Sanjarica zmija

Sanjarica zmija

Sanjarica zmija, pojava zmije u snovima

Snovi povezani sa zmijom najčešće su povezani sa simbolikom „zavodnice“. Zmije su poznate kao mudra životinja, tako da sama simbolika zavodnice znači kako ona sa svojim zavođenjem iskušava nečiju mudrost i dolazi do pokušaja prijevare. O tome kako vi vidite zmiju i kako ju percipirate ima veliku ulogu u tumačenju snova povezano s ovom životinjom. Kada pretražujete pojam sanjarica zmija imajte na umu da je sam san bitan, tu mislimo da li se radilo o normalnom snu ili noćnoj mori. Zmija je životinja koja se najčešće sanja i ostavlja dubok dojam pri buđenju. Zmiju možemo sanjati u različitim oblicima, bojama i u raznim situacijama. Ovisno o situaciji u kojoj sanjamo zmiju, njena pojava u snu može biti predznak nečeg lošeg ili nagovještaj neke pozitivne promjene. Postoje i situacije kada tumačenje snova o zmiji može imati dvostruko značenje. Sanjarica zmija ima pod objašnjenjem mnoge pojmove, ovisno o snu ali i specifičnosti kao gdje se zmija nalazila u snu, što je radila, koje je boje.

Sanjarica zmija, što znači sanjati zmiju

Mnoge sanjarice navode da ako ste sanjali zmiju to ne mora nužno biti loš znak. Ako ste sanjali zmiju vaša podsvijest vam govori da zna kako trenutno prolazite kroz teže razdoblje u vašem životu. Svojih problema ste sigurno svjesni i kada ste budni, i upravo zato kada sanjate zmiju u teškom razdoblju vašeg života ona može biti nagovještaj nečega pozitivnog. Kako to mislimo? Ako prolazite kroz teško razdoblje i sanjate zmiju ona može predstavljati vašu osobnu transformaciju na bolje, u fizičkom i psihičkom smislu. Znate kako zmija mijenja svoju kožu, i upravo od nje proizlazi sama simbolika mijenjanja i transformacije. Sanjarica zmija vam donosi rezultate poput: Zmija u kući, zmija kao ljubimac, ravnodušnost prema zmiji, napad od zmije, otrov zmije, ugriz zmije, bijeg od zmije, razgovor sa zmijom, mrtva zmija, ubijanje zmije itd. Iako vam se možda čini da je sve povezano s nekim negativnim tumačenjima, ona su sve povezana s vašom transformacijom. Primjerice ako ste sanjali da ste se susreli sa zmijom i da vas je bilo strah to je znak da se suočavate s novim i nepoznatim problemima koji će postati stvar prošlosti. Zmiju su kroz povijest mnogi gledali kao „zlu“ životinju, no kao simbolika ona svakako nagovještava promjenu. Sanjarica zmija vam također nudi mogućnost da pretražite kakvu ste zmiju sanjali po boji ili veličini.

Sanjarica zmija, boje i veličine zmije u snu

Određena boja zmije koju ste sanjali vam može puno reći o tome kako razjasniti svoj san. Ako vam je boja zmije ostala najupečatljiviji dio sna, tada vas podsvijest želi upozoriti na nešto. Zmije su u sanjaricama podijeljene prema sljedećim bojama: Crna, bijela, smeđa, crvena, žuta i zelena. Sanjanje crne zmije označava strah od neuspjeha, sanjanje bijele zmije znači da morate krenuti dalje bez obzira na sve, sanjati smeđu zmiju znači da imate strah od gubitka, sanjati crvenu zmiju znači da morate biti oprezni, sanjati žutu zmiju je dvosjekli mač jer ovisno o vašem životu ona može biti pozitivan ili negativan znak, sanjati zelenu zmiju znači nagovještaj dobrih vijesti. Sanjarica zmija vam donosi ne samo boje zmije i njeno detaljno objašnjenje, nego i dijeli značenje snova o zmijama na veličinu zmija. Postoje različite veličine zmija, no u snovima i tumačenju ih dijelimo na velike i male. Sanjati veliku zmiju znači da ste izloženi nepravdi i poziva vas na oprez jer u okolini imate nekoga tko vam želi nauditi. Sanjati malu zmiju znači da u životu imate neprijatelje, isto tako može biti znak da ste previše darežljivi prema onima koji to ne zaslužuju. Sanjarica zmija može vam detaljno otkriti u par rečenica opis vašeg sna.


Tagovi: