Sanjarica prevara

Astro

Sanjarica prevara

Sanjarica prevara, što znači sanjati prevaru

Prevara je čest san, razlog je zato što ona predstavlja osnovni ljudski strah. Prevara se može dogoditi u ljubavnim, poslovnim, društvenim odnosima i bez obzira na odnos ona ostavlja dosta teške posljedice za sobom. Bilo da je riječ o namjernoj ili nenamjernoj prevari, ona može ostaviti velike ožiljke. Znamo kako je definicija prevare obmanjivanje jedne ili više osoba kako bi se stekla određena korist. Sanjarica prevara nam govori kako prevara u snovima može imati pozitivno ili negativno značenje, ovisno o kontekstu u kojemu se dogodila i detaljima u snu. Prevaru najčešće sanjamo kada nas je strah da nas netko u stvarnome životu ne prevari ili ostavi. Sanjati prevaru je čest san zbog jačine osjećaja koje vežemo uz nju, ali sanjarica prevara govori kako snovi o prevarama nemaju direktne veze s prevarama u našem stvarnom životu. Strahovi se često pokazuju u našim snovima, osobito kada su vezani uz određene negativne emocije. Snovi o prevarama, kao i snovi o bilo čemu drugome nam pomažu otkriti određene stvari.

Sanjarica prevara, najčešći snovi o prevari

Naveli smo kako su snovi vezani za prevaru često povezani sa strahom i negativnim emocijama koje imamo u stvarnome svijetu. Sanjarica prevara nam pomaže da razumijemo svoje snove i da u njima nađemo određeno značenje. Najčešći san vezan za prevaru je upravo onaj gdje vas partner vara, ovaj san je povezan sa strahom od napuštanja u stvarnome životu. Ovakav san također može biti i posljedica nekog filma, serije, vijesti koje su vas potakle na razmišljanje o prevari. San gdje ste vi prevarili nekoga često sugerira da ste zabrinuti s određenim problemima u stvarnome životu i da niste sigurni kako ih riješiti. Ako ste sanjali da vas je prevario poslovni suradnik ovaj san predstavlja vaš odnos s drugima, u snu zapravo tražite opravdanje zašto se ponašate tako kako se ponašate i upravo bi vas ovaj san trebao potaknuti na razmišljanje o vašem odnosu prema drugima. Čest je san i kada ste vi svjedok prevare, ovaj san znači da ste u realnom životu opterećeni s nečijom tajnom, točnije promijenili ste mišljenje o osobi koja vam se povjerila. Ukoliko vi sanjate da ste prevarili svojeg partnera to znači da niste sigurni u svoje osjećaje, točnije još imate osjećaje prema nekoj drugoj osobi. San u kojemu ste prevarili prijatelja znači da se bojite da ne razočarate ljude oko sebe. Ako ste možda sanjali obrnuto, da je vaš prijatelj prevario vas onda to znači da ste ponekad pre arogantni prema ljudima kojima je stalo do vas. Snovi gdje ste prevarili poznanika znači da se nadate da posljedice vaših loših postupaka neće doći na naplatu. Sanjarica prevara nam pomaže da razumijemo ulogu prevare u našim snovima i povežemo san sa stvarnim životom.

Sanjarica prevara, simbolika prevare

Sanjarica prevara nam govori kako snovi o prevari mogu govoriti o strahu od prevare. Tako osobe koje su vjerne svom parteru mogu sanjati da imaju ljubavnika. Sanjati prevaru, osobito preljub je dosta čest san i mnogima budi znatiželju vezano za samo značenje sna. Sanjati prevaru može biti povezano s osjećajem krivnje koju imamo. Možda ste nekada iznevjerili partnera i to je u vama probudilo neugodnu emociju. Sanjarica prevara nas uči kako sanjati prevaru može biti odraz našeg određenog nezadovoljstva u vezi, možda želimo nešto promijeniti a ne znamo kako i to nas opterećuje. Snovi o prevarama se često događaju prije ulaska u brak. Snovi o prevari mogu također značiti i da ste nesigurni i da imate manjak samopouzdanja. Kada imamo manjak samopouzdanja onda se javlja strah da li smo dovoljni našem partneru i tu nastaje postepeno strah od prevare. Sanjati prevaru također može biti odraz vaših prošlih zbivanja, točnije možda ste bili prevareni ili ste i sami prevarili nekoga pa vam je to ostalo u podsvijesti.
Tagovi: