Sanjarica more

Astro

Sanjarica more

Sanjarica more, što znači sanjati more

More predstavlja mjesto gdje nema ograničenja, a to mjesto povezujemo s mirnoćom, jasnoćom i majčinstvom. Sanjarica more nas uči kako sanjati more predstavlja onaj osjećaj u kojemu se mnogo toga događa, a mi na to nemamo utjecaj nego smo prepušteni prirodnom tijeku stvari. Površina mora u našim snovima reflektira ono što mi vidimo podsvjesno. Naše emocije u stvarnom svijetu se neprestano mijenjaju kao i more, zato je neke stvari teško izvući na površinu. Ako sanjate mirnu površinu mora ono sugerira da bez obzira na to što vi mislili o sebi, u vašoj dubini ste smireni i prihvaćate sve. Sanjarica more govori o tome kako snovi o moru najčešće govore o našem unutarnjom stanju, točnije o našim emocijama koje smo sakrili duboko unutar sebe. S takvim emocijama se teško nositi, bez obzira na to u kakvoj se situaciji nalazimo. Većina ljudi u privatnom životu u sebi sakrivaju svoje prave emocije, no one dolaze na površinu upravo tada kada se u snovima pojavi more. Sanjati more je znak da postoji bolji način kako se možemo nositi s svojim emocijama. More u snovima također može predstavljati želju za putovanjem, istraživanjem i otkrivanjem novih stvari.

Sanjarica more, najčešći snovi o moru

Sanjarica more nam govori kako snovi vezani za more su u biti refleksija naših skrivenih emocija u snovima. Ako ste sanjali more morate znati da je njegova simbolika u našim snovima ogromna. Postoje određeni snovi o moru koji su nešto češći, donosimo vam njihovo značenje. Sanjati mirno more je pozitivan san. Ovakav san znači da se u skoroj budućnosti nećete suočiti s poteškoćama jer ste uvijek unaprijed dobro pripremljeni na sve. Mirno more odražava naš unutarnji mir, smirenost i samopouzdanje kao i vjeru u sebe. Sanjati mirno i čisto more također ima istu simboliku, riječ je o najpozitivnijem snu koji vam govori kako su vaše namjere jasne, a prilika za postizanje određenih ciljeva je sada bolja nego ikad. Ako sanjate mirno more kro koje možete vidjeti to znači da ste pred određenim prilikama u životu no one su vrlo nepouzdane i nesigurne. Ako u snu gledate u njegovu dubinu to je znak da preispitujete svoju savjest. Sanjati olujno more ukazuje na naporan i mučni period koji vas očekuje. Promatranje olujnog mora sugerira da ćete se suočiti s dramatičnim promjenama u vašoj bližoj budućnosti. San označava radikalne promjene koje ste u biti i sami priželjkivali. Sanjati da ste na olujnom moru znači da ste hrabri i da ste spremni uvijek preuzeti odgovornost na sebe. Ako sanjate da se kupate u moru, san može imati različito značenje ovisno o samome kontekstu sna. Često ovaj san označava da ste spremni osloboditi se briga u vlastitom životu i zaplivati prema onome što zaista želite. Ako sanjate kupanje u moru a u stvarnome životu se toga bojite, onda san sugerira da ste spremni prihvatiti i prevladati svoje strahove. Kupanje u olujnom moru s druge strane je znak da imate problema s kojima se ne želite suočiti. Sanjati da se kupate u moru s nekim je znak da u budnome životu imate pomoć i podršku oko sebe. Utapanje u moru je strašan i vrlo čest san, a sugerira da ćete se izvući iz situacije koja vas sad u stvarnome svijetu vuče prema dolje. Sanjarica more nam opisuje kako su naši snovi o moru duboko povezani s našom unutrašnjošću, točnije našim osjećajima.

Sanjarica more, simbolika mora

Opće značenje snova u kojima je more primarno znači da imate neku podsvjesnu želju ili potrebu da se prepustite životu i da osjetite emocije na neki dublji način. U ovim snovima se krije potreba za otkrivanjem vlastitih tajni i želja koje potiskujete u sebi. Sanjarica more nas uči kako za razliku od snova o vodi, more se odnosi na naše unutarnje emocije. More u snovima teško može biti blatno, zagađeno ili prljavo, ono se zapravo uvijek pojavljuje kao mirno ili uzburkano ali čisto i zapravo je ogledalo naših emocija. Simbolika mora u našim snovima je naše čišćenje. Znate i sami kako se more prilikom uzburkanosti i lošeg vremena pomoću valova čisti, točnije na površinu iznosi višak nečega, isto tako je i s nama. Pogled u našu dubinu donosi nam određene periode koji će nas uzburkati, a zatim opet slijedi miran period gdje smo zadovoljni sami s sobom. Sanjarica more nam želi pobliže objasniti što određeni san znači i kako se on može odnositi na naš stvaran život.
Tagovi: