Sanjarica medvjed

  Astro

  Sanjarica medvjed

  Sanjarica medvjed, što znači sanjati medvjeda

  Znamo kako su snovi nerijetko zapravo refleksija naših određenih želja i misli u stvarnome svijetu. Sanjamo o svemu, i svaki naš san ima određeno značenje. Snovi o medvjedima nisu toliko česti kao snovi o drugim životinjama, no to ne znači da ono nema svoje značenje. Sanjarica medvjed nam govori kako su snovi o medvjedima često neutralni, točnije imaju neutralno značenje. U nekim tradicionalnim sanjaricama se smatralo kako simbolika medvjeda zadržava određenu dozu opasnosti, ali danas više nije tako. Medvjedi danas simboliziraju divljinu, neistražena područja i potiču one osobe koje su ih sanjale da se oslobode svoje svakodnevne rutine i krenu istraživati svijet oko sebe. Medvjed u snovima simbolizira želju za neistraženim, želju za maštovitim i dalekim putovanjima. Sanjarica medvjed nam isto tako objašnjava kako medvjedi simboliziraju snagu. Ako ste sanjali medvjeda to može značiti da ste svjesni sebe kao neovisne osobe koja sama zna što je najbolje za nju. Medvjedi predstavljaju unutarnju i psihičku snagu, govori nam o našim potencijalima koje moramo njegovati i održavati.

  Sanjarica medvjed, najčešći snovi o medvjedu

  Postoje određeni snovi o medvjedu ili medvjedima koji su češći. Sanjarica medvjed nam donosi one najčešće snove i što je njihovo značenje. Ako ste sanjali da ste vidjeli medvjeda a niste ostvarili kontakt s njime san, takav san implicira uspjeh u periodu koji se nalazi ispred vas. Jednako značenje ima i san o pomirljivom medvjedu s kojim ste imali mirni kontakt. San o medvjedu koji spava zimski san van govori kako se nepotrebno brinete oko stvari oko sebe. S druge strane postoje i oni snovi o agresivnim medvjedima koji često imaju značenje kako će se u vašem životu pojaviti nešto što će vas staviti na određeni test i živcirati. Ako sanjate da ste u lovu na medvjeda ili da lovite medvjeda san sugerira kako su pred vama u stvarnom svijetu razne prepreke koje ćete nadići zahvaljujući svojoj snazi. Lov na medvjeda može imati pozitivno i negativno značenje, ovakvi snovi govore o potencijalnim poteškoćama na putu, ali i o snazi koju imate koja će vam pomoći da ih prebrodite. San gdje medvjed lovi vas ima identično značenje. Sanjanje medvjeda u cirkusu znači da želite upoznati osobu s kojom želite ostvariti sretan život, dok san gdje ubijate medvjeda znači da ste izuzetno jaki unatoč svim preprekama i problemima s kojima se susrećete u stvarnom životu. Iako nam sanjarica medvjed govori kako su snovi o medvjedima više pozitivni nego negativni, ima i onih negativnijih snova o medvjedima. Primjerice ako ste sanjali zamku za medvjeda to znači da nećete s lakoćom prevladati sve prepreke u životu i kako vam nedostaje hrabrosti suočiti se s određenim stvarima. San gdje imate medvjeda za kućnog ljubimca znači da morate poraditi na svojim emocijama, dok san gdje medvjed bježi znači da morate prestati bježati od problema u svom stvarnom životu. Sanjati medvjeda koji napada također znači da imate određeni bijes koji morate staviti pod kontrolu, dok san da vas je medvjed ugrizao simbolizira da imate neprijatelja u vašoj blizini.

  Sanjarica medvjed, simbolika medvjeda

  Sanjarica medvjed nas uči kako su snovi o medvjedu ili medvjedima su zapravo pozitivna poruka. Snovi o medvjedima predstavljaju putovanja, želju za novim i neotkrivenim i hrabrost. Medvjedi su životinje koje su snažne, hrabre, zaštitnički nastrojene, i upravo tu simboliku nose nama u našim snovima. Mi smo hrabri, imamo mogućnosti istraživati i biti ono što želimo. Medvjed isto tako može simbolizirati i potrebu da odete negdje gdje nikada niste bili, želju da organizirate neko putovanje. Medvjedi isto tako predstavljaju našu maštu, jer upravo u mašti mi smo slobodni putovati i istraživati što god želimo. Ovo je znak da trebamo izaći iz naših postavljenih i uobičajenih okvira i da si zamislimo kako bi to bilo da ostvarimo nešto iz svoje mašte. Kada oslobodimo svoje misli i krenemo živjeti punim plućima tek tada možemo otkriti svoj puni potencijal. Naveli smo kako medvjedi predstavljaju psihičku i unutarnju snagu, a upravo to dvoje nam je potrebno da sagradimo sebe i krenemo svojim putem. Sanjarica medvjed nam pomaže kako bi protumačili određene snove i njihovo značenje, u slučaju medvjeda ono znači hrabrost, odvažnost, putovanja, razvoj.
  Tagovi: