Sanjarica miš

  Astro

  Sanjarica miš

  Asirsko-babilonska sanjarica miš

  Svaka sanjarica ima vrlo posebno značenje kad se sanja miš, pa tako asirsko-babilonska sanjarica miš u snu tumači kao neki nesretni događaj koji vas očekuje. Prema babilonskim tumačenjima ako sanjate miša možete očekivati provalu, u kuću će vam ući lopovi i napasti vas jer ćete se vi u tom trenutku tamo zateći. Asirsko-babilonska sanjarica miš u snu tumači na negativan način i na neki način upozorava pa u stvarnosti možete izbjeći događaj i spriječiti lopove da uđu u vaš dom i dodatno se osigurati.

  Uglavnom ovakve starinske sanjarice uobičajeno upozoravaju na događaje koji bi vam se mogli dogoditi ako san ima negativno značenje. Stoga ste u mogućnosti doskočiti jer vas je san upozorio.

  Ukoliko ste se odlučili za tumačenje asirsko-babilonskom sanjaricom dovoljno je da slijedite logiku i vodite se teorijama ove sanjarice koje možete primijeniti na sebi, ali i na bliskim osobama. Starinske sanjarice se temelje na proučavanjima naroda iz prošlosti i u velikoj većini točno tumače snove.

  Egipatsko-arapska sanjarica miš

  Ako je u pitanju egipatsko-arapska sanjarica miš u snu ona ima više tumačenja i interpretacija, a sve ovisi o tome kakve ste miševe sanjali, koliko ih je bilo, koje boje su bili. Bijeli miševi nose sreću, oni tumače da vas očekuje dobra ženidba ili udaja. Kako si protumačiti sanjarica miš u snu i kakve veze to ima sa ženidbom ili udajom?

  Dobra ženidba ili udaja može biti tumačena površno, ali i u dubljem smislu sa dubljim značajem. Površinski dobra ženidba ili udaja se smatra dobra jer ako je dobra u financijskom smislu, znači da biste se mogli bogato oženiti ili udati za nekoga tko ima dovoljno novaca. Sa druge strane dobra ženidba ili udaja sa dubljim značajem to znači da ste pronašli partnera ili partnericu koji će biti vaš savršeni životni partner i da ćete istinski biti sretni i imati život pun ljubavi.

  Ukoliko ste lovili miševe u snu ova sanjarica to tumači da će vam se ostvariti vaše želje ovisno koliko miševa ste ulovili toliko želja će vam se ostvariti. Miševi u klopci predstavljaju nadmetanja sa neprijateljima gdje ćete vi odnijeti pobjedu. To može biti u bilo kojem području vašeg života, ali uspjeh vam je zagarantiran.

  Suvremena sanjarica miš

  Ukoliko više volite suvremena tumačenja, sanjarica miš u snu može se tumačiti sa različitim značenjem koje također ovisi o broju miševa, boji, te u kakvom odnosu ste vi u snu prema mišu. Ako ste sanjali da ste u svom domu pronašli miša ili više miševa, suvremena sanjarica to tumači da oko sebe imate lažne prijatelje u svom životu. Također, može značiti da u životu imate oko sebe ljude koji ne žele da postignete uspjeh bez obzira o kojem polju vašeg života se radi, poslovnom ili privatnom.

  Ako sanjate miševe koji u snu uništavaju vaše stvari, to vaš upozorava na nadolazeći materijalni ili financijski gubitak. Sanjarica miš ukazuje i na važnost sna u kojem miševi bježe od vas, miševi predstavljaju vas i vi bježite od problema, a problem ste u snu vi.

  Bijeli miševi u snu simboliziraju pravu ljubav i brak koji će biti kvalitetan i vi ste pronašli ljubav svog života koja će vas učiniti voljenim i sretnim. Crni miševi upozoravaju na pogoršanje vašeg zdravlja, ali mogu značiti i to da će vas izdati netko tko vam je vrlo blizak.

  Tagovi: