Sanjarica svinja

Sanjarica svinja

Sanjarica svinja, što znači sanjati svinju

Snovi o životinjama su česti. I dok mnogi od nas većinom sanjaju domaće životinje s kojima smo više u kontaktu poput psa ili mačke, često se na ovoj listi i nađu životinje poput svinje ili krave. Sanjati svinju može biti naravno i dobar i i loš znak, ali pravo značenje sna možete znati tek onda kada uzmete u obzir i ostale simbole iz sna. Sanjarica svinja nas uči da tumačenje sna o svinji ovisi o tome gdje smo ju vidjeli, da li je ona u snu bila debela ili mršava, da li je bila divlja ili domaća svinja i kakve je boje. U snovima svinje mogu biti znak vaše tvrdoglavosti, sebičnosti, prljavštine tj. neurednog života, bahatosti, pohlepe. razmaženosti. Isto tako one mogu predstavljati znak promjene na bolje, osobito ako ste sanjali svinju koja ima zdrav izgled. Sanjarica svinja nas uči kako svinje u našim snovima mogu značiti i prosperitet i obilje. Prije nego se zaputite u istraživanje značenja određenog sna probajte se prisjetiti što više detalja iz sna kako bi dobili preciznije tumačenje.

Sanjarica svinja, najčešći snovi o svinjama

Svinje su u stvarnom životu često simbol za nešto prljavo i neuredno, no u snovima ona može imati drugačije značenje. Sanjarica svinja vam donosi jedne od najčešćih snova vezanih za svinje i njihovo značenje. Sanjati da vidite svinju, ako ste u snu samo vidjeli svinju ovo je znak da će vam se u skorije vrijeme dogoditi određena pozitivna promjena koju ste priželjkivali. Ako ste s druge strane sanjali da ste vidjeli više svinja, onda san ima suprotno značenje. Očekuju vas pomalo neugodna iskustva. Sanjati kako hranite svinju, ovaj san predstavlja novčani dobitak. Sanjati kako koljete svinju, iako na prvu možda mislite kako se radi o lošem snu, ovaj san je pozitivan i donosi vijesti o unapređenju na poslu i novom radnom mjestu. Sanjati svinju i praščiće, ovaj san simbolizira vašu pobjedu u određenoj situaciji u kojoj se nalazite. Sanjati svinje u blatu, ovdje vam vaša podsvijest govori kako vam je život neuredan i kako mu je potrebna dobra organizacija kako bi krenuli na pravi put. Sanjati da topite svinjsku mast, san govori o tome kako nažalost nećete uspjeti u svojim ciljevima koje ste si postavili. Sanjati prljavu svinju, prljava svinja je znak da vas očekuje moguća bolest u skorije vrijeme. Sanjati divlju svinju, divlja svinja u našim snovima je znak da moramo više paziti što govorimo u budnome životu. Sanjati svinje u šumi, ovo je znak da vas očekuje laka zarada i da će vam se financijska situacija popraviti. Sanjarica svinja nas uči kako ovisno o snu simbolika svinje može biti pozitivna ili negativna.

Sanjarica svinja, simbolika svinje

Svinja je izuzetno jak simbol u današnjem svijetu. Iako mnogi od nas gledaju na ovu životinju kao na prljavu domaću životinju, njena simbolika je povezana sa bogatstvom, plodnošću i dobrom srećom. Sanjarica svinja nam objašnjava kako ovisno o snu njena simbolika može biti pozitivna ili negativna, no u stvarnome svijetu svinje su uvijek imale pozitivnu simboliku. Svinje zauzimaju veliki dio simbolike, osobito na Istoku. Svinja je dvanaesti znak u kineskom horoskopu i tamo je povezana s prosperitetom, srećom, bogatstvom, kao i odgovornošću, neustrašivosti i nezavisnosti. Danas nas čak i Feng Shui uči kako je doma poželjno imati figuricu svinje koja donosi dobre poslovne prilike i novac. Iako danas na ovu životinju gledamo kao domaću životinju i komad mesa, zaboravljamo da je svinja upravo ta životinja koja pomaže čovjeku preživjeti. Sanjarica svinja nas uči kako tumačenje snova s svinjama varira, no generalno gledajući onda ukazuje na povećanje financijskog prihoda, dobro zdravlje i upozorava nas na naše ponašanje u stvarnome životu.
Tagovi: