Sanjarica grudi

Sanjarica grudi

Sanjarica grudi, što znači sanjati grudi

Snovi u grudima ne pripadaju u najčešće snove, no to ne znači da oni nemaju određeno značenje. Sanjarica grudi nas uči kako se ovi snovi uglavnom odnose na ženske grudi, a mogu ih sanjati žene i muškarci. Snovi o grudima su zapravo dosta često povezani s majkom i djetetom, ili s raznim seksualnim snovima. Grudi u snovima često kriju simboliku topline. Što znači sanjati grudi? Sanjarica grudi nas uči kako grudi u snovima zapravo predstavljaju sreću i pažnju. Ženske grudi su najčešće asocijacija na majčinstvo i početak novog života, ali isto tako mogu predstavljati i strast kao i seksualni nagon. I dok snovi u grudima nisu toliko česti, za njihovu analizu je potrebno prisjetiti se svih važnijih stvari u snu. Za tumačenje snova koji su vezani za grudi također je bitna činjenica da li je san sanjao muškarac, ili je san sanjala žena. Muškarcima koji sanjaju grudi ovo je često znak da im nedostaje briga sa strane žene.

Sanjarica grudi, najčešći snovi o grudima

Sanjarica grudi nas uči kako svaki san o grudima ima svoje tumačenje i značenje. Donosimo vam najčešće snove vezane za grudi. Ako sanjate da vam u snu netko dodiruje grudi tada san vjerojatno ima jaku seksualnu konotaciju i povezana je s vašom seksualnom željom koju gajite prema nekome. S druge strane ovakav san također može značiti da se u stvarnom životu osjećate privlačno i poželjno. San gdje vidite svoje bradavice često ukazuje na želju da se vratite u djetinjstvo i na kratko opet iskusite bezbrižnost života. San gdje vidite ožiljak na svojim ili tuđim grudima može značiti da ćete u stvarnom životu okusiti određene poteškoće koje nećete lako zaboraviti. Kako muškarci mogu sanjati ženske grudi, isto tako žene mogu sanjati muške grudi a ovakav san često znači dobro zdravlje i dobru zaradu. Sanjati grudi koje doje su znak da želite brinuti o nekome. Male grudi u snu su često znak financijskih poteškoća ili bolesti neke osobe koja vam je bliska. San gdje sanjate vlastite grudi je često znak da želite određene promjene na sebi, one psihičke i fizičke. Najčešći su snovi upravo oni o ženskim grudima, a takav san znači da imate određenu sposobnost ili moć koji nitko ne dovodi u pitanje. Sanjarica grudi nam također govori kako žene više sanjaju grudi nego muškarci. Žene će isto tako sanjati veće grudi na sebi, što je znak da u stvarnome životu žele biti više primijećene.

Sanjarica grudi, simbolika grudi

Grudi su u današnjem svijetu simbolika majčinstva i ishrane. Simboliku grudi možemo pronaći i u potrebi za podrškom drugima kao i obraćanju nekome za pomoć. Gole dojke se u grčkoj mitologiji povezuju s ponovnim rođenjem i rastom novog života, što je i logično ako uzmemo u obzir da majka doji svoje dijete. Sanjarica grudi nas uči kako snovi o grudima predstavljaju našu vlastiti prirodu, one u snovima predstavljaju njegovanje, preporod, transformaciju. Snovi o grudima kao i njihovo značenje se razlikuje ovisno o tome da li san sanja žena ili muškarac. Tumačenje snova također može ovisiti o tome da li je žena koja sanja san trudna ili majka ili ne. Sanjarica grudi nam također daje do znanja kako su grudi simbol topline i utjehe, tako da snovi gdje smo naslonjeni na grudi ili gdje želimo biti u njihovoj blizini znače kako nam nedostaje osobnog kontakta u stvarnom životu. Snovi o grudima nisu najčešći, no sasvim je normalno da ovakav san izazove veliku zainteresiranost za što on znači.


Tagovi: