešla u vlasništvo Sberbank grupe, a kao rezultat tog preuzimanja promijenili su svoje ime u Sberbank Zadar.Sberbank Zadar u svojoj ponudi ima širok spektar proizvoda i usluga, prilagođenih svim potrebama klijenata. Banka Sberbank u Zadru ima raznoliku ponudu kredita za različite potrebe, uključujući kredite za stambene potrebe, automobile, potrošačke kredite i kreditne kartice.

Sberbank Zadar osim kreditnih usluga, svojim klijentima nudi širok izbor financijskih proizvoda poput štednih računa, oročenih depozita, deviznih računa te drugih.Banka sa sjedištem u Zadru nastoji biti aktivni sudionik lokalne zajednice te podržava različite projekte i inicijative. Prema tome, jedan od najuspješnijih hrvatskih košarkaških klubova, KK Zadar, ima službenog sponzora u Sberbanki koja se nalazi u Zadru.

Osim toga, Sberbank Zadar podržava mnoge druge projekte, bilo da se radi o kulturnim, sportskim ili humanitarnim događajima.Sberbank Zadar ima značajnu ulogu u financijskom sektoru Zadarske županije, te je prepoznatljiva po kvaliteti svojih usluga i proizvoda, kao i po svojoj društveno-odgovornoj poziciji u lokalnoj zajednici. Kroz svoje brojne provjere i kontrole, Sberbank Zadar osigurava sigurnost i pouzdanost svojih financijskih usluga, što im je osiguralo brojne zadovoljne klijente. Sberbank Zadar se kontinuirano razvija i usavršava svoje usluge, kako bi uvijek ostali u koraku s vremenom i novim tehnologijama.

Usluge Sberbank Zadar: što nudi svojim klijentima?

Sberbank Zadar nudi svojim klijentima širok spektar usluga, od kredita za različite potrebe, do štednih računa i oročenih depozita. Banka se ističe kvalitetnim uslugama i pouzdanom financijskom podrškom svojim klijentima.Jedna od usluga koju nudi Sberbank Zadar su stambeni krediti. Klijenti koji žele kupiti ili izgraditi svoj dom mogu se obratiti ovoj banci za financijsku podršku.

Stambeni krediti omogućuju klijentima kupovinu ili izgradnju nekretnine uz mogućnost otplate na duži vremenski period, uz kamatne stope koje su prilagođene njihovim potrebama i financijskim sposobnostima.Banka koja posluje u Zadru također ima u svojoj ponudi kredite za vozila, što se preporučuje onima koji planiraju nabaviti novi ili rabljeni automobil. Ova vrsta kredita omogućuje klijentima da brzo i jednostavno financiraju svoje vozilo, uz jednostavne uvjete otplate i pristupačne kamatne stope.Sberbank Zadar nudi popularnu uslugu potrošačkih kredita.

Klijenti mogu koristiti ove kredite za plaćanje nepredviđenih troškova ili financiranje nekih većih kupovina. Ovi krediti su dostupni uz kratke rokove otplate i pristupačne kamatne stope, što ih čini idealnim rješenjem za one kojima treba brz i jednostavan pristup financijskoj podršci.Banka koja posluje u Zadru također ima u ponudi kreditne kartice koje klijentima omogućuju jednostavan i praktičan način plaćanja. Kreditne kartice mogu se koristiti za kupovinu robe i usluga, rezervaciju smještaja, plaćanje računa i drugo.

Ove kartice nude različite pogodnosti i beneficije, poput bonus programa ili mogućnosti plaćanja u ratama.Ponuda Sberbank Zadra obuhvaća i štedne račune te oročene depozite uz kreditne usluge. Štedni računi omogućuju klijentima da štede novac uz pristupačne kamatne stope, dok oročeni depoziti nude veće kamatne stope uz duže rokove oročenja. Ove usluge idealne su za one koji žele ostvariti sigurne prinose na svoja ulaganja.Banka sa sjedištem u Zadru neprestano napreduje i unaprjeđuje svoju ponudu proizvoda i usluga kako bi osigurala vrhunsku financijsku podršku svojim klijentima.

Sberbank Zadar u zajednici: podrška lokalnim projektima i inicijativama

Sberbank Zadar aktivno podržava lokalnu zajednicu kroz različite projekte i inicijative. Jedan od najznačajnijih projekata koje banka podržava je KK Zadar, koji ima službenog sponzora u Sberbank Zadru. Ova banka također podržava različite kulturne, sportske i humanitarne projekte koji doprinose razvoju zajednice.Sberbank Zadar redovito organizira različite akcije kojima podupire lokalnu zajednicu.

Primjerice, u suradnji s Gradom Zadrom, banka je organizirala akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dječjeg vrtića. Ova akcija je privukla pažnju brojnih stanovnika Zadra koji su se rado odazvali i pridonijeli izgradnji ovog važnog objekta.Banka koja posluje u Zadru također podržava projekte koji promiču zdravlje i održivi razvoj. Jedan od takvih projekata je "Zelena čistka", koju organizira u suradnji s udrugom "Eko-Zadar".

Cilj ove akcije je očistiti plaže i priobalje u Zadru te potaknuti svijest o očuvanju prirode među stanovništvom.Banka sa sjedištem u Zadru također podržava projekte vezane uz kulturu i umjetnost. Primjerice, banka je podržala izložbu "Kreativni labirinti" koju je organizirala udruga "Pozitivna energija". Ova izložba je predstavila radove mladih umjetnika iz Zadra te im pružila mogućnost da svoje radove predstave široj javnosti.

Uz to, Sberbank u Zadru podržava organizacije koje se bave humanitarnim radom. Primjerice, banka je podržala humanitarnu utrku "Homo si teć" koja se održava u Zadru s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć djeci s posebnim potrebama.Banka Sberbank, koja posluje u Zadru, želi biti aktivni sudionik u lokalnoj zajednici te podržavati različite projekte i inicijative. Banka se ističe svojom društveno-odgovornom pozicijom i kontinuirano radi na razvoju i unaprjeđenju kvalitete svojih proizvoda i usluga. Financijske usluge Sberbank Zadra prepoznatljive su po svojoj pouzdanosti i sigurnosti te su stoga zadovoljni klijenti u Zadru i okolici.
Tagovi: