Sanjarica trudnoća

Astro

Sanjarica trudnoća

Sanjarica trudnoća, snovi o trudnoći

Česti su snovi gdje sanjate trudnicu ili di vidite sebe kao trudnicu. Bez obzira na to da li u stvarnome svijetu želite ostati trudni i biti majka ili ne, snovi koji su povezani s trudnoćom i trudnicama ne znače nužno plodnost. Snovi o trudnoći i trudnicama su najčešće povezani s nečim suprotnim u vašem životu, a trudnoća predstavlja rast i razvoj. Sanjarica trudnoća nam tako objašnjava kako se snovi o trudnicama i trudnoći mogu pojaviti u različitim scenarijima i sukladno njima postoje razna objašnjenja. Svaki san koji sanjamo dolazi iz naše podsvijesti i govori nam o onim osjećajima koje često zanemarujemo dok smo budni i u stvarnome svijetu. U većini slučajeva kada sanjate trudnicu ona simbolizira rođenje, tj. stvaranje nečeg novog što mogu biti prilike i mogućnosti. Ovakav san može nagovještavati nove projekte u vašem životu, može se predvidjeti kao otvaranje nove tvrtke s kreativnom namjenom. Mnogi ljudi koji sanjaju trudnicu i trudnoću u svom stvarnom životu rade na nečemu novom, pronalaze nove ideje i nove načine za rješavanje nekih problema. Još jedan uobičajen opis vezan za trudnice i trudnoću je osobni razvoj i rast, a oni su često povezani za rast života, karijere, duhovnosti ili odnosa. Sanjarica trudnoća isto tako navodi da ako često sanjate trudnicu ili trudnoću da je to početak novog života za vas.

Sanjarica trudnoća, tumačenje snova o trudnoći

Ako ste imali san o trudnoći i trudnici tada bi bilo dobro da uz sanjarica trudnoća potražite i što znači kada sanjate bebe. Zašto? Ova tri pojma su usko povezana u tumačenju snova. Snovi o trudnici, trudnoći i rođenju beba mogu biti znak pokretanja nečeg novog u vašim životima. Trudnoća i majčinstvo su usko povezan pojam, i tu dolazi čak i do snova o majčinskim instinktima. Što ako ste trudni i sanjate trudnoću? U tom slučaju san će simbolizirati vaše prirodne strepnje i strah hoće li sve biti u redu tijekom trudnoće i poroda. Ako niste trudni ili ako ste muškarac koji sanja trudnoću a u snu osjećate određenu dozu tjeskobe, tada je simbolika sna također strah ali strah od stvaranja nečeg novog u vašem životu. Najčešći san vezan za trudnoću je onaj kada žene sanjaju same sebe da su trudne. Što to znači? Ovisno o fazi trudnoće koju sanjate, ona nagovještava početak, sredinu ili kraj ostvarenja vaših ciljeva u životu. Još jedan čest san mnogih žena je trudnoća s bivšim partnerom, ovaj san simbolizira vaše iskustvo koje ste stekli završetkom veze. Snovi gdje je neka naša prijateljica trudna ili da je neki prijatelj napravio dijete može biti znak da želimo tu osobu vidjeti sretnom i da uživa u onome što želi. Sanjarica trudnoća tako opisuje kako većina snova vezanih za trudnice i trudnoću su pozitivna. Mnoge žene koje žele ostati trudne će također imati mnogo snova koji su usko vezani za trudnoću, zapravo se vjeruje da žene koje žele ostati trudne i sanjaju da su trudne će to uskoro i ostvariti u stvarnom svijetu. Jedan od čestih snova je također onaj gdje žena sanja da je ostala neplanirano trudna, simbolika ovog sna je vrlo jasna, a radi se o strahu.

Sanjarica trudnoća, neobični snovi vezani za trudnoću

Naveli smo kako sanjarica trudnoća često navodi kako sanjati trudnoću ili trudnicu znači razvoj, stvaranje, promjenu i novi život. Često se ovo odnosi na nove veze, novi posao i stvaranje nove karijere kao i ostvarenje određenih ciljeva u životu. Sanjati trudnoću je san koji ima pozitivan predznak. Iako su snovi o trudnoći često takvi da se sanja trudnica, snovi vezani za porod, držanje za trudnički trbuh i sl. Ima i onih snova koji su čudni. Mislite kako su ovo snovi koji su samo rezervirani za žene? Varate se! Muškarci isto tako mogu sanjati da su trudni ili da su vidjeli trudnog muškarca. Što to znači? Ako muškarac sanja da je trudan ono simbolizira njegovu podsvjesnu želju da bude otac i da želi imati što prije djecu. No san se isto tako može protumačiti kako je riječ o ostvarivanju novog posla, projekta ili ideje. Što kada sanjate da vidite trudnog muškarca? Ovo je gotovo fiktivno i mislite možda kako ovakav san nema značenja, no varate se! Sanjarica trudnoća objašnjava da san gdje vidimo trudnog muškarca predstavlja nove prilike u životu koje će nam donijeti mogućnosti za uspjeh i napredovanje.
Tagovi: