Sanjarica potres

Sanjarica potres

Sanjarica potres duboko značenje sna

Kada netko sanja potres obično je prestrašen jer potres u zbilji znači nešto razorno, izmiče se tlo pod nogama, izaziva strah, te u najmanju ruku nelagodu. Ovo je vrlo jaki san jer zapravo govori o vašim duboko potisnutim emocijama, koje vas u najmanju ruku ili plaše ili mogu jako uzdrmati i to iznenada upravo kako se pravi potres i javlja.

Ako osoba sanja potres to može značiti velike promjene bilo u privatnom ili poslovnom životu. Ne mora značiti da će krajnji ishod biti negativan, ali svakako znači da ćete morati uložiti jako puno truda i rada i vremena. Sanjarica potres ponekad tumači ovaj san i sugerira da ne srljate u neke stvari nego da usporite i napravite korak unatrag kako bi dobili širu sliku događanja i koje sve posljedice možete očekivati.

Sanjarica potres tumači snove o potresima sa podrhtavanjima tla u snu, može značiti da se vi osobno teško nosite sa situacijama u kojima se nalazite, odnosno da možda i prolazite kroz neki period anksioznosti.

Sanjarica potres ako ste u epicentru ili zarobljeni u potresu

Sanjarica potres može tumačiti ovisno o tome u kakvom ste vi odnosu bili u snu kod tog potresa. Ukoliko ste bili u epicentru potresa i prošli neozlijeđeni u snu, sanjarica potres će protumačiti da u stvarnom životu imate ono što vam je najvažnije i toga se čvrsto držite bez obzira na promjene koje se dešavaju oko vas.

Ukoliko ste sanjali da ste ostali zarobljeni u potresu, sanjarica tumači da se vi nalazite u teškoj situaciji iz koje ne vidite izlaz, baš kao što ste u snu ostali zarobljeni pod ruševinama od potresa. Ako doista vidite poveznicu i stvarno u životu imate neku situaciju za koju ne znate kako riješiti, prvo dobro promislite o svojim odlukama nego ih donesete i prema njima postupite.

Ako ste u snu dugo gledali potres u kojem niste bili ozlijeđeni, u sanjarici ćete pronaći tumačenje da je to odraz vaše strpljivosti prema poslu, gdje ste uložili jako puno rada i truda kako bi ostvarili svoje poslovne rezultate.

Sanjarica potres i ozlijeđeni i ruševine

Sanjarica potres može tumačiti ovisno da li ste u snu zbog potresa bili ozlijeđeni vi ili netko vama blizak. Ukoliko ste u snu u potresu bili vi ozlijeđeni, tumači se da imate veliki strah od gubitka posla. Ako je u snu u potresu ozlijeđena neka osoba koja je vama bliska sanjarica tumači da razmišljate o promjeni stava prema toj osobi jer kod vas ta osoba izaziva jake emocije.

Sanjarica potres uništenog grada ili vašeg mjesta veže na vaše potisnute emocije koje imate vezano uz posao. Možda ste usred nekog važnog projekta u koji ste uložili jako puno rada i truda i niste sigurni u uspjeh tog projekta. Ili ste možda u stisci sa vremenom a rokovi vas pritišću i posla je previše da ga završite na vrijeme. Sve upućuje na strah, ali zapravo ako malo razmislite uvijek možete neke stvari skratiti, racionalizirati kako bi posao napravili uspješno i na vrijeme.

Ako je u vašem snu sa potresom stradala vaša kuća ili zgrada u kojoj živite, tumačenje sna upućuje na vašu brigu za dom i obitelj. Uglavnom sanjati potres upućuje na neke nedaće ili upozorava na njih pa svakako sjednite i razmislite što vam to vaša podsvijest želi reći.
Tagovi: