Romantična mjesta u Istri

Ljubav i veze

Romantična mjesta u Istri

Romantična mjesta u Istri kao spa resort

Obišli ste puno istarskih gradova koji su uistinu posebni, te ako tamo ne naiđete na romantična mjesta u Istri koja bi vama odgovarala možete provjeriti spa resort centre. U spa resortima sve upućuje na opuštanje i romantiku u dvoje. Istražite San Servolo Resort koji se nalazi nedaleko od Buja. San Servolo će vam ponuditi jedinstveno iskustvo u wellness centru svojim spa specijalitetima kao i u hrani u vlastitom restoranu uz poseban doživljaj.

Ukoliko vam se ne sviđa ova lokacija, možete isprobati spa centre u Poreču Valmar Tamaris Resort, no ako ste više zainteresirani za puni wellness i beauty doživljaj uz bogati sportski sadržaj, onda je Valmar Diamant Hotel pravo rješenje.

Hotel Melia Coral Plave lagune sa svojih pet zvjezdica nudi poseban spa i wellness doživljaj uz opuštanje u jakuzijima, bazenima, uz masaže ili u saunama. Neka od ovih navedenih mjesta su možda pravi odabir za vaš romantični odmor, te upravo prava romantična mjesta u Istri kakva ste i tražili.

Romantična mjesta u Istri u Rovinju

U Rovinju se nalazi sve što romantična mjesta u Istri trebaju imati. Rovinj je presladak gradić sa iznimnim šarmom. U Rovinju ćete doživjeti dašak talijanske obale uz šarene kućice i šarmantne male uličice koje vam otkrivaju prekrasne tajanstvene poglede. Uz sve to, Rovinj nudi prekrasnu šetnicu na kraju koje se nalaze prekrasne plaže.

Romantična mjesta u Istri nude restorane prepune ukusne i vizualno neodoljive hrane, dakako da Rovinj također ima tu reputaciju. Prekrasne uvale nude vam jedinstvena iskustva koja će vam ostati urezana u sjećanjima zauvijek. Ako vama i vašem partneru ili partnerici treba jedan slatki izlet koji će biti prepun prekrasnih pogleda, vizualno neodoljivih prizora, dobrog vina i ukusne hrane, Rovinj je idealan odabir za vas.

Zasigurno će vam se pružati prilika da isprobate istarske tartufe, maslinovo ulje, sir i vina, a to nikako ne želite propustiti dok ste na svom izletu u Rovinju. Istražite sve što vam Rovinj može ponuditi i dopustite si da se zaljubite u taj prekrasni gradić.

Romantična mjesta u Istri su i vinarije

Ako ne možete zamisliti romantična mjesta u Istri bez kušanja vina, onda su izleti u vinarije po Istri vaš siguran odabir. Kušanje vina i ukusna hrana u restoranima će zasigurno vama i vašem partneru ili partnerici stvoriti jedinstven osjećaj. Isprobajte istarske tartufe te tradicionalna bogata jela uz najbolja vina u Hrvatskoj.

Gdje i kako pronaći vinarije koja ujedno imaju sve što romantična mjesta u Istri trebaju imati? Neke od takvih vinarije su svakako Vinarija Kozlović, Vinarija Giorgia Claia, Meneghetti Wine Hotel & Winery i brojne druge. Uz kušanje jedinstvenih vina možete naći i preukusnu hranu u restoranima koje su u sklopu vinarija, te odsjesti u hotelima i smještajima koje vinarije nude te iskoristiti sve njihove pogodnosti i usluge.

Ovisno o tome jeste li pobornik potpune tradicije i autentičnosti ili više volite moderne varijante sa odgovarajućom uslugom, sigurno ćete pronaći vinariju prema svojim potrebama. Čak i da ne iskoristite više od jednog popodneva u vinariji, zasigurno ćete se vratiti jer su ovakva mjesta u Istri zaista posebna.

Tagovi: