Sanjarica štakor

Sanjarica štakor

Asirsko-babilonska sanjarica štakor

Ukoliko vam pojašnjenje snova nudi asirsko-babilonska sanjarica štakor je u snovima značajan, a poruka koju taj san nosi je osobne prirode. Ova sanjarica tumači da kad sanjate štakora netko će o vama krivo pričati, odnosno čak i lažno svjedočiti. Stoga trebate pripaziti ako u stvarnom životu očekujete neke situacije koje su komplicirane i pune rasprava. Situacija koja je puna zavrzlama mogla bi rezultirati krivim svjedočenjem i lažima o vama, pa dobro otvorite oči i pripazite na ljude oko sebe i tko što govori i kako se ponaša prema vama, naročito osobe koje su u nekom trenutku promijenile ponašanje.

Ne bi bilo loše da se malo raspitate oko svoje situacije, te obratite pažnju na sve osobe koje su uključene u zavrzlamu jer biste zbog samo jedne osobe i lažnog svjedočanstva i izrečenih laži mogli zapasti u probleme.

Asirsko-babilonska sanjarica štakor vas upozorava i zapravo vam daje spas od mogućih komplikacija koje nastaju kao posljedica nečije zločestoće. S obzirom da je san upozorenje, u stvarnosti još uvijek stignete reagirati na vrijeme uz dovoljno opreza.

Egipatsko-arapska sanjarica štakor

U sanjaricama kao što je egipatsko-arapska sanjarica štakor se tumači na više način ovisno kakvu ulogu štakor ima u vašem snu. Egipatsko-arapska sanjarica svoje prvo tumačenje štakora u snovima ima vrlo slično kao i asirsko-babilonska sanjarica. Štakor u snovima može značiti da će vas u bliskoj budućnosti ocrniti prijatelj ili osoba koja se pravi da vam je prijatelj. San vas upozorava da u zbilji pripazite tko su vam pravi prijatelji, a tko nisu.

San u kojem lovite štakore, sanjarica štakore tumači kao upozorenje da bi vas netko mogao pokrasti i na taj način ugroziti. Ukoliko ste sanjali puno štakora na hrpi koji su odnekud došli, to može ukazivati oskudicu koja vas može zadesiti. Svakako budite na oprezu jer san je upozorenje i stignete promijeniti situaciju.

Ukoliko u snu ubijate štakore, san znači pobjedu nad protivnicima, međutim ovaj san znači i blagostanje. U svakom slučaju, ovakav san daje najavu pozitivnih stvari o budućim događajima koji vas očekuju.

Starinska sanjarica štakor

Kada se čita starinska sanjarica štakor ima jedno izričito značenje koje može utjecati na događanja u vašem životu. Ukoliko prihvatite starinsko tumačenje snova i shvatite ga ozbiljno, moći ćete napraviti određene korake kako biste najavljeni događaj u svojoj budućnosti spriječili ili promijenili u svoju korist.

Ova sanjarica štakor snove tumači kao upozorenje na vaše zdravstveno stanje i moguću bolest koja vas može zadesiti. U tom slučaju možete prevenirati i na vrijeme posjetiti liječnika, obaviti potrebne pretrage koje vam možda mogu spasiti život ili barem pomoći da spriječite ozbiljnije oblike bolesti. Nemojte se preplašiti, različite sanjarice imaju različita tumačenja snova, ali svakako sistematski pregled kod liječnika vam neće naštetiti.

U svakom slučaju nije loše poraditi na svom zdravlju, barem ojačati imunitet i obaviti redovite preglede. Možda vas ovakav san motivira i dobijete hrabrost da se aktivirate oko svog zdravlja, jer možda su zdravstveni problemi tek u začetku pa ćete ih uspješno prevenirati. A ukoliko je sve sa vašim zdravljem u redu mirno ćete spavati.


Tagovi: