Gdje odvesti curu u Zagrebu

Ljubav i veze

Gdje odvesti curu u Zagrebu

Gdje odvesti curu u Zagrebu i koja su mjesta najromantičnija u Zagrebu?

Svaki grad na ovome svijetu nudi svoja romantična mjesta, pa tako i grad Zagreb. Prije nego krenete pretraživati internet na tematiku gdje odvesti curu u Zagrebu i koja su top romantična odredišta u Zagrebu, promislite malo o tome što cura zapravo voli. Romantika i povijest se često drže za ruku kada je u pitanju grad Zagreb i romantična mjesta koja on nudi.

Povijesne ulice, velike starinske ulične svjetiljke, stara drveća u parkovima, pogled na zvijezde i grad iz šume su samo neki od detalja na koje možete naići u potrazi za romantičnim lokacijama. Gdje odvesti curu u Zagrebu van a da ostane oduševljena i da opet želi izaći na spoj? Prvo mjesto je svakako nezaobilazan vidikovac na Sljemenu. Iako je Sljeme udaljeno 20 ak minuta vožnjom zavojitom cestom, pogled i mir koji možete doživjeti je neprocjenjiv. Drvene klupice i prohladni Sljemenski vjetrić pridonijeti će romantici i zbližavanju.

Sa Sljemena se spuštamo natrag u centar Zagreba, točnije na lokaciju zvanu Zagreb eye. Vidikovac pruža fenomenalan pogled na užurbani Zagreb i uz sve to možete popiti piće i imati romantičnu večeru koja će se dugo pamtiti. Gornji grad Zagreba je svakako jedno od najromantičnijih mjesta u Zagrebu, osobito mala uspinjača koja je savršena za male romantične vožnjice. Ako ipak želite recimo šetnju van gradske gužve, tada je Jarun savršena opcija za vas. Zalasci sunca na “Zagrebačkom moru” su romantični, a uz samo jezero možete uživati u brojnim ugostiteljskim objektima.

Gdje odvesti curu u Zagrebu i kako ne pogriješiti pri odabiru?

Pitanje gdje odvesti curu u Zagrebu svakako sa sobom nosi i dozu određenog straha da ne pogriješite pri odabiru. Kako ne pogriješiti pri odabiru top lokacije koja će vašu curu ostaviti bez daha? I dok mnoge cure uživaju u spontanosti i iznenađenjima, druge isto tako vole znati na čemu su. Prije nego se odlučite za gdje odvesti curu u Zagrebu bitno je da upitate svoju dragu što ona misli o određenom mjestu. Najbolji dogovor je razgovor.

Cure vole kada ih se pita za mišljenje, a vaše pitanje “Gdje želiš ići” će joj dati do znanja da vam je stalo do njenog mišljenja. Teško je pogriješiti s bilo kojim odabirom romantičnog mjesta kada pričamo o Zagrebu, no ponekad se možda ne traži romantika već samo zabava. Osim romantike, Zagreb svakako pruža i brojna zabavna mjesta poput klubova i vrhunskih restorana. Naravno, ovdje postoji i opcija kombiniranja poput romantične šetnje gornjim gradom koja završava u vrhunskom restoranu ili u klubu.

Gdje odvesti curu u Zagrebu i kako isplanirati cijeli dan?

Ako ste rođeni ili odrasli u Zagrebu, onda svakako znate kako su mogućnosti neiscrpne kada se priča o danu provedenom u gradu. Gdje odvesti curu u Zagrebu ako planirate provesti cijeli dan vani? Dan možete započeti kakvom kavicom u samome centru ili malo van njega, nakon čega se možete zaputiti u obilazak Zagrebačkih parkova i šuma, jezera. Neka vas dan odvede na Sljeme i doček zalaska s pogledom na grad.

Gdje god da krenuli imajte na umu da ono što je jedino zaista bitno je da ste zajedno. Držanje za ruke i zagrljaji ne traže posebna mjesta, već tople osmijehe i uživanje u svakom trenutku. Gdje odvesti curu u Zagrebu? Odvedite ju na ona mjesta koja čine Zagreb posebnim. Iz zezancije možete i unajmiti vodiča za obilazak grada Zagreba kako bi i sami još bolje upoznali svoj grad i uživali u njegovim čarima. Romantika i Zagreb su savršen spoj, tako da što god isplanirali imat će svoju čar.

Tagovi: